Valamelyik híradóban azt állították, hogy kért drogtesztet, de nem foglalkoztak a dologgal. Gondolom az volt a lényeg, hogy megfogták. Hogy mivel, az már mindegy, innentől támadható lett!
értelmezz: "a hazánkat képviselő legbefolyásosabb magyar uniós néppárti képviselő" néppárti alelnök is volt sokáig, ő jelezte mikor mire szavazzanak.... a többiek a fasorban sincsenek hozzá képest
tagadni bármit lehet az ingyen van....
Volt ilyen, de nálam nincs kettős mérce veled ellentétben.... mindig uazt hangoztattam, hogy egyik sem jobb a másiknál, az összes mehet a süllyesztőbe.... most meg kiderül, hogy egy pedofil után egy buzit is védtek mindenáron...
Azzal kezdted, hogy a hazánkat képviselő legbefolyásosabb magyar uniós néppárti képviselőre azt mondtad, hogy nem sok vizet zavart
Én nem fürdetek senkit, te meg a szerecsenből próbálsz fehér embert csinálni mindenáron.... Ős Fidesz alapító, befolyásos néppárti képviselő, alaptörvény szerkesztő, anno ő volt az aki a drogbirtoklás súlyos bűncselekménnyé való változtatását követelte, nagyon keresztény konzervatív tag stb.
Nem kell.... 2-ik napja nem tudom abbahagyni a röhögést.... szégyen ez a féreg.... ha tudsz, írj mégegy ilyen magyar buzibuliból droggal, ablakon kiszökő, elkapott képviselőt bármely magyar politikai társulatból és az összeset húzzák faszra..... ja, az már megvolt
Hagyd már... hol volt ez a brüsszel, mikor dániel kóhn bandita, a nyíltan bevallott pedofil ott fröcskölte hazánkat? a lelkes baloldalad meg támogatta...
most meg (színleg) hogy ki vannak akadva egy kis fartúrástól, pedig ez legtöbbük vallásában nem bug, hanem feature
tagadni bármit lehet
Most hogy lett a legbefolyásosabb?
A drogot tagadta nem?
Azzal kezdted, hogy a hazánkat képviselő legbefolyásosabb magyar uniós néppárti képviselőre azt mondtad, hogy nem sok vizet zavart
Én nem fürdetek senkit, te meg a szerecsenből próbálsz fehér embert csinálni mindenáron.... Ős Fidesz alapító, befolyásos néppárti képviselő, alaptörvény szerkesztő, anno ő volt az aki a drogbirtoklás súlyos bűncselekménnyé való változtatását követelte, nagyon keresztény konzervatív tag stb.
Nem kell.... 2-ik napja nem tudom abbahagyni a röhögést.... szégyen ez a féreg.... ha tudsz, írj mégegy ilyen magyar buzibuliból droggal, ablakon kiszökő, elkapott képviselőt bármely magyar politikai társulatból és az összeset húzzák faszra..... ja, az már megvolt
Ja,DE!
Elég baj szerencsétleneknek hogy árvák,semmi szükség tovább tetézni a buzikkal.
Bogyó neked van szakállad ?!
most meg (színleg) hogy ki vannak akadva egy kis fartúrástól, pedig ez legtöbbük vallásában nem bug, hanem feature