Túl komolyan veszed, ha bármit írsz nyilvános fórumon akkor ne csodálkozz ha reakciót vált ki másokból, könnyen lehet, hogy a többségnek tetszett csak méh nnem írták meg, de majd most.
És még rosszul is tűröd a kritikát, az áprilisi vég nélküli siránkozásod is elgondolkodtató volt, de mikor ilyeneket írsz, hogy jár neked a soronkívüliség a többi szintén hasonló bajjal kínlódók előtt és ezt jópofának hiszed hát az.........
Érdekes.... én imádom a Clio-t vezetni, de tényleg. Annyira kellemes a karakterisztikája (motor, futómű, kormány - na meg csend van benne), hogy képes vagyok "csak úgy" elmenni autókázni mondjuk a Mecsekbe vele. (Megjegyzem: az olcsó mai kisautók többsége nem ilyen, némelyik kimondottan kellemetlen - vezettem néhányat a nyáron. Az előző generációs Clio (amit Clio Generation néven a mai napig gyártanak!) vagy a Dacia Sandero meg egyszerűen xar. A 90 lovas új Swiftet jó volt vezetni, de kurva hangos menet közben - nem szerettem, ja és most már az is csak 82 lovas, a környezetvédelemnek hála...
nem éreztem még szükségét hogy menjek vele
nekem a vezetés egy szükséges rossz, semmi örömöm nincs benne, emiatt ülhetek én 300 millás bugattiban is akkor se lenne a vezetésben semmi jó
Amikor nem képes ellátni a feladatát (nincs felfestés, vagy nem látja megfelelően mert koszos a kamera előtt a szélvédő) akkor azt fénnyel és hanggal is jelzi neked.
Ülj már be kíváncsiságból a nejed tojotájába egy fél órára, és állítsd be az ülést (az ülés magasságát is), meg a kormányt a tér minden irányában (ki/be, le/fel). Meg fogsz lepődni, pedig ugye az egy 15 éves autó...
akkor mit támogat? pl egy sávtartó az gondolom azért van hogy a sávban tart, mivel nem önvezető jelezze ha nem biztos a dolgában
igazándiból ha nem képes 100%ban ellátni a feladatát akkor sokkal jobb ha nincs
A friss tervezésű autókban gyakran alapáras extra (a tök fapad Clio-ban is), sőt 2 év múlva már kötelező lesz mindenkinél. De kikapcsolható, vagy csak figyelmezetésre is állítható egy gombbal, ha zavar. Ugyanígy kötelező lesz (a fapad Clio-ban mindeben már van) a gyalogos és kerékpáros felismerésre is képes automata vészfék. Ezt is ki tudod kapcsolni, de minden gyújtás ráadásakor újra aktívan ébred. A sávtartó az megjegyzi az utolsó általad beállított állapotát. Ja, a vészfék nem csak kamerával lát, hanem sötétben radarral is, így nem mégy neki éjjel sem egy kivilágítatlanul az út szélén slattyogó gyalogosnak sem . Elvileg....
ültél már f astrában? nincs középen a kormány
ajtón + a bal lábamon meg van támasztva a kezem, avval fogom a kormányt másikkal meg vakarózok
el nem tudom képzelni hogy lehet 2 kézzel vezetni, max parkoláskor fogom a jobb kézzel is
Mi a faszomat (már bocs...) támogat???
- Amint leírtam nem okoz semmi nehézséget az autó sávban tartása, még egy kézzel sem, mert amúgy elég ritkán fogom kettővel...
- Tehát igazából van egy feláras extra, ami kb semmire sem való.
Hadd pörögjön a topik:
nincs is szándékomban téged szórakoztatni
nekem a vezetés egy szükséges rossz, semmi örömöm nincs benne, emiatt ülhetek én 300 millás bugattiban is akkor se lenne a vezetésben semmi jó
igazándiból ha nem képes 100%ban ellátni a feladatát akkor sokkal jobb ha nincs
ajtón + a bal lábamon meg van támasztva a kezem, avval fogom a kormányt másikkal meg vakarózok
el nem tudom képzelni hogy lehet 2 kézzel vezetni, max parkoláskor fogom a jobb kézzel is
- Amint leírtam nem okoz semmi nehézséget az autó sávban tartása, még egy kézzel sem, mert amúgy elég ritkán fogom kettővel...
- Tehát igazából van egy feláras extra, ami kb semmire sem való.