Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem rossz látványilag, de kb teljesen értelmetlen cselekménysor aminek eleje van de (értelmes)vége sosem lesz
4wd kell és nem autópályára, kb mindegy mennyit eszik havi 200km lesz benne, ennek tükrében az olajcsere sem érdekel
egyedül a rohadás ami érdekel, és sajnos nagyon rohad
a 7 személyes pajero még az esélyes, kb egy árban vannak csak 10 évvel fiatalabb, ami azért úgy se kevés....
Ez most jo vagy rossz?
Autópálya matrica is duplája.
Fogyasztás 9 alatt nem lesz.
Alváz rohad,összetett drága futómű,nem olcsó szerviz.(olajcsere 8000km)
most néztem az 5. részt, szerintem egyre inkább lost feeling
Jah, beleneztem.
Boba, grogu badass, a rohamostragosok benak, a razorcrest miszlikbe robbant, nincs felirat.
A hiace-m kétévente megy műszakira, tgk.
Fujj, borzaszto hogy ven lommal kell jarnod.
Nem fikázást várok. Csak egy picivel objektívebb hozzáállást.Vagy legalább hogy ne melletverve követelj akasztást olyanért,ami ha a másik oldalon történik,akkor az szerinted majdcsaknem normális.
De ma a Szájeres cikked ami teljesen szembe megy azokkal amit eddig írtál.Vagy a liberális felfogás az,amikor mindig azt mondjuk ami éppen az adott pillanatban a saját igazunkat erősíti?
Eddig az volt a baj,hogy mit keres a buzi egy olyan pártban,ami a normális férfi-nő viszonyt preferálja.(Itt borult a liberális elfogadás,mivel a nemi irányultsága miatt lett megkülönböztetve.)
Most meg az a baj,hogy nem maradhatott a fideszben. Meg O1G rögtön kirakta, csak mert buzi.(Itt meg persze rögtön megint az elfogadás jelenik meg,mert jajj szegény buzi.)
Ha lesz új k1600gt, connectdrive-al és kapható lesz nálunk akkor az lesz.... ha nem, akkor vagy ezt hajtom meg 1-2 évig, vagy gs...
Még nem döntöttem el.... meglátjuk.... jövőre mar 3 éves lesz, nem tudom akarok e tovább ilyen öreg motorral motorozni
Namostakkor mivanabejemvevel?
marad a regi lom?
Igazából erre is van egy mondasom: nem kell bocsánatot kérni, fizesd ki...
Nem kell bocsánatot kérni egyiknek sem.... ha lenne gerince bármelyiknek, bármelyik oldalon, akkor mar fel kellett volna kösse magát
A baloldalt fikázni a ti dolgotok. Miért tőlem várnád?
Egy fideszfeliratos mozeskosarban egy csecsemőt is gond nelkul vegigrugdalna az utcan futyoreszve.
Azt szeretem én is Bogyóban, gogy ha kényelmetlen kérdést teszel fel neki, azt egyszerűen ignorálja és elkezd másról beszelni3, vagy csak simán folytatja a fikázást
Lássunk már egy baloldalról szóló negatív hírt is egyszer.Vagy legalább balos bocsánatkérőt.Mert azok még arra sem hajlandók.Mégis jobbnak tartod őket a kormánytól.
Mert ?
Kinyalod a seggem ?
Nem engedem...nem vagy méltó rá !!!
azon gondolkozz mit tennél?
terézanya2 lennél vagy hasonló gazember?
8 ezres fizetésért én bármit megtennék ami nem függ össze más farkával
Öcsisajt, ne ugass!
A másik kábszeres kocsög ragaszkodik a jó EU-s fizetéséhez, még bocsánatot is hajlandó kérni érte:
https://index.hu/kulfold/2020/...
Ez a Clam egyszer beveri a Komcsi pofádat majd meglátod !
Én ugyanis nem ő vagyok ,te szakállas majom !
Clam! Tudod hol a helyed, ugye?
bárcsak hatalomra jutnának, csaphatnád a zaciba a kocsidat meg minden egyebet
nekem mindegy mert csóró vagyok munkám se igen van ettől már nem nagyon van lejjebb bármilyen idióta is kerül hatalomra
nektek nem lenne mindegy, lenne sírás minden nap nem is egyszer