mercire visszatérve, menet közben szétkapcsolt a hajtás, mert észlelte a gép hogy valami tengely lóg
a motor járt de a kocsi nem ment, valami huszonezres csapágycsere volt meg 3x ennyi a szervizbe menet
namármost ha tudja mérni hogy lóg a csapágy nem kellene olyat is tudni hogy egy üzenet :200km és megállítom a kocsit mert hiba van?
két milla volt a zsebben, szűk egy a konyhában landolt, ktm elmegy a háztól az is egy milla
eddig négynél járunk, egy kölcsönbe is simán vállalható, de akár a gyereket is le lehetett volna venni akár 2-3 millára is
szóval nem a kp volt a kizáró ok
de nehogy már másfél tonnás kocsiba egy ezres vinnyogó turbós szart tegyenek, amiben olyan megoldások vannak hogy 10 éven belül csúnya sok 100 ezereket kell költeni rá
anno a b corsa is tudta ezt...... szóval nem feltétlen pénz kérdés
ismerős 30 millás 5 éves mercije 500 ezer felé van az órában és nem egyszer autómentő vitte szervizbe
azt mondja sok éve a 124est 800ezerrel adta el és egyszer sem hagyta az út szélén
"idén már az eladott vasak egy százaléka nullemissziós, "
Tudom, hogy ez a jövő, nem is igazán zavar
Egy normális hatótávú vellanyos enduróval magam is szívesen csapatnék!
De könyörgöm NEM nulla emissziósak!
Sem az előállításuk során, sem a töltésük közben, sem a majdani haláluk után
Legutóbb hosszas küzdelemmel megelőztem egy 100-zal döcögő Teslát (nem akadályozta - hanem hangosan röhögött magában, jól láttam). Na ami utána történt, azt látni kellett volna..... .....2 másodperc múlva kikerült, és állva hagyott
a motor járt de a kocsi nem ment, valami huszonezres csapágycsere volt meg 3x ennyi a szervizbe menet
namármost ha tudja mérni hogy lóg a csapágy nem kellene olyat is tudni hogy egy üzenet :200km és megállítom a kocsit mert hiba van?
eddig négynél járunk, egy kölcsönbe is simán vállalható, de akár a gyereket is le lehetett volna venni akár 2-3 millára is
szóval nem a kp volt a kizáró ok
de nehogy már másfél tonnás kocsiba egy ezres vinnyogó turbós szart tegyenek, amiben olyan megoldások vannak hogy 10 éven belül csúnya sok 100 ezereket kell költeni rá
ilyen ezres faszom motorokkal ne fárasszanak már
úgy vagyok evvel mint a discmennel, az a lépcső kimaradt
Szívócső befecskendezés, szívó motor, turbó nélkül.
előállítás+megsemmisítés nem olyan nagymértékű ám a különbség
ismerős 30 millás 5 éves mercije 500 ezer felé van az órában és nem egyszer autómentő vitte szervizbe
azt mondja sok éve a 124est 800ezerrel adta el és egyszer sem hagyta az út szélén
http://youtu.be/l3Wa9KP2iYs
"idén már az eladott vasak egy százaléka nullemissziós, "
Tudom, hogy ez a jövő, nem is igazán zavar
Egy normális hatótávú vellanyos enduróval magam is szívesen csapatnék!
De könyörgöm
Sem az előállításuk során, sem a töltésük közben, sem a majdani haláluk után
nézd már anyjuk ez a kis köcsög fideszes mit májerkodik már itt