Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg kell inni két sört az ebédhez, az sokat tud segíteni a motorozási kedveden!
Nekem a kabát belső zsebben van mindig
Ott kb egyforma a hőmérséklet
Kívül a személyi- pénztárca az védi az eséstől
Sosem volt gondom
Vagy az övtáska, de mostanában nem hordom mert szűk lett valami miatt
Arról nem is beszélve hogy 1,5órád ebédszünet után tele hassal baromi szar motorozni.
Télen motorozzon a versenymaccs.
Így van, mikor labanciába mentünk gyakorlatilag 15 perc múlva kékhalál volt a hüvelyemen a melegtől, télen viszont biztos fasza.
A telefonom aszonggya 2 óra napon léttől hogy bocsi 42 fokos vagyok nem dolgozom ma már,ez a középkonzolban volt a rádió alatt,nem is töltöttem.
De a töltőportok is nyiffannak meg,akkuk is felpuposodnak,különösen ha még bezsákolod vízálló tokba.
Szerintem ezek többsége a közeljövőben úgy is elhalálozott volna
Persze ez akkor sem jó dolog de meg mindig azt állítom hogy nem olyan nagy gáz mint amilyennek lefestik
Szerintem a sunyi daganatos betegségek elterjedése sokkal nagyobb gond és senki nem tesz semmit, nekem a rokonságban több ember is emiatt halt meg és volt aki negyven pár évesen
És ugyanúgy esszük isszuk szívjuk a sok esetlegesen rákkeltő dolgot
Lidlis Mini bownnei a best off.
Ha reggel 7-8-kor elindulsz egy karlobag KB 16-17-re vagy ott ha nem agyig gáz-autópálya a cél.Ha mondjuk Lienzig el akarsz érni az inkább 19 órára érsz oda.És nem, nézelődős hanem ahol lehet és nem látsz trafit nagygáz 140-150.Itt úgy képzeld hogy tényleg csak a magyar határig autópálya.
Megállás benzinkutaknál meg ha már nagyon kivagy nyujtóztatsz.Kuton tankolás két víz berak maradék löttyedt víz megivása egy szendó kaja és tűz.Ha van látvány fényképezek.Nem állok meg ebédelni egy étteremben mer az 1,5 óra.
Na ez az egésznapos.Nem az hogy megyek egy 300-ast körbe.
Ez tényleg ilyen tökölős mert más a településszerkezet.Főleg nagyobb hegyek közt.
Ahol lehet építkezni mert nem függőleges sziklafal van az a völgyek.És egybe is nőnek ezek a faluk városok.Ott nem lehet 250+-al haladni.De egy Zágráb környéki útvonal is halál tud lenni.
Tévedtem mert nincs ennyi a KSH adatai szerint
A 3 fő eres betegség kb napi 120 embert visz el nagyjából enni a daganatos
Ez PLUSZ 300, és a járvány még csak "most kezdődött".
Szerintem ennyien nálunk is meghalnak naponta érrendszeri bajokkal
Ne szard össze magad, asszem tegnap éjjel 300-an haltak bele az olaszoknál.......azok is bátrak voltak. de még inkább a környezetük akik leszarták a beszartakat és vidáman kézfogósdiztak meg egymásra prüszköltek......beszarni nem kell......
Valami hasonló cucc csak kisebb
https://www.freskazone.net/spd...
Nekem a 2 liter víz is szűken fér el benne, de kb ennyi a full kapacitás mert a hőtükor is elvesz pár decit
Másfél liter víz megy bele ebből fel liter kb az első órában elmegy az egészségtelen reggelik miatt aztán a többi elég egész napra
Ezért jó a vizes hátizsák
Nekem egy USA katonai van ami egy nagy hátizsák része volt
Ennek inkább csak olyan kézzel fogós a vállpánt vagy esetleg egy 40 kilós gyerekre rámenne, egy rendes hátizsák pántjait rávarrtam aztán már lehet hordani
Körbe raktam hőtükörrel mert hideg volt a hátamnak és gyors melegedett a víz. Így délig kitart a hűvös víz
Gerinc védőnek is tökéletes, dobtam már hátast vele remekül véd, mondjuk ha teli van vízzel lehet eldurrant volna.....
Ja, és nem mindegy hogy majd az EGÉSZ járvány alatt lesz az országban mondjuk 10 ezer fertőzött (akiből mondjuk 4-500 meghal), hanem elkapja az ország háromnegyede, mint a németek sejteni vélik.
Na ez UTÓBBI eset nullázná le a gazdaságot, az óvatosság csak kisebb károkat okoz. Persze ennek sem fog örülni mindenki, ahogy én sem.
Telefon arra is jó
Egy nappali motoros túrára egy telefon képe is tökéletesen megfelel
Az emberek fele olyan béna hogy nem is tudna egy jobb géppel sem értékelhető képeket csinálni
Pl zolinak annyira nincs érzéke a témához hogy hajlamos vagyok azt hinni hogy direkt csinál ilyen fotókat
És a nagyon lámának a telefon meg jobb is hiszen gondolkodik helyette
Elkapni elkapja, csak neki nem lesz semmi baja tőle - viszont hazaviszi a nagymamának, többi rokonnak, stb.
nem moziba vittem volna, bár hétvégén ott voltunk. Gyerekprogramok lettek volna a plázába. Családi nap koncertekkel. De lefújták.
Én nem a járványtól félek hanem az ilyen beszariaktól. pIKK-PAKK NULLÁZZA A GAZDASÁGOT.
Járványveszély?
10 millió ember közül van 20 fertőzött pesten a lászlóba.. Most akkor szarjam össze magam?
A gyerek meg elméletileg egyébként sem kaphatja el a betgséget.
Én hatizsákot nem vennék fel motorozáshoz, esetleg egy nagyon könnyű táskát csak de azt sem egész napos motorozásnál. Nem egyedi eset hogy a tádka miatt gerincsérülés lett az embernek egy bucka miatt.

Kaja kell, víz is kell. Valszeg nem voltál még egész nap motorozni. Ha meleg a víz az sme baj de muszáj inni jóformán minden megàllásnál pár kortyot. Müzliszelet, jóreggelt mindig van nálam. És nincs mindenhol bolt vagy kút.
Aha, olcsó xriderből kettő volt eddig szar. Soha többet nem adok pénzt ilyen fos készülékekre. És annak sem látszott mindig a kijelzője, ha felrakom magasra, a műszerfal fölé akkor a telefon is tökéletesen látszik. Egy olyan navi ami jobb, az 200ezer forint. Annyit nem ér.
Ledobott androidos telefont felrakom és hibátlanul teszi a dolgát a guglimapsz.
Kaja,ital minek? A víz úgy is hugymeleg lesz. 20-30...de legyen 60 percenként valami kajálda,kút stb...ott lehet kávézni,enni stb. Pénzt nem viszek csak egy húszezrest ha valami faluban nem fogadnak el kártyát. Telón megy a GPS de a zsebemben van nem rakom ki....Bluetooth -s fülesen dumál.
Van direkt motoros hátizsák,ami nem is olyan rossz amúgy. Egyben gerincvédő is. Nekem is van,de bevallom kétszer használtam eddig.
http://www.szupertaska.hu/bikers.html
Kaját minek? Azt a legutolsó kis faluban is tudsz venni....
Esőkabát,nadrág,powerbank,pénztárca,két szendvics,két félliteres víz,kb ennyit.A hátizsákot vedd te fel.
Ha megállok a gps is a tanktáskában landol.
Ha netán iphonod van én egy ilyet vettem rá.