Szomszéd faluban azért még a múlt héten kizavarták a sofőröket olasz a kocsikért
Jönnek haza egyből 2 hét otthoni karantén, csak ugye a családtagok meg majd szét hordják a cuccot
Egyik sofőr itt lakik tőlünk 50 méterre....
Faszt. Elég lett volna a köcsög kínaiaknak otthon maradni
Az a szerencsénk, hogy ott nincs demokrácia - mert akkor kb. 10x ennyi fertőzött lenne mostanra bár jobban belegondolva, a laza olaszok megtettek minden tőlük telhetőt a terjesztésben
Mérőszalag van normális?
Múltkor akartam venni aztán csak pislogtam hogy valami 2300-2500 Ft volt az 5 méteres
Aztán nem vettem mert kellett volna minimum 5-6 darab mert örökké olyan helyre teszem ahol nem találom meg
Még hogy nem lettél okosabb. Most már biztosan tudod, hogy ha zajt hallasz egy földalatti bunker egy sötét sarkából akkor NE abba az irányba menj
De amúgy ez a film nagyon realisztikusan mutat be egy világjárványt. Oktatófilmnek is kiváló. https://www.filmkatalogus.hu/F...
Másabb az etanol tartalom
Elég hosszú ideig eláll
Gyerek elfüstöl heti 10 litert szóval idén vége van a tartaléknak
2db 10l 3db 20l 1db 5l kanna is van a 80as hordó mellé
Anno amikor rajottunk hogy a 4000 literes HTO tartaly aljan van meg maradek akkor elkezdtuk leengedni, az elso 100 liter utan sok jelentkezo volt, egy ipse hagyott itt vagy 8 kannat, sose jott erte, de eladtunk vagy 300 litert mire tenyleg kiurult
Most meg csak rakosgatom a koszvadt kannakat.
Nem nagyon akar kifolyni de van időm várni