Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém ezres! Sorhárom, vaze!
Mar a 11s is lassulás inkább mint gyorsulás
Ha hagyja
Ha a 900-as clio erőt nem ad, legalább izgalom legyen
De ha utolérek valakit - azt meg is előzöm.
Nekem meg nagyon ritkán "muszáj" autóba ülnöm, leginkább kedvtelésből (is) teszem. Ha kirándulni megyünk, akkor azt igyekszem ragyogó időjárásban tenni, és szinte mindig hétvégén - tehát azért nem a csúcsforgalomban.
nekem nem éri meg + 2 ezerért kerülgetni a sok szart
Azzal nem kunszt teherautót kerülgetni.... ....még az én hitvány vackommal sem.
Hogy csókolna meg a Vadai,menj motorral.
Na de jó dolog. Azzal is telik az idő, szórakoztat, stb.... Meg ad egy kis izgalmat is, hogy vajon sikerül-e beférni a szembejövő kamion előtt.
kb értelmetlen 118 kamiont megelőzni
nyersz vele 10 percet
85 nél az astra még 8 liter gázt se eszik, még spórolni is lehet
szerintem a szipi-szupi új kocsid se megy olcsóbban
Ha 85-tel mennék egy kamion seggében Fehérvártól Győrig - akkor én se szeretnék autót vezetni.
85 pont jó tempó nem sietek sehová sem
amióta feltalálták a nedves törlőkendőt azóta szarni se sietek haza
pl győrbe kb mindig kamion után kell menni székesfehérvár után értelmetlen előzni őket
Amíg a pótos IFA 60-nal mászkált a főúton, és 100 km alatt 3 db-ot kellett kikerülni, addig TALÁN. Most viszont 300 méterenként találsz egy 85-tel menő kamiont, szemből meg jönnek jó sűrűn....
simán vettem volna új autót de egxik se tudta garantálni hogy 10 év és 200 ezer alatt olajon meg fékbetéten kívül ne kelljen költeni rá
akinek volt zsigulija régen annak a lomha kocsi is jó ám
Nem tudom.
Aki olyan hülye hogy új autót akar, hiába szarabb?
Nem a Suzuki akar a bébifókákra vigyázni, hanem ez az előírás, különben megbasszák.
Na de ki akarná megvenni a sokkal tetűbb, élhetetlenül tunya autót 600 ezerrel drágábban?! Ugyanis annyit ment fel az ára a "ráncfelvarrással"....
Normális üzemanyagot tankolva, normálisan használva az autót sokáig bírják. Csak a többséglben pár km-re használják a dieselt alapjáraton, azt nem szeretik.
Az én autóm turbó benzin, automata - normál városi használatban 1500 körül tartja. Ha úgy taposom, hogy 2500-nál váltogasson, akkor rálépek mindenkire
Manapság ilyenre csinálják...
Ha nem keressük nem is találunk.
Az nem attól csökkent, hanem annak ellenére csökkentették, hogy teljesítse a határértékeket.
A részecske szűrőm a d BMW-ben 220 ekm után 90% feletti eredményt ad... azt mondta az ember (aki diaolta, ügyes szaki) hogy még1x ennyit is elmegy... és mint tudjuk, a d részecske szűrő sokkal hamarabb tömítődik, mint a benzines...
Jobb teljesítmény? A Suzuki Swift 1200-as 4 hengeres szívó motorját most építették át szívócső-befecsiről közvetlenre, és a teljesítménye 90 LE-ről 82-re csökkent. A gyorsulása meg 11,0 sec-ről 13,3-ra "javult"....
Kormolódást leszámítva igazából jobb a teljesítmény, reakciók, környezetvédelem és gazdaságosság szempontjából is.
Viszont a Prius attkinson rendszerénél nem beszélhetünk teljesítményről vagy reakcióról a többit pedig az attkinson ciklus oldja meg, így lehet szívócső befecskendezés is.