Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így már értem.
És a slusszpoén hogy a 2 személyes pad lesz cserélve szimpla ülésre,ami kényelmesebb,és így befér a két ülés közé a hutolada
Igen,ez egy jobbos ülés bal kartamasz
Ez fontos.
Amúgy az összes lakoautoban mindket ülés mindkét oldalán van kartamasz.
Pláne a hatrafordithatokon.
OK, de az 2 számmal nagyobb járgány, mint a Clio. Az enyém hátul kb. élhetetlen (rövid, keskeny és alacsony is). Cserébe jó nagy (391 liter) a csomagtartó. Négy személynek nem volna fasza.
Da ez a jobboldali ülés oldalára van szerelve, nem? Az enyém a sofőrülés oldalából áll ki, a másik oldalt kellett felcsavarozni némi kárpitbontás után.

A Ceed-é nem volt állítható, de az talán még kényelmesebb (szélesebb) volt, azon az utas is tudott támaszkodni egyszerre. Azt valahogy nagyon eltalálták.
Hello márkatársa.
Szerintem kevesen vagyunk itt.
asszony mögött(aki közel 180cm) simán elférek hátul a toyotában
szeretik is a nyuggerek mert nagyon könnyen ugrálnak ki-be
Ez egész fasza,most a konyha padkan fekszik,de kényelmes konyoklo.
Ketten vagyunk a nejemmel, nem akar beülni mögénk senki, így meg lehet kényelmesen lenni a kis járgányban is.
Jaaa!Na én meg nem engedem hátra az ülést.Meg a kormányt sem húzom az ölembe.
10 éve még nagyon pusztulat volt minden
nem is lehetett hasonlítani semmihez sem
utána meg mindenhol aszfalt lett ezernyi túrista, és ott is elkezdték a "természetet" védeni
Persze. Hátra van tolva az ülésem (nyújtott lábbal szeretek vezetni), a kormány teljesen kihúzva és majdnem teljesen leengedve - az általam berakott gyári Renault kartámasz meg előre / hátra és magasságában is állítható. Sőt, ha éppen zavarna mondjuk szerpentinen, akkor egy mozdulattal felhajtható, eltüntethető. Imádom!
Ámen!
Az is vicces hely.
Mintha visszamennél 100 évet.
Az út meg belemegy a tárazóba.
Mennyit jártunk arra?
átutazóban voltam arra pár éve, inni már jó sok éve ittam ott
smidán volt a szállás aztán hazaúton mindig kellett inni itt egy sört
A középső könyöklőről eléred a kormányt?Nekem a focusban univerzális volt,arról kényelmesen elértem a váltót úgy hogy az egész alkarom feltámaszkodott.Most a mondeoban gyári van,éppen az elejét éri el a könyököm ha a váltóra teszem a kezem.De a kormányt sehogy nem érném el.
ott is volt mindig
csak előtte az a fekete olajos padló volt a járólap előtt
Fejlesztettek mi oszt mé az ajtóval szembe telepítették a cserépkályhát
Van pár éve, hogy utoljára ott ittam
olyan hírek voltak
de van kint élő magyar ajkú motoros aki elméletileg utánajár
a kocsmáról is van kép, sajnos ez már nem a fa padlós kivitel, itt már fejlesztettek
Van egy rakás euród 300 ft os korábóll mit fukarkodsz
Na vájár!
Szóval ahol a papucs dácsiákkal, meg a kamazokkal járnak, ott nem mehetek rendszámos motorral??
Becsapós. Soha egyszer le nem mosta. )20 év alatt rárakódott olajsár csatorna sár és minden mocsok gané elkonzerválta a paripát. Most , hogy eladásra lemosta ezért ragyog gyári fényében szerintem lemosás után ini is meglepődött a szinén, mert kékre emlékezett
drága sör lenne
állítólag nagyon baszakodnak a motorosokkal(is) a földutakon, most tájékozódnak pontosabban de nagyon úgy néz ki hogy csak számjelzéssel ellátott utakon lehet motorozni, vagy a terület gazdájától erre engedélyt kell kérni
pl felugrasz pádisra a tolvajkő felé akkor már készítheted is az 1000 eurót
Oszt, akkor már sosem iszunk egy sört Doda Pilin??