Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy volt itt helyben de olyan rozsda halmaz volt hogy meg sem néztem jobban
200+km távokat meg a fenének sincs kedve menni tenni egy pofátlan ajánlatot és üres kézzel hazajönni
amúgy 500 körül volt a terv, de azt tisztán látom ennyiért még olyan se lesz mint amit a zoli vett és fél éve basztatja
A térdelők közül kék fürdőruhás vagy?
most nincs fent 1 milla + áfa úgy kell érteni ezt most kb. 900 kiláért elviheted Nincs ám sorban állás ezekért a vasakért. Akinek a 3-ik ingyenhirdetése is lejárt a hahun az enged belőle bőven. Pofátlannak kell lenni A helyedbe megnéznék néhányat mocskos mód bealkudnám. ezek az öreg vasdarabok nem nagyon hiányoznak már a portárol aki eladásban gondolkodik. Szeretnék már az udvarban minél kevesebbet kerülgetni. Ami tényleg eladó lehet belőle vastagot alkudni. A hajesz valóban nem terepjáró. 4 kerék meghajtású fúl tájmos. Nincs benne se felező se diffizár. Ettől függetlenül nem hallottam rosszat róla a démászosoktól annó Meg voltak a terepjáró képességével elégedve. Ahová neked kell vígan elmegy. A micsubicsuhoz nem tudom milyen az alkatrészutánpótlás. hájeszhez biztos találsz minden bokorba ha kell egyáltalán hozzá valami.
igen nekem az jár Igaza van bogyónak, sietni kellett vissza horgászni
Meg hivatkoztam arra,hogy ismerek az sm-en egy nagynevű válallkozót a 2 millét fizet tb-re
nem sajnálták a szigetvári kórházban rá a gézt
Én is kérdeztem a nővérkét, hogy nem túlzás-e ez?
Minden esetre estére bepálinkáztunk rendesen. Azt hittem, amikor elmúlik az érzéstelenítő hatása lesz nagy fájdalom, de másnapra nem is éreztem
nem szeretem a halat, többnyire vissza van dobva
így teljesen értelmetlen arról beszélni mennyibe van a hal
Mert még nem horgásztál velem.
Nem tudok olyan szituációt elképzelni, amikor móka lenne a pecazas
Egyszer mikor ráérsz, számold ki mibe kerül neked az 1 kiló hal, a pecabotokat+ csalikat +terepjárót is beszámolva??! Meglátnád, a Hiltonban tálcán raknák eléd ennyiért. Ha mindenáron terepjárót akarsz, akkor ne fogd rá arra a pár db.nyomorult snecire!
gyere ki a csatorna partra velem a csoda kocsiddal, úgy higy megyek előtted az opellal
ha nem tartod a tempót akkor i love fidesz pólóban kell tapsolnod választásokig minden szombat délelőtt a helyi legnagyobb bolt előtt
aztán rájössz miért kell a terepjáró a horgászathoz
Bakker: de te horgászni akarsz az Alföldön, nem a Mount Everestet megmászni vele!
Az csak akkor ha leejted a csónakban és a pad alá gurul.
1,2 alatt jelenleg nincs 4wd
nem hinném hogy bárki is meg lenne annyira szorulva hogy 500 ért elad egy olyat ami 1 millát ér
nekem annyi a kritérium hogy 4wd és a két első ülés sor és a kocsi zárt hátsó ajtaja között legyen legslább 220 centi egyenes hely
és az árához mérten legyen korrodált
egyedül a ssangjong vagy mi a pusztulat nem játszik ahhoz kb semmi alkatrész nincs nálunk még újban se

amúgy a hiace egy négxkerék meghajtású kisbusz az l300 meg egy terepjáró alvázra épített bódé
a terepképességük össze sem hasonlítható emiatt drágább az l300
És még mondja valaki hogy veszélyes a gránáttal pecázás.
A nyáron engem is megfogott a lányom, de szerencsémre kisebb horoggal. de még azt is rohadt nehéz volt kiszednem.
De hát menni kellett vissza horgászni!
Soron kívül mert neked az jár?
Komoly hogy a horog miatt lett így bekötözve a kezed ?
Direkt takarod a tokádat mi?
mi szeretünk veszélyesen élni bogyó Ez a lételemünk
Nincs is annál jobb, amikor kinyitod a horgászládád, meglátod a horgokat benne és az adrelanin szétárad a testedben...
Inikém azt ki kell várni. A múltkor volt fent egy. De hát ha nem nézed minden nap a hahut akkor el is kel.
Amikor magamnak kerestem autót, annó több mint fél évig böngésztem a netet mire sikerült minden igényemnek megfelelőt találni
Pl. az asszonynak sosem volt nehéz autót vennem. kevés kritériumnak kellett megfelelnie japán legyen, szürke legyen, meg beférjen a garázsba ennyi
Én meg qrva nagy igényeket támasztok egy autóval szemben Momdjuk ilyet, hogy legyen a bal oldalán is tolóajtó
sok éve gyűjtöttem, volt egy csomó album, alig tudtam eladni
combomba akadt már vékony húsú horog, agresszívan bevágtam a dvcs-n és kivágódott a cucc mert elfelejtettem melyik volt a partszélben
az lapkás horog volt és kicsi simán át tudtam fordítani
amúgy én se gondoltam hogy ez a mini szakállas horog így tart, a halból simán kijön de pl egy melegítőből ugyanúgy nem mit a hagyományos