ha teli lennék kaviccsal 150ből veszek egy aggregátort és nyomom villanyos fűtéssel, vannak kisebb teljesítményű 40db körüli csendes üzemmódú aggregátor
így legalább van 230v a parton telefont tölteni laptopot üzemeltetni
nekem nem kell hangos aludni akarok, ezért kellett a ventillátor szabályzás hogy csendben legyen
4 ezer egy pbgáz csere, 20 csere a websato ár
nyáron ha nagyon meleg van kint főzünk egy hasonló rezsón, ha pecázunk vagy máshol táborozunk ott is egy palack 2 évet bír
szóval ha nekem egy ősz-tavaszt bír 2 palack akkor is 10 év a websato, és az is gázolajjal megy..
lesz az égéstéren egy 2 rétegű szigetelt cső, a vízcsövekre is lesz szigetelés, veszteség nem sok lesz
Kb egy parszaz videjo van fel tube-on errol.
Van egy angol, az eleg komolyan belemaszott sorozatban tobb teszt, atalakitos videoja van fenn, egy magyar par 3 eve fullban van kulfoldon ok is ezt hasznaljak. http://youtu.be/XMWiOqoSYeo
Azzal is beindulhat gravitációval ?
Egy webasto vagy ebersprächer is megvan 100-150-ből ha felújíttatod akkor kicsit több. Viszont akkor mindenhol van meleg. Na meg ilyen nagy buszba, ha lakókocsinak tervezi az ember lehet a sima levegős a legjobb
Levegős webasto nem lenne jó ? Igaz kicsit hangos meg 80ezer egy bontott de az elég jól nyomja a meleget. Gázpalack sem olcsó ha fűt az ember vele rendesen és ott több a veszteség ha kint melegítesz vele hogy ne fulladj meg
Az is jó cucc ha mindig van hova bedugni. Nézegettem azokat is de nem igazán tetszett egyik sem. Pedig megbízhatóbb mint egy webasto. Olyan kellene ami a víztérben van benne és indít egy szivattyút is.
1000ft volt a radiátor, 5000ft a szivattyú(ami még nincs itt) kb 600forint volt ventillátor fordulat szabályzó a többi ingyenes
pl a gáz rezsó idősebb mint én öreganyám kidobta 20 éve mert szar volt
pár kacat még hozzá és kb 8 ezerből kijövök
ráadásul a gáz sokkal olcsóbb mint a dízel
Csak egy 230v os paraszt futes van tervben, eddig ilyen metroman-ost talaltam, de meg turok. Azt bedugom egy programozhato dugaljba es csá.
Mig locsolgatom olajjal az izzitokat par hetig az jo lesz
Én most rendeltem a gyári kályhámhoz egy gsm modult amivel tudom indítani bárhonnan, tök függetlenül az autótól. Jövőhéten beszerelem, király lesz, felkelek, felhívom a kocsit és mire kimegyek már meleg a motor
Te hogy akadsz ilyen videókra? Egyébként itt mi is jártunk, 3-man, motorral, és odafelé nem tudtunk tankolni - 3 féle kártyánkat se fogadta el, kp. meg alig volt nálunk. Továbbmentünk, másik fajta kúton meg sikerült. 7végén szinte minden kút kártyás és önkielégító, shop zárva.
Adddigra csak elrohad a fiesta teljesen, ez a darab padlo is kurvabonyesz volt.
meg van egy tenyernyi iv, egy mervito, es a tolajtonal szinten egy tenyernyi, es lehet csiszolni, szinten tengernyit, meg egy allat telelyuggatta a padlot onfuro csavarral, a platoanyagot eleg csak sziloval ragasztani, de biztosra ment.Mindenhol befolyt a viz.
így legalább van 230v a parton telefont tölteni laptopot üzemeltetni