Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondja a neprajzos alkesz pecas.
Ilyet használok munka közben
Igaz, klíma szűrők cseréjénél javasolt is....!
te annál is hülyébb vagy mint gondoltalak
Mit tegyek fel,t72-est?
1 generációs papírautót raksz ide baszki Hát nem ezt adják ma már
Ilyenünk is volt. hozzáteszem motorikusan az is örök darab talán még annál is tovább tart és el sem lehet nyűni. Mindenesetre egy verebet nem szívesen ütöttem volna el vele, mert kevés esély túlélni 100 felett
mire kell neked a c-s? az erősített falú kisteherautó gumi
Nekem nincs olyan amire esküszök. Azt tudom, hogy mit nem vennék még egyszer. Tavaly előtt beleszaladtam egy nyári nokian garnitúrába. Mindenféle jót olvasgattam róla azt megrendeltem, felrakattam. 2 autószerelő nézte az autót mi lehet a baja mert hallották ők is, hogy meg érezték, hogy kanyarban darázik az autó. Kérdeztem is,hogy gumi nem lehet-e? Azt monták az ilyen durvát nem produkál tuti nem
váltó?, kardáncsapágy? diffi? Mindegyik esküdözött, hogy ezeknek nincs baja. Kínomban csak szét szedettem a diffit mondom tuti ott valami van
Patent volt az egész de csak nem szűnt a jelenség. Amikor téli gumra kellett váltani egy csapásra elmúlt
Úgy, hogy nyáron maradt fent a téli garnitúra. Azt hittem majd nyikorog meg lefutom(az is egy szezonos még) aztán semmi baja sem lett, úgy, hogy marad nyáron megint
Nem olyan vészes,némileg csúszik.
Azt mondtad orokelet,nem az mind egy kutya.
végül is melyik autó nem műanyag???
most nem mondod komolyan, hogy idejössz a húsz évvel ezelőtti papírszvittyel
Van a fejbe baj ugye
Nem kicsi
Klasszikus "kisautóban" nekem nem jó ülni, az alsó középkategóriásokban (Focus, Ceed, Octavia, Megane, stb.) már igen, feltéve ha hosszában kihúzható a kormány. A Clio eleje hosszú, tágas, a Megane-val megegyező elhelyezkedésű a pedálsor, kormány, váltókar. Szinte biztos hogy jó lesz, főleg hogy már a fapadosnak is kihúzható a kormánya. Mögém tuti nem ül be senki, de ez nem érdekel, ketten vagyunk a zasszonnyal....
Jah, akkor a testalkatoddal van a baj
Nekem egy Dell Latitude E7270-es full-full extrás ultrabookom van, én imádom! 1,3 kiló az egész, mindene magnézium, és 6-7 órát eldöcög akksiról egy feltöltéssel.
Főleg ha nem veszed ki belőle a használati utasítást, és úgy öltöd magadra.
4 éves Vitara-ban jártam már, abban ugyanolyan rossz volt ülni, mint egy régebbi SX4-ben, vagy éppen az öreg Yarisomban: a pedálok közel vannak, a kormány meg messze. Ha teljesen hátra tolom az ülést hogy nyújtott lábbal, alátámasztott combbal vezethessek, akkor egyszerűen nem érem el a kormányt, meg a váltót.
A Kia Ceed ebből a szempontból igazi királyság! Ezt várnám a Clio-tól is, bár az újat még nem próbáltam.
Kb 2 hete 100-as benzint tankolok, és száll az öreg Honda! Hogy ez most az új benzintől van, vagy csak a gázkartól nem tudom!
Ez ,egy rothco woodland camo M65 os kabattal tuti pánik.
Áh, azt kerülöm. Nem bizok bennük annyira.
Valami kinait fogok venni nyáron.
Nah, C-s gumi kéne de hirtelen. Ki melyikre esküszik? Most
Good Year Marathon van fenn, azzal jött ki az autó de jó szar, azt inkább hanyagolom
Nekem Dell van, egy kalap szar az egèsz.
Kényelmetlennek annyira nem mondanám, a műanyag igaz.
Nem tudom milyen minősítésű, idegméregnellen van, aktív szenes talán
Anagyfaszt örökké.

http://youtu.be/EEEphvBdvXA;t=378s