Ezek szerint nincs középen könyöktámaszod, vagy nem jól van beállítva. Ha volna, akkor 2 kézzel is lehetne kényelmesen vezetni... ( A Ceed volt az első kocsim kurva jó könyöktámasszal. A Clio-mban gyárilag nem volt, de vettem bele gyárit, és jó)
Arra, ami a nevében van.... támogat a vezetés közben... nem onvezeto... tehát vezetni kell közben, nem orrot fújni. Akinek nem megy, álljon félre és ott fújjon orrot
A Clio-é olyasmi (ha slamposan vezetsz...), mintha egy szélérzékeny autóval viharos szélben vezetnél. Csak nem az árokba akarja taszajtani az autót, hanem a sáv mértani középvonalára. Mivel kellemetlen, így az ember sokkal jobban ügyel a precizitásra.
"Minden hülye tudja, hogy a vezetés támogató rendszereknél két kézzel kell fogni a kormányt".
Kiváló, akkor a kerdesem3a következő:
- Mire való a sávtartó automatika?
Én spec. utálom, nem is használom szinte soha.
Amikor mégis (pl. ha vezetés közben esetleg orrot kell fújnom), akkor pont azért, mert valamiért nem tudom/akarom két kézzel fogni a kormányt.
Más értelmét én nem látom... Pár százezer kilométert vezettem már, megtanultam az autót a sávban tartani.
Ha fognom kell a kormányt, akkor nekem ne ugasson bele semmilyen automatika.
Nem találkoztam még olyan “agresszív” rendszerrel, mint ami a Lexusban van.... képes kiszedni a kormányt a kezedből és kakukkra fékezni az autót egy kanyarodás miatt pislakoltam keményen....
Minden hülye tudja, hogy a vezetés támogató rendszereknél két kézzel kell fogni a kormányt. A hülye egy kézzel fogta és csodálkozik nem onvezeto auto, vezetés támogató rendszer.... benne is van a könyvében.... óriási.... érdekes, hogy nincs tömegével ilyen hír.... mások tudjak használni....
el kéne mán dönteni, hogy legyen ez. Vagy oldják meg eljesen önvezetővé az összeset azt szívesen hátraülök , vagy ne csináljanak semmit mert a fél megoldások ilyenekhez vezetnek Nekem semiféle elektronika ne nyúkáljon a kormányhoz vagy én vezetek vagy a gép erre kellene pontot tenni.
Olvastam. Egy kicsit én is fosok tőle, mert az én olcsó kis xarom is elég agresszíven képes beavatkozni a kormányzásba. Szerencsére eddig még nem okozott nagyobb meglepit. (Mondjuk kikapcsolható, de én - egyelőre - szeretem használni, mert sokkal precízebb vezetésre ösztökél).
Én ilyesmiben anno (35 éve) Trabanttal szoktam elakadni. Azóta más járművel soha meg se próbáltam!
Valahol anno Alsómégy és Császártöltés között valami felázott földúton megcsúsztam, és orral előre beleálltam valami kanálisba a Trabival. 2 óra teljesen eredménytelen kísérletezés után gyalogoltam 5 km-t egy TSZ-majorig (egy nyári vasárnap este persze). Ott a portás megmondta, hogy a falu másik végén melyik házban lakik a traktoros. Éppen vacsorázott, azt illedelmesen megvártam, vissza gyalogoltunk immár kettesben a majorig a traktorért. Hozott magával vagy 30 méter drótkötelet, azzal rángatta ki a szerencsétlen Trabantomat. Utána ott a kanálisparton a nagy magyar éjszakában gyújtásjavítás hajnalig, mert beázott minden. Másnap reggel (hétfőn) a nyakig sáros kocsival mentem melózni, tökig sáros ruhában, az összes kollégám azon röhögött, hogy hol a 3,14-csában jártam, mert 2 hete nem is volt eső....
a sár a kisebbik baj, egy fasza hólánc kurva sokat ér
inkább az a baj hogy ilyen fél méteres kátyúk vannak ezer helyen, a gazban sokat nem is lát az ember mert mivel szar az út kevesen járnak rajta, a nagy hal meg ugye azt szereti ha nem basztatják sokan és a nyugisabb vizekben téblábol
és nem is támogat hanem beszopat
én 1000km vezetésből kb 5km fogom 2 kézzel a kormányt
Kiváló, akkor a kerdesem3a következő:
- Mire való a sávtartó automatika?
Én spec. utálom, nem is használom szinte soha.
Amikor mégis (pl. ha vezetés közben esetleg orrot kell fújnom), akkor pont azért, mert valamiért nem tudom/akarom két kézzel fogni a kormányt.
Más értelmét én nem látom... Pár százezer kilométert vezettem már, megtanultam az autót a sávban tartani.
Ha fognom kell a kormányt, akkor nekem ne ugasson bele semmilyen automatika.
https://totalcar.hu/magazin/ko...
Valahol anno Alsómégy és Császártöltés között valami felázott földúton megcsúsztam, és orral előre beleálltam valami kanálisba a Trabival. 2 óra teljesen eredménytelen kísérletezés után gyalogoltam 5 km-t egy TSZ-majorig (egy nyári vasárnap este persze). Ott a portás megmondta, hogy a falu másik végén melyik házban lakik a traktoros. Éppen vacsorázott, azt illedelmesen megvártam, vissza gyalogoltunk immár kettesben a majorig a traktorért. Hozott magával vagy 30 méter drótkötelet, azzal rángatta ki a szerencsétlen Trabantomat. Utána ott a kanálisparton a nagy magyar éjszakában gyújtásjavítás hajnalig, mert beázott minden. Másnap reggel (hétfőn) a nyakig sáros kocsival mentem melózni, tökig sáros ruhában, az összes kollégám azon röhögött, hogy hol a 3,14-csában jártam, mert 2 hete nem is volt eső....
inkább az a baj hogy ilyen fél méteres kátyúk vannak ezer helyen, a gazban sokat nem is lát az ember mert mivel szar az út kevesen járnak rajta, a nagy hal meg ugye azt szereti ha nem basztatják sokan és a nyugisabb vizekben téblábol
Amikor nagyon gatya volt az út akkor nem szerettem kockázatot vállalni vitarával mentem