Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem hiszek a véletlenekben....
akkor szándékos volt a nick választás
Német kifejezés a hülyeségre....
Nem tom valami hasonló, nagyon régen olvastam valahol ezt a szót, gondolom pipi is szedte valahonnan.
Hülyeség, marhaság.....
Kizárt amilyen hülyeségeket írkáltál korábban is, nem hott meg a kedvem az irasaidhoz
Mint maga az ember, semmiség vagy valami ilyesmi
Ez a megfertőződtek kategória érdekes szám, mert a valós adatról szerintem fogalma nincs senkinek. Az olaszok meg főként leszarják, nagyrészük úgy túl lép a fertőzésen hogy a kutyának nem szólt.
Amúgy tudjatok mit jelent a pipifax ?
Én sokáig arra gondoltam egy betű sorozat értelem nélkül Sosem hallottam senkitől sem, aztán egy külföldön élő ismerős használta ezt egy mondatban
Azran jött a meglepetés
szerintem böngészd át az írásaimat javarészt veled foglalkoztam máma
Akkor nem maradtam ki semmiből
azért olaszban ez már nem a hájp kategória 12500 megfertőzödtek, 800-an meghaltak 700 an gyógyúltak fel. bezártak és lezártak mindent. Az idegenforgalom bedölt a következő hetekben ue. történik a kereskedelemben is. Iskolák is zárva senki nem megy sehova
Nem bánnám ha itt nem így történne. Mondjuk kimennék két hétre pecázni kocsérra a vállalkozás meg közben bedölne
Úgy meg pláne, két-három mondat az egész
Akkor semmi.
Nem volt érdekes, csak a szokásos
Pipit kivéve
Hu de geci sokat írtatok.... nem olvasom vissza...
Vki összefoglalnám ha volt érdekes?
Valami forró gőzös, ózongenerátoros fertőtlenítést csinál, ami amúgy régóta és sok helyen elérhető, tehát nem hazudott, és még csak nem is árazta túl, csak megragadta a hypeot a reklámozásra.
zotya baj van a rákjaiddal Nézz a körmükre
https://hvg.hu/tudomany/202003...
Akkor így érthető is
én kértem
Kúúúúúltúúúúra a gyengébb befogadó képességüek számára
Anorák.
Ez meg mi a rák?