Az fix hogy jól el lehetne tölteni egy egy nyári hónapot, de akár a punnyadt január-márciust is el lehetne tölteni valahol Pisa-tól délre, bejárva mindent a kellemes téli 15-20fokban.
Meg mindig idealis a ducato, szerintem a 640 est ahogy szamoltam nyomorogni sem kell.
Ha jackpot meglenne 50e euro egy weinsberg 640 meg. Gyarilag zuhany-budi-konyha-huto garázs a motornak.
Luxi kivitelben.
Ha csoro módi hazilag at lehet alakitani.
Siman el tudnam kepzelni hogy minden nap masik dolomit hagon aludnek, reggel ki a motort es ami a csovon kifer., delutan be, es usgyi a kovetkezo hago. Pordoi-on nagy a parkolo, estere kiurul.
Hogy nem ugat és nem kapar a kutya, akkor már biztosan élvezi?
Elhiszem ezt azonban, ha valami egzakt módon bebizonyítja. Hogy másképpen viszonyulnak a gazdáikhoz mint mondjuk a macskák, ez lehetséges. De ez nem kétbites rendszer, hogy ha nem utálja, akkor viszont szereti.
Ha ilyen autót építenék akkor biztosan valami kicsi, 600-650-es egyhengeres épített scramblerral nyomatnám. Egy 4x4 emelt caddyben, csak hogy tudnak nyomorogni
Te honnan tudod hogy ez a kutya be van zárva?! Mellesleg ezek a kutyák úgy vannak szelektálva hogy nekik ez a természetes helyük. Lehet hogy egész nap kint vannak velük.
Ítélkezel de semmit sem tudsz. Nem ez az első eseted.
Pont így csinálnám én csak kicsit igényesebben. Vinném a 35kg-os németjuhászomat és bejárnám vele Európa nagyrészét. Ott nyomorognék minden este és éjjel abban a szűk lakóautóban és olyan életet élnèk amit te el sem tudsz képzelni, boldogat.
Ahogy neztem a kutyak elvezik, en nem vinnek, mert macera, es en reggel elmennek motorozni este jonnek "haza" a kocsihoz. Szoval felesleges lenne vinni.
De aki akar vigye.
Kár, hogy ezt nem az mondja, akiről beszélünk. A kutya.
Így azért én fenntartásokkal fogadom ezt.
Az, hogy van mű-kajája és nem esik a fejére az eső, szerintem mégsem az az igazi élet.
én nem szabályzom senki életét, egyszerűen véleményezem.
(Azt már hagyjuk is, hogy kutya, egy kutyaállat hogyan érzi magát bezárva. Az, hogy kényszerből hozzászokott, vagy a "fajtanemesítés" eredményeképpen milyen deformációkat lehet látni, már nem is emlegetem.)
Én is vinném a kutyát. Nem kell egész nap bent ücsörögj. Tudom hogy ez szamodra érthetetlen de van élet a munkahelyen és a négy falon kívül is. Nekik fasza életük van. Utazgatnak, nyugis helyeken alszanak, gyönyörű tájakon ébredhetnek. Azt és akkor csinálnak amikor akarnak.
Mert időkapcsolót írtál. Ez jobb annyival, hogy nem kell előtte vackolnod a timerrel, amikor felkelsz, ha dolgod van, benyomod a wifin keresztül, hogy "on", és ennyi.
ha aznap nem mész sehová, akkor nem nyomod be az "on"-t.
De az app-ban mintha lenne plusz időzítő is, de erre nem vennék mérget.
Az ő elete, amugy nem mosogat, talan egy honapot dolgoztak egy kempingben mire a kovid miatt becsukott a kemping.
Azota is meg elotte is csak lődörögtek europaban.
Nem ezert nezem.
http://youtu.be/mOb0qxKmSeg