Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zörög a tv a sok rémhírrel, nem nagyon tudatosul bennem minden, de egy részre felfigyeltem
ez a kisgófó is koronás aztán panaszkodik hogy milyen geci szarul van és fél
attól félt hogy a romló tüdő fasztudja mi miatt nehogy gégemetszést csináljanak
nem vagyok gyakorló orvos de ez a kettő hogy a faszba függ össze?
Te már nem éred meg,előbb megpukkadsz a gyűlölettől.
Hogyne: szavazókat 2022-re.
De mi lesz karácsony után?
Erre majd térjünk vissza akkor!
Nekem gyanús, hogy ennek lesznek negatív következményei.
De a főni biztos vagyok benne, hogy tudjamit csinál.
Dehogyisnem: nézz már rá az összes (eddigi) Fidesz-botrány összes érintettjére!
Egyik sem mondott le, legfeljebb másik (magasabb) polcra tették. Pl. az olajszőkítős belügyminiszterünk...
Hogy lenne korrekt? először lemondott lelki megterhelesre hivatkozva, majd utána bukott ki... és ez a majom képviselte az országot mielőtt kibukott volna nyilvánosan meg is köszönte a PÁRT hogy képviselte a keresztény országunkat kiderült, hogy vmi szexpartirol szokott ez is a csatornán lemászva oriasi a minimum hogy simán hazaáruló és ez a patkány tevékenyen vett részt az alkotmány megszövegezésében nem respect jár neki....
Ja,ma reggel 1,5 órát rozsdátlanítottam.
bogyónak kéne ilyen meló.
Rögtön nem azindexxel kezdene.
Ezt mondd Zolinak a furgonban sztem ennél már piccccit több van
amit 20 óráig kell csinálni ahhoz nem is szabad hozzákezdeni
Nekem elsősorban a 3D nyomtatók miatt kellett, mert eléggé idegesítő ha ott kimarad egy pillanatra az áram egy 20 órás munka vége felé.
Bírja a tartós akkus üzemet is és elég jó a töltője, így nagyon jól karban tartja az akkukat sok éve működik probléma mentesen.
Nekem is van a garázsban egy on-line APC 1000-res, gondolkodtam hasonlón - de nálunk 2 évente van 2 perc áramszünet - felesleges lenne. Itt az asztal alatt is van egy APC 350, de abban is lerohadt az akku az elmúlt évek alatt úgy, hogy egyszer sem kellett Csak azért van felfűzve, mert túlfesz védelem is van benne.
Vagy amelyik megpróbáltam, rendszerint bele is bukott
Amcsik márpedig értenek hozzá, mert náluk a legnagyobb a halálozás
Meg ha alapból igaza is lett volna, azt módosítja az ilyen jóslásokra hozott intézkedés, hiszen pont ezért hozták.
Az ne zavarjon hogy pont annyi idővel korábban volt a szigorítás, mint amennyi idő kell hogy hatása legyen, de persze tudjuk hogy O1G
Sajnos ami nekem van már nem kapható, de ez sem kerül sokkal többe, és többet is tud. Az enyém indítható akkus táplálás esetén is, és elég jó. Viszont ha ennyit kiadok érte, akkor nem csak a kapunak adnék táplálást róla, hanem az egész háznak, így simán elmegy a fűtésszivattyú, hűtőgép, meg a világítás, sőt még egy flex is. Csak kell egy mágneskapcsoló hogy ne kerüljön szembe a fázis és a szünetmentes. Ehhez akkora akkut rak az ember amekkorát akar, nekem egy 200Ah-s van. Pár napig nem olvad le a hűtő
https://www.upsplusz.hu/produc...
Nem igaz. Mindegyik azt mondja, hogy csak a javunkat akarja... aztán el is szedik
szerintem a földön nincs olyan politikus aki amit igért el is végezte
Csak a Fideszben?
Mert az elvtársak között van olyan?Melyik az?
Elit buli, bedobtak pár luxus prostit, egy kis exi-t - mi ezen a különleges? Mindig így megyen...
De egy rohadt szívtelen vagy szegénynek most ugrik a havi 8000 jurós fizu, az ugyanekkora költség térítés, meg a 2004 óta jól bemelegített helye... az utcára kerül, éhezni...
talán kap valami végkielégítést...
Bocsánat: Ő.
Na, nyilvánosan be is ismerte! Akkor eddig ez az EGYETLEN korrekt figura a Fideszben! Respect!

https://index.hu/belfold/2020/...
Egy jidóval kevesebb.