Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy nem mindegy, pont ezt írtam...És a véleményem továbbra is az. Akik szerint ez nem szégyen, azok vidéki bunkó, félemberek...
Igen, Ausztriában is volt hasonló, egy politikus részegen hülyeségeket beszélt és a teljes kormányt feloszlatták, új, rendkívüli választások jöttek. Ez a különbség...
Ez igaz lenne kb 2 héttel a választások előtt.
Szerintem aki ellőtte az infot a megfelelő helyeken túl korán tette.
Várni kellett volna a kampányig.
A borkai ügy a mintapélda,jó időben jó embert lőttek ki.Meg is lett az eredménye.
Szerintem baklövés volt.
Mondjuk a szájer részéről konkrétan.
Neked még az országod sem ugyanaz.A benne élő vidékiekről már kifejetted a véleményedet.Szóval pont neked nem mindegy?
Nálatok osztrákoknál is volt hasonló.
Még csak nem is az első volt, ott van a Borkai is meg a Kaleta...
Én semmit...Nekem teljesen jó ez a helyzet is...mindenki úgy alázza porrá magát, a családját, a népét, az országát, ahogy csak akarja...
1: a fidesznek ez elég égő mert tolják ezertel ezt az isten/haza-család dolgot, ebbe egy fartúró tag nemigen fér bele
2: azért a 21. században ez az istenes dolog elég vicces az ismereteink mértékéhez képest....
Ezt is értem,de mit vársz a helyzettől?
A mémek és képek linkelésén kívül?
Designed by Szájer, Karácsonyfa csúcsdísz :-)
Namost azt értem hogy kéjjes öröm tölt el minden mém láttán,de mit vársz az ügy kimenetelétől?
Semmit,addigra kiviszik azt a szerencsétlen balfaszt.Mivel ez a dolguk.
Aztán mit csinál a bébiszitter a rendőrökkel?
Max kiabálni tud egyet, aztán talán így is volt, azért ment a csatornán le a kis kócos :-)
"Nincs mit tenni, ezek tények
Így vagyunk mi keresztények
Szőrös mátkám, eressz kérlek
Én már csak egy ereszt kérek"
Simán küldték a zsarukat.Meg az ujságírókat.
Csak az a kérdés nincs e ilyeneknek egy bébiszitter őrségük pont ilyen helyzetekre?
Számítani lehet rá hogy utazni fognak az ilyen ziccerekre a vétó után.
Biztos ki tudják találni, lehet hogy még a migrikkel is kapcsolatba hozzák az ügyet.
Na arra én is!
Arra leszek kíváncsi, hogy fogják ezt Sorossal összefésülni.
Ezért a csekélységért igazán nem kellett volna a Szájernek lemondania - ő lehetett volna a Fidesz legelső vállaltan homoszexuális reklámarca.

Jelige: "Geci ez mind!"
Mert azok biztos elhúztak időben... ők megkapták az SMS-t, hogy fél óra múlva razzia
Gyurcsány - a kersztény hazafi, aki a haza jóhírét félti Bogyó, ezt a vicc topicba akartad tenni, nem?
A többi buzi diplomata nevét nem hozták nyilvánosságra.