4wd kell és nem autópályára, kb mindegy mennyit eszik havi 200km lesz benne, ennek tükrében az olajcsere sem érdekel
egyedül a rohadás ami érdekel, és sajnos nagyon rohad
a 7 személyes pajero még az esélyes, kb egy árban vannak csak 10 évvel fiatalabb, ami azért úgy se kevés....
Nem fikázást várok. Csak egy picivel objektívebb hozzáállást.Vagy legalább hogy ne melletverve követelj akasztást olyanért,ami ha a másik oldalon történik,akkor az szerinted majdcsaknem normális.
De ma a Szájeres cikked ami teljesen szembe megy azokkal amit eddig írtál.Vagy a liberális felfogás az,amikor mindig azt mondjuk ami éppen az adott pillanatban a saját igazunkat erősíti?
Eddig az volt a baj,hogy mit keres a buzi egy olyan pártban,ami a normális férfi-nő viszonyt preferálja.(Itt borult a liberális elfogadás,mivel a nemi irányultsága miatt lett megkülönböztetve.)
Most meg az a baj,hogy nem maradhatott a fideszben. Meg O1G rögtön kirakta, csak mert buzi.(Itt meg persze rögtön megint az elfogadás jelenik meg,mert jajj szegény buzi.)
Azt szeretem én is Bogyóban, gogy ha kényelmetlen kérdést teszel fel neki, azt egyszerűen ignorálja és elkezd másról beszelni3, vagy csak simán folytatja a fikázást
Lássunk már egy baloldalról szóló negatív hírt is egyszer.Vagy legalább balos bocsánatkérőt.Mert azok még arra sem hajlandók.Mégis jobbnak tartod őket a kormánytól.
bárcsak hatalomra jutnának, csaphatnád a zaciba a kocsidat meg minden egyebet
nekem mindegy mert csóró vagyok munkám se igen van ettől már nem nagyon van lejjebb bármilyen idióta is kerül hatalomra
nektek nem lenne mindegy, lenne sírás minden nap nem is egyszer
egyedül a rohadás ami érdekel, és sajnos nagyon rohad
a 7 személyes pajero még az esélyes, kb egy árban vannak csak 10 évvel fiatalabb, ami azért úgy se kevés....
Fogyasztás 9 alatt nem lesz.
Alváz rohad,összetett drága futómű,nem olcsó szerviz.(olajcsere 8000km)
Boba, grogu badass, a rohamostragosok benak, a razorcrest miszlikbe robbant, nincs felirat.
De ma a Szájeres cikked ami teljesen szembe megy azokkal amit eddig írtál.Vagy a liberális felfogás az,amikor mindig azt mondjuk ami éppen az adott pillanatban a saját igazunkat erősíti?
Eddig az volt a baj,hogy mit keres a buzi egy olyan pártban,ami a normális férfi-nő viszonyt preferálja.(Itt borult a liberális elfogadás,mivel a nemi irányultsága miatt lett megkülönböztetve.)
Most meg az a baj,hogy nem maradhatott a fideszben. Meg O1G rögtön kirakta, csak mert buzi.(Itt meg persze rögtön megint az elfogadás jelenik meg,mert jajj szegény buzi.)
marad a regi lom?
Kinyalod a seggem ?
Nem engedem...nem vagy méltó rá !!!
terézanya2 lennél vagy hasonló gazember?
8 ezres fizetésért én bármit megtennék ami nem függ össze más farkával
https://index.hu/kulfold/2020/...
Én ugyanis nem ő vagyok ,te szakállas majom !
nekem mindegy mert csóró vagyok munkám se igen van ettől már nem nagyon van lejjebb bármilyen idióta is kerül hatalomra
nektek nem lenne mindegy, lenne sírás minden nap nem is egyszer