Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt értsd már meg, hogy nincs ilyen lehetőség, hogy te géppel szállított nagyvállalati licencet vegyél külön darabonként. Viszont teljesen lényegtelen, mert téged senki sem fog emiatt felelősségre vonni, téged meg megnyugtat, hogy fizettél érte, és ettől jobban alszol.
Hát ez a fidesz ideológiájával szembe megy, de lehet, hogy ez tényleg jó lehet.
De semmi bajom a köcsögökkel.
Hát ilyen ez a mai világ
Mekkorát fordult a kommunikáció pár nap alatt
Nem tudom ki az a Bayer Zsolt. De akárki is, nem hinnék neki, mert ha fidesz közeli akkor ő is egy megvezető lehet, ha nem fidesz közeli akkor meg egy sikeresen megvezetett lehet. A politika a legalattomosabb eszközöket is képes bevetni egy ügy érdekében, szóval sosem fogjuk megtudni mi a valóság. De talán annyira nem is érdekel. Ami tény most mindenki ezen csámcsog, minden mást félre téve és ez a fidesznek lehet hogy jó.
Bayer azt is mondta, hogy a mai világban buzinak lenni már inkább trendi, mint kínos.
Lehet hogy nem Józsefre gondolt.
ha szar lett volna már régen ugrott volna az érvényessége
meg aztán annyi mindent és olyan régen árul hogy ha bármi szabálytalan lenne már lebukott volna vele régen
Inkább lenne - 2 fok és 30 centi hó.
Bayer Zsolt is elmondta... neki sem hiszel? bár o azt mondta, Józsi küzdött ezzel a rettenetes demonaval.... igaz, hogy nem úgy mondta, hogy buzi
Az égen csak gyenge pára van, a Nap világít, bár ennyi erővel lehetne mínusz 12 fok C is de nincs az az igazi téli idő! Szerencsére !
Ilyen ez a média
Csak ne felejtsük el ezt a mércét!

Furfangos
De ennél több időt kár a témára pazarolni.
Vagy egyik sem. Mégegyszer, ez a médiában hangzott el. Én az ilyen hírek mögött inkább látom az elterelést. Nem mondom hogy biztos így van és hogy tuti nem buzi, de nem is kezelem tényként.
Tévedsz: anno még kalóz XP-t nyúztam, és egyszer végig olvastam. Amikor a végén kérdezte, hogy egyetértek-e vele, akkor azt mondtam neki hogy NEM. Erre a szemét simán kilépett, nem települt....
Igaz
...de ezt csak azért gondolod, mert az EULA-t sosem olvastad el miként senki sem szokta
Mi azt tudjuk amit a nagynyilvánosságnak közölnek, hogy a háttérben mi áll, azt nem.
Akkor elárulom a legjobb módszert: nem kell aktiválni... nem tudsz cicás háttérképet kirakni - oszt' akkor mi van? Emellett minden működik rajta, és törvényt sem sértesz...
Nekem 5 db teljesen legális Win10 van itthon. Anno vettem 2 db Win7-et (DVD-n, matricával) a két asztali gépre, a 2 wines tableten Win8.1 volt, a laptopot meg gyári Win 10 Pro-val vetem használtan. Mivel az összes ingyenesen frissült Win10-re, így mind legális.
Jól megxopattak, eladták neked a semmit A MS licenszelési politikája olyan zavaros, hogy sztem még Bill sem érti teljesen a lényeg: másodkézből származó windózzal sehogy sem leszel szabályos
asszonynak is ilyen volt
néha 2 hetente elment a hatása
5-6 ezerért meg nem szarakodok vele
Rengeteg fajta Win verzió van - én a KMSpico-t használom semmi probléma nincs vele
Teljesen legálisat csak az MS hivatalos viszonteladóktól tudsz venni.
Feltételezett buzi?
Lehet, hogy csak a sarokban ücsörgött
Vagy melege volt és ledobta magáról a szövetet.
Nem voltunk ott, nem tudhatjuk!!!
Szerencsére
Te ott voltál hogy tudod mi történt? Én nem. Én csak azt tudom amit a média közöl. Amin aztán te meg a bogyó félék napokig csámcsognak elterelve a figyelmet valami másrl. És ezt te sem zárhatod, nem zárhatod ki hogy nem ez van a háttérben. Én inkább gondolok erre, mert ha megnézed, az összes párt meg a hívői most ezzel vannak elfoglalva, egy csatornán menekülő feltételezett buzival. Mert aki kijelenti hogy buzi party volt ott, arról feltételezem hogy ő maga is ott volt.