Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha teli lennék kaviccsal 150ből veszek egy aggregátort és nyomom villanyos fűtéssel, vannak kisebb teljesítményű 40db körüli csendes üzemmódú aggregátor
így legalább van 230v a parton telefont tölteni laptopot üzemeltetni
Beteszel a kocsiba a pecacucc es az oroszlanfoka meretu tested melle egy 11,5 kilos gazpalackot is?
Mivelmesz? Ural radioskocsival?
nekem nem kell hangos aludni akarok, ezért kellett a ventillátor szabályzás hogy csendben legyen
4 ezer egy pbgáz csere, 20 csere a websato ár
nyáron ha nagyon meleg van kint főzünk egy hasonló rezsón, ha pecázunk vagy máshol táborozunk ott is egy palack 2 évet bír
szóval ha nekem egy ősz-tavaszt bír 2 palack akkor is 10 év a websato, és az is gázolajjal megy..
lesz az égéstéren egy 2 rétegű szigetelt cső, a vízcsövekre is lesz szigetelés, veszteség nem sok lesz
?
Ne.
Vegyél 3 ezerért egy Sonoff modult, azzal megy a 230V-os fűtés, bárhonnét, wifiről, mobilnetről.
Kb egy parszaz videjo van fel tube-on errol.
Van egy angol, az eleg komolyan belemaszott sorozatban tobb teszt, atalakitos videoja van fenn, egy magyar par 3 eve fullban van kulfoldon ok is ezt hasznaljak.
http://youtu.be/XMWiOqoSYeo
Ennyi pénzért ez Ininek is jó lenne. Mik a tapasztalatok? Tartósan tud jól üzemelni ?
Azzal is beindulhat gravitációval ?
Egy webasto vagy ebersprächer is megvan 100-150-ből ha felújíttatod akkor kicsit több. Viszont akkor mindenhol van meleg. Na meg ilyen nagy buszba, ha lakókocsinak tervezi az ember lehet a sima levegős a legjobb
Amugy webasto koppintas.
Kb a fel vilag autoban lako nepe ilyen kinai 5kw-os dizeles levego futest hasznal.

https://www.ebay.com/itm/12V-5...
Levegős webasto nem lenne jó ? Igaz kicsit hangos meg 80ezer egy bontott de az elég jól nyomja a meleget. Gázpalack sem olcsó ha fűt az ember vele rendesen és ott több a veszteség ha kint melegítesz vele hogy ne fulladj meg
Azokat is talaltam, fagydugo helyere, angliabol 70 e ert, speci dugo-kabel kombo altalaban skandinav orszagokbol.
nekem pecához kell kocsi fűtésnek, nem kell túl meleg bent elég ilyen 12-15 fok
Az is jó cucc ha mindig van hova bedugni. Nézegettem azokat is de nem igazán tetszett egyik sem. Pedig megbízhatóbb mint egy webasto. Olyan kellene ami a víztérben van benne és indít egy szivattyút is.
1000ft volt a radiátor, 5000ft a szivattyú(ami még nincs itt) kb 600forint volt ventillátor fordulat szabályzó a többi ingyenes
pl a gáz rezsó idősebb mint én öreganyám kidobta 20 éve mert szar volt
pár kacat még hozzá és kb 8 ezerből kijövök
ráadásul a gáz sokkal olcsóbb mint a dízel
Csak egy 230v os paraszt futes van tervben, eddig ilyen metroman-ost talaltam, de meg turok. Azt bedugom egy programozhato dugaljba es csá.
Mig locsolgatom olajjal az izzitokat par hetig az jo lesz
Én most rendeltem a gyári kályhámhoz egy gsm modult amivel tudom indítani bárhonnan, tök függetlenül az autótól. Jövőhéten beszerelem, király lesz, felkelek, felhívom a kocsit és mire kimegyek már meleg a motor
Birom az ilyen vörös sorozatgyilkos csajszikat, a tube algoritmus adja.
Te hogy akadsz ilyen videókra? Egyébként itt mi is jártunk, 3-man, motorral, és odafelé nem tudtunk tankolni - 3 féle kártyánkat se fogadta el, kp. meg alig volt nálunk. Továbbmentünk, másik fajta kúton meg sikerült. 7végén szinte minden kút kártyás és önkielégító, shop zárva.
Szerintem meg az a buzi, aki nem húzkodott (levágott) fenyőágat 3-400 méteren a földön a zöldhulladék dombig.
Többször.
45-50 rugo egy kinai dizelfutes komplett, faszt baszakodsz.
Ez a zakkant luvnya san marinoban kodorog, na az nappal is kurvara kihalt.
bele kell tekerni mert szopatja az automata kut is.

http://youtu.be/De4INQjGlHI
Vízmelegítő, csak azért ilyen bonyolult, mert ini-ék felé még nem találták fel az alu fazekat PET palack, sziló és rézcső meg pont volt otthon!
Adddigra csak elrohad a fiesta teljesen, ez a darab padlo is kurvabonyesz volt.
meg van egy tenyernyi iv, egy mervito, es a tolajtonal szinten egy tenyernyi, es lehet csiszolni, szinten tengernyit, meg egy allat telelyuggatta a padlot onfuro csavarral, a platoanyagot eleg csak sziloval ragasztani, de biztosra ment.Mindenhol befolyt a viz.
Katalyt kályha jó állófűtésnek.