Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy a rasszizmusról annyit nálunk hogy a tv ben simán kimondhatják azt hogy a száz tagú cigányzenekar békéscsabán lép fel,
de azt nem hogy a 10 tagú cigány banda mihálygergén fosztogat
akkor most ez milyen rasszizmus?
Akinek felmentése van gondolom joggal van felmentése. Azoknak az alkalmazottaknak is írtam ilyet akik a héten egyszer 8 után érnek haza. (bár még Őket sem igazoltatta kutya se)
Mivel gondolataim szerint a vírus nem hord órát (mivel csak koronája van) ez a 20 órai utáni tilalom inkább azokra a nagyvárosokra vonatkozik ahol italos fiatalok hajnalig tartó mulatságot rendeznek a hét minden napján. Ettől függetlenül már a korlátozások előtt is ez viszonylag léptékkel kisebb volt mint normál esetben hisz a külföldi turisták most nincsenek. Azért pest néhány kerületében az éjszakai élet igen intenzív szokott lenni gondolom megyeszékhelyeken hasonló képen valószínűleg inkább erre irányulna ez az esti korlátozás, nem pedig arra, hogy ini kimehet e a pusztába pecázni vagy sem. Egyszerűbb volt cuzamme az egész országot letiltani, mint kivételeket hozni, mert így is van már elég kavar. Meg hát tél van na Ilyenkor örül az ember ha bevackolhat otthon estére már. Emléxem tavasszal amikor napközbeni kijárási tilalom volt nálunk ez kb. 1 napig volt érezhető az utakon. utána meg kb. mintha mi sem történt volna. Jóidőben nehezebb az embereket falak közé bezárni télen meg magától is ott van mindenki
Vagyis "hópihe".
Ha jól vettem ki amerikaiak a hógolyót használják lealacsonyítónak.Mint a fekát a fehérek.
Mondjukspec délafrikában a fehér farmerek felvilágosíthatnák őket.
Nekem is nagyon tetszik, mikor ezek a túlfizetett feka focisták meg pl. a Hamilton dumál a rasszizmusról vajon mit tudhatnak ezek arról?
ámígó
szerintem ez összetett
pl egy magyar szájából egy olyan mondat kezdet hogy "minden magyar......."
vagy egy cigó szájából egy "minden magyar........." nem feltétlen bír azonos jelentéssel
a cigónak inkább egy szitokszó
de gondolom az usában sincs máshogy amikor mondjuk egy mexikói banda használja a fehér jelzőt
amúgy egy "fehérnek" átlagos esetben bármilyen egyéb emberi szín használata igazándiból egy lealacsonyító jelző legalábbis annak szánja vagy ha ma már nem is régebben biztos annak szánta
de
ez olyan ha nem inge nem veszi magára, pl afrikában ha dagadt fehérnek hívnának a fehér mint jelző biztos nem zavarna, bár dagadt se hinném mert nem vagyok vékony
hát honnan tudnám te jársz suliba baszod
Most gondolom olyan nagyszünet környéki idő van Szenya bent van már amit anyuci megkent

Má mit kellene mondani egy feketére?
A fehérre lehet mondani hogy fehér?
Bár basszák meg feketére se festhetem magam asszimiliáció gyanánt mer azis sásszizmus.
hát nem már, hogy téged nem De szerintem te saját magadat sem érted
Lényeg,hogy mehetnék bárhová ahová szeretnék este 8 után is
De örülök, hogy inkább olyankor már otthon lehetek Hová a faszba is mennék
Egy nap van egy héten amikor tényleg este olyan 10-11 körül érek haza. Minden városba amin keresztül megyek látom a sünöket. Teherautót még egyik sem akart megállítani, gondolom sejtik,hogy nem azzal járok csajozni.
Bogyónak.
Az elvbarátaid ilyen szinten mosták már át az agyakat. Nem szabad egy feketét feketének hívni mert az önérzetes nigger megsértődik e súlyos rasszizmustól
https://www.origo.hu/sport/fut...
Az egész értelmetlen, csak mivel sokszor mondanak mindent , a gondolkodni képtelenek beveszik!
akkor mit mondjak én? nem mehetek ki éjszakai pecára a dvcs partra pedig biztos vagyok benne hogy egy 2km körben ember sincs ahová mennék
az se horgász hanem egy tehenészet
Hát pont ezért... mert 1) sztem faxság 2) nem tartják be úgyse. Nekem meg be kell... magyarán: korlátozva vagyok - értelmetlenül.
Minden egyes esetben írnom kellene eget saját magamnak, de az kevés, mert dokumentumokkal is kell igazolni.... hat ezt én nem csinálom. Nálam igazolást csak a szerviz kapott, ok is csak oda, ahol 7x24 support van. Amúgy 5-kor vége a munkaidőnek, mindenki érjen haza..... volt is aki megsértődött
Azt mondjuk nem értem ,hogy ha szerinted is egy faszság, akkor miért zavar ha nem tartja be mindenki?
Én mindig hazajövök 8 előtt.... tegnap nem sikerült.... de a múltkor este 10.22-kor hívtak, hogy baj van.... mondom mit csináljak vele? Úgyhogy intéztem egy megfelelő aláírással rendelkező papírt hozzá....
Az tetszik, hogy mindenki azzal henceg, milyen formában van felmentése a 8 után alól... az fel se merül senkiben, hogy azért van ez, hogy ne mászkáljatok...
sztem is egy faxság, engem alig érint, de a lényeg, szopok vele néha, miközben látom, hogy az "egyenlőbbek" kibújnak alóla, vagy csak azért, mert megtehetik. Csak ez zavar kicsit
nekem olyanok vannak hogy a megjegyzésben vannak a cégek, vagyis oda lenne beírva
nem tudom mennyire szabályos nem is érdekel mert ebben a hónapban már nincs meló, januárban se lesz céges, utána meg ki tudja
megint mehetek napi bejelentéssel szart fuvarozni, buzi vírus hiszti beszopatott
Olyan hülye vagy hogy azt sem tudod mikor csengetnek ki?
Az nagyon kevés a magadnak irt nyilatkozathoz nem érted te ezt, de ezen nem is csodálkozom
Kicsengettek?
ezt mondom én is
este 8 tól reggel 8 ig ágyban kell lenni, minek futkosni egész éjjel........