Ez a megfertőződtek kategória érdekes szám, mert a valós adatról szerintem fogalma nincs senkinek. Az olaszok meg főként leszarják, nagyrészük úgy túl lép a fertőzésen hogy a kutyának nem szólt.
Amúgy tudjatok mit jelent a pipifax ?
Én sokáig arra gondoltam egy betű sorozat értelem nélkül Sosem hallottam senkitől sem, aztán egy külföldön élő ismerős használta ezt egy mondatban
Azran jött a meglepetés
azért olaszban ez már nem a hájp kategória 12500 megfertőzödtek, 800-an meghaltak 700 an gyógyúltak fel. bezártak és lezártak mindent. Az idegenforgalom bedölt a következő hetekben ue. történik a kereskedelemben is. Iskolák is zárva senki nem megy sehova
Nem bánnám ha itt nem így történne. Mondjuk kimennék két hétre pecázni kocsérra a vállalkozás meg közben bedölne
Valami forró gőzös, ózongenerátoros fertőtlenítést csinál, ami amúgy régóta és sok helyen elérhető, tehát nem hazudott, és még csak nem is árazta túl, csak megragadta a hypeot a reklámozásra.
Én sokáig arra gondoltam egy betű sorozat értelem nélkül Sosem hallottam senkitől sem, aztán egy külföldön élő ismerős használta ezt egy mondatban
Azran jött a meglepetés
Nem bánnám ha itt nem így történne. Mondjuk kimennék két hétre pecázni kocsérra
Vki összefoglalnám ha volt érdekes?
https://hvg.hu/tudomany/202003...