Azt se tudnák mi micsoda, melyik gomb mire való a bidét is csak telifosnák, a medence vizéből meg levest főznének
ahogy a sarokcsiszoló kimondásával sem fárasztja magát senki amikor röviden lehet annyit is mondani hogy "flex"
Én úgy vagyok bedrótozva, hogy vannak otthon végezhető tevékenységek és vannak, amit mindenhol. Mivel nem lehet mindent fekete-fehérben szemlélni, ezért van közös halmaz, de nálam a borotválkozás nem elképzelhető máshol, mint a saját haciendán.
Többek között ezért utálom a buzikat, mert otthon a négy fal között mit csinál, amúgy nem érdekel, de ha már megjelennek az utcán, az már problémás szerintem. Én speciel mindig fürdés után borotválkozom, mert addigra már kezelhetőbb.
De ez egy dolog csak, mert nem minden alkalommal láttam ezt, de sok negatív élmény viszont már arra sarkallt, hogy búcsút intsek a közfürdőknek.
A cigányokkal is csak egy bajom van, illetve az abból fakadó összes többivel, hogy nem otthon vannak. Ezért is támogatom a kórház helyett az otthonszülést.
Én itt, a cigány meg Indiában.