Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsidó ez a szerencsétlen ?!
Persze hogy nem bűn. Csak gerinctelen ha mellette az ember a család szentségét hirdeti, a nagy keresztényi értékeket, meg hasonló dolgokat amit nyilván le sem szar messziről sem...
Hátttt,mellélőttél.
Ez biztos.
bár ne várj farokszelfit mint ahogy gréczi zsolt kedvenc DK politikusunk bemutatta.
Az már elfelejtődött?
A minap vissza akarták hozni,csak a saját összeborulásuk is nemet mondott.
Azis alapító volt a dk-ban.
Nem hiszem,bárhogy bizonygatod.
tudod aki úgy viselkedik,úgy beszél,úgy cselekszik ahogy egy komcsi,az komcsi.
Amúgy vigyázz,te is szakállas vagy,közeledsz a 60 hoz,macskát tartasz.
Még te is meggondolhatod magad..................és élszhalsz a buzipartikért.
Bennevan a levegőben liberáliséknál.
Ez az ellen paige nöférfi is egyiknap nő volt,oszt másnap má nem.

https://index.hu/kultur/2020/1...
Te valakivel keversz!Én átlag kisember,dolgozó vagyok,ebben igazad van.De nekem nincs "nagyon rossz világ". Sőt,bátran ki merem jelenteni,hogy sokkal jobb világ van nekem most,mint a példaképeid idejében.
Én elfogadom egy blankolt farkú bútorboltos társaságát is - ne akarj mindent.
Ja és még mindig hiányolom az igazi liberális értékeket nálad.
Mások elfogadása,másság elfogadása,megbocsájtás,villanyautó,prájdra járás stb.
Hidd el, hogy a komcsikat is utálom - az nem demokrácia volt, hanem igazi diktatúra.
A Horthy-rendszer tök jó volt.
Te tényleg kőkomcsi vagy.
Papok utálata,Horthy-rendszer basztatása,homofóbia,idegengyűlölet.
Van még pár kiváló munka érdemérmem a szekrényben,azokat neked adnám.
Szép nosztalgikus vörös csillagos.
Ha jól emlékszem egy vagy két hete valamelyik Bp-i ellenzéki kerületi vezető is bulit tartott este.Valami pártházban.Hamar el lett felejtve. Jó nem buzi parti volt(bár lehet,nem írták meg sehol),de a covid korlátozások teljes szemenköpése volt az is.
Ne keverd ide a migránsokat! Én sem akarom őket, viszont egy gondolkodni képes, igazságra és jólétre, demokráciára vágyó ember vagyok, és nem vágyom a nemzeti színű szalaggal körbe tekert, aljas papok és egyéb mocskok által irányított, legrohadtabb Horthy-rendszer reinkarnációjára. Abban a rendszerben (ami után nosztalgiáztok...) az átlag kisembernek, a dolgozónak (neked, nekem, és a túlnyomó többségnek) nagyon rossz világ volt, háborúkhoz vezetett.
Ez úgy bullshit ahogy van.
Egy igazi gondolkodó hithű liberálkomcsi nem valami ellen szavaz hanem valami mellett.
Egy csomó fidesz alapíto tag van akik most nemigen részei a dolognak.
Azt ugye vágod hogy homokosnak lenni manapság nem bűn,inkább ciki,bár ahogy tolják a libsik inkább érdem,persze kovid szabályok megsértése az igen de ettől még nem kéne lemondani az itteni kormánynak.
Az meg hogy ő drogozott e az kérdéses,asszem tagadta,nem emlkszem drogtesztre.
bár az extasy nem egy nagy bünti tétel.
Sajnos betegesen kétszínű az összes.
Ott a jobbik!Tíz éve még cigánybűnözés ellen tiltakoztak,meg azt hangoztatta az a nyomorult,hogy minek a sok milliót a cigányoknak adni,úgyse fognak felzárkózni.Most meg ő védi őket,meg segíti hogy milliókat kapjanak szegény elnyomottak.
Gyurcsány,nem kell bemutatni.Megszorítások,kilakoltatások, stb.Most ezekkel vádolja a kormányt.
Mind ilyen nyomorult haszonleső.
Most hoznák be a (kedvedért) libsik a migránsokat Európába,meg az USA-ba is.Mert kell a szavazat hogy hatalmat szerezzenek/megtartsák.
De tényleg nem látják,hogy azok nem rájuk fognak szavazni,hanem a saját közösségük által alapított pártokra?Először csak pár politikus szivárog be,utána jönnek az iszlámot előtérbe helyező pártok,és mivel egyre többen lesznek,jön a szavazótábor is.Max 10 év,és átveszik a hatalmat,mert náluk nem ilyen magyar ellenzék féle látszat összefogás lesz.
Egyszerre egy dologra koncentrálj! Dőljön össze a mostani korrupt rezsim, aztán ráérünk a jövőt építeni!
Ja, hogy a FIDESZ alapító tagja, EU parlamenti képviselő az egy kis marginális senki? Azt ugye vágod, hogy az osztrák ipse semmit nem csinált? olyan dolgokról beszélt részegen, amik magyarországon már rég megtörténtek...semmi extra magyar szemmel...
Hol van az igazi liberális elfogadás,a tolerancia,a szeretet nyelve ahogy a szerelmed fletó mondta?
Vagy csak áltatod magad a liberális jelzővel?
És csak egy virtigli homofób vén komcsi vagy?
Amúgy ha így folytatod a bagót és a gyűlöletet én aggódom érted.
Komolyan.Szeretném látni ahogy az új gyurcsány kormány szétszopat téged az adóival és a kasszalopásaival amik tök nyilvánosak lesznek.
Pont ezt akartam írni!
A nagy elfogadók,eddig a mellüket verték,most meg buziznak.Ismét nem sikerült betartaniuk az eddigi hazugságaikat.
Egyébként lehet hogy én rosszul tudom,nem követem a politikát,csak a rám is vonatkozó részeket.De a fidesz nem átkozta ki a buzikat ha jól emlékszem.Csak nem adott meg minden jogot,amit a normális családban élők megkapnak.(Igen,szerintem az a normális család,ahol anyu nem rakja seggbe aput)
Szóval ezek alapján a jogállamiság nálunk élőbb mint bárhol,hiszen elfogadták hogy buzi,és nem diszkriminálták,hanem fontos pozíciót is betölthetett.
Repedeznem a birodalom falai - szeretném látni a teljes összeomlását. Remélem, hogy azt még megérem...
Fogadjunk hogy ezután duplán gyűlölöd a fideszt.
Mer akkora keresztény vagy hogy ez sértés.
Ja hogy te a Fletóra haragszol?! Miért nem az álkeresztény, buzi, gazdasági bűnöző fideszes haverjaidra?
Én nem is értem,hogy nem sül ki a szeme ennek a szarházinak?Meg eleve egy ennyire gerinctelenül aljas féreg mit keres még ott?És hisznek neki az emberek,mint a Messiásnak.Pedig mindig mindenkit átvert.
nameg az hogy valaki homokos az a mostani bogyó féle liberális szemléletben nem szégyen hanem érdem.
Mintha az ipse nem egy huszadrangú marginális rég elfelejtett politikus lett volna hanem valami miniszter.
ez úgy van ha kellő mennyiségben és gyakorisággal tudják hangoztatni hogy nagy csapás érte a fideszt akkor előbb utóbb elhiszi a nép
na utána éri majd a csapás, nem azért mert egy buzi lebukott valami partin