Amúgy meggyőződésem, hogy valamilyen szinten csőbe húzták ezt a férget.
No nem arra gondolok, hogy nem egy retek buzi, csak arra, hogy teremtettek egy olyan szituációt ahol könnyen le lehetett buktatni.
Mint vétós képviselő, tudatta volna, hogy figyelik minden mozdulatát.
De a segg csábítása nagyobb volt.
Szégyen, hogy ilyenekkel van tele a közélet, minden oldalon.
Olyankor amikor egy ellenzéki disznóság kiderül te mindig melléteszel egy fideszes disznóságot.
Tehát igen,csinálod a bagatelizálást,bár tény hogy profin.
És mielőtt belekezdenél nem kéne támadási felületet biztosítani,legalább úgy hogy ha disznóság van soha ne derüljön ki.
Nem szoktad meg? Ilyenkor Jön a másikra mutogatás és a bagatellizálás... nem is annyira fontos stb. Tényleg nem, csak az országot képviselő legbefolyásosabb magyar néppárti képviselő ez a a ketto adja a kettős mérce alapját mondtam én, hogy mindegyik libsi, csak más köntösben
Állítólag új feladatot fog kapni, o fogja felügyelni az “otthon melege” programot
jó perverz egy ember vagy te.
"Elképzeltem ahogy ez a szakállas majom letolt gatyában, kivont karddal mászik lefelé az ereszcsatornán.... "
Én nem szoktam ilyeneket elképzelni.
Egyébként meg irigykedsz hogy ő képes még arra hogy ilyen bulikban részt vegyen?
No nem arra gondolok, hogy nem egy retek buzi, csak arra, hogy teremtettek egy olyan szituációt ahol könnyen le lehetett buktatni.
Mint vétós képviselő, tudatta volna, hogy figyelik minden mozdulatát.
De a segg csábítása nagyobb volt.
Szégyen, hogy ilyenekkel van tele a közélet, minden oldalon.