Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bazze, muszáj innom valamit
Baszki, nem veletlen, az honda.
Köszi, ez sem rossz ötlet, Toyotából csak a Civiceket néztem de azok jellemzően drágábbak.
tudok az i30 az a toyota auris koppintása. 3,5 ért inkább az eredeti verziót vedd ne a hasonmást ha már 2017-ben és dízelben gondolkodsz ehun 1-e
Csak ebben a szinben szabad, a tobbi szar.
Hogy mit? Az mi az? Amúgy kint az usákoknál egy Kia Forte-m volt, annak rohadt jó formája volt, nagyon bejött, csak ilyen itt nincs. Legközelebb az Optima van hozzá, de az meg már nagy és drága.
10 éven belül? attól függ mennyit használod 100 ezernél nél elfossák magukat nullára

Vegyé valami mini flansziát,aazt itten ugy sztaroljak hogy egy megaűberbrutál vezetesi elmeny.
minden munkanapra esik 410 km-er
Inkább a konektorba hugyoznék
van amúgy 4 éves astra sőt insignia is ennyiért, csak arról lebeszéltek
jobb a kamion mögött szélárnyékba vonatozni spórolsz egy csomó üzemanyagot
Spec én biztos megvesznék
Ennyiert duzzogva megvalok az asztmátol.
Nesze, ebbe nem ezres kisturbo van, es van benne anyag, siman bir meg 50 evet.

https://auto.jofogas.hu/jasz_nagykun_szolnok/Vibromax_uthenger_113226196.htm
A legtöbb levetett céges 1,6 dízel, de jó az nekem. nem tudom hogy kerestél, 3,5M plafonnal 2017-től van 28 találat, 2016-tól meg 40.
Tök jó, ahogy kormány légzsák helyett itt egy kiálló 12-es menet van Aki ezt anno levette mellel, arra nem költött többet a TB
aszem ennyi feladat elvégzése közben hamar az árokba landolnék, mert az útra nem nagyon tudnék koncentrálni
Most néztem meg a hahu-t, amit írtál, 4-4,5 közt mozognak... bár a motort nem írtad.
Jaa, így már kell, illetve ha grátisz benne hagyod nekem a szaros gumicsizmát a csomitartóban

Ez jól megszívta szerencsétlen:

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/hyundai/i30/hyundai_i30_1_4_t-gdi_business-16484788
egyszer kell felgyorsítani a légüres térben állandó marad a sebesség energia hozzáadás nélkül
gondolom felvinni az oxigént az égéshez
márciusig van időd, télen avval mászkálunk, ne sózzuk feleslegesen a toyotát
amúgy ha szerencséd van 200 körül lehet pótolni a hiányosságait
tuti üzlet
azta mekkora biznisz, el is gondolkozok rajta ha lesz egy kis felesleges időm
cáfolom az enyém nem éget benzint
vedd meg az astrám 200ért, ráköltesz 3x ennyit és lesz egy fasza autód ami ér 300 ezeret
de még elmegy 10 évet gombokért