Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért kell elhasználni. Húsos pizza, zsizsik is van benne rendesen.
F@szér' nem váltasz bankot?!
Liszt nem járt még le?
Amugy meg bekaphatja az uniis erositett banki biztobsagi balfaszkodas.
Eddig eleg volt egy sms megerosito kod a revolut feltoltesere,most mar nem.
Kell egy tekebank kod is masodiknak.
Tegnap este ota a 20. Kiserlet,kiadja az sms kodot,beutom es error,ok,kiturom hogy telebankbkod kell,megvaltoztatom,fasza,varni kell mer az ekektronika koraban nem megy az pikpakk.
Most ujra probalom,de az istenatka most az sms kodot nem kuldi.
Kesz teboly.
áhh,szivhat gázt.
Légmentesen
Inkább zárkózz be,ideje az internet kábel elvágásának is,tombol a vírus,veszélyeztetett időskorú vagy,szóval hermetikusan le kell a házat zárni.
hülye
Ezen meg tudnám keresni a Kossuth rádiót!!
Ha nem ő csinálta nemkell.

http://youtu.be/SEvQANDXkZ0
Pizzarol is van kép?
nálunk jobb a menü Kirántott padlásajtó pióca tojással
Azért este lehet összedobokegy pizzát is
Ma én fogok főzni! Kirántott székláb lesz túrós deszkával.
Nem olvasom el.
Az agyzsugor fertőző tud lenni.
Akkó értem,azóta eccerűbb a feketének lelőni a fehért és elvenni a földjét-pénzét mint dolgozni neki.
Írta: 20 éve.
mikor voltál ott?
Nem pontosan írtam az előbb már, hogy úgy kell elképzelni, hogy ott van egy igen jelentős számú nincstelen réteg Azok közül aki akar egy kicsit jobb életet az ilyen alkalmimunkákra elszegődik (kerítés építés stb.) a fehér emberhez szó szerint az út széléről viszik toyota furgonnal melózni. Aki ott megbecsüli magát annak valamikép jobb az élete. És van az a fajta néger aki europanizálódott a hosszú idők alatt Ők adják a munkásréteget postás, rendőr, vasutas, kereskedelmi alkalmazott stb. Na ez az arány a lényegesen kevesebb. Nekik már van úgymond egzisztenciájuk nem ők lázadoznak, hanem a nincstelen néger.
hát azt én nem tudom, hogy afrikában akár délafrika előbb lett volna-e a fehér ember ott. 20 Évvel ezelőtt volt alkalmam ott lenni. Pretoriába, johanneszburgba, kalahári sivatagba.
Ezeket az országokat a fehér ember rég gyarmatosította de azért szerintem a feka az őslakó. Nos amit én láttam és tapasztaltam az nagyjából annyi, hogy az ottani négerek a fehér ember nélkül teljeséggel életképtelenek. Legalább is civilizált körülmények között. Már ha 100-200 négyzet kilóméteres bádogvárosokat annak tekintjük. Bár hát víz és villany be volt mindenhová vezetve (fehér embernek köszönhetően) Úgy kell elképzelni ezeket az embereket mint egy lassított felvétel amit egy európai ember 1 óra alatt megcsinál az ottaninak kell rá egy nap és nem idegesek ám mer ráérnek nagyon Nos aki szeretne egy picivel jobb életet mint amit a bádog városok nyújtanak az elszegődik a fehér emberhez dolgozni . Ott lesz igényesebb szállása valamivel normálisabb kajája. Még mindíg jobb mint unottan várni az elmúlást a semmittevésben a bádogvárosokban. Amikor én ott voltam akkor még mandela úr a börtön éveit töltötte alapvetően rend volt és fegyelem. Érdekes mód a hivatali tisztségeket fekák látták el úgy mint rendőr, vagy akármilyen ügyintéző stb. A multikban is dolgoztak feketék. Meg alapvetően mindenhol. Aki dolgozik az nem lázadozik, mert alapvetően nem él rosszul Azok lázadoznak akik dolgozni sem hajlandóak na abból van ott vagy 50-100 millió
Nem kibujás, hazajutás melo után. Egyedül.gova a francba mászkáljunk este 8 után? Minden bezárt, családot nem tudod vinni, ez pont nem az egyenlöbbség hanem a nyüg.
mi van rajta Jó kis házikolbász, szalámi, netán gépsonka? kis ementáli sajttal, főtt tojással, kovi ubival diszkréten ízesítve piros arannyal?
Azok a boldog kisiskolás évek
Na éhes is lettem
A szenyát már nem kell megkenni,az már meg van.A kenyeret,kiflit,zsemlét kened meg.Buta.
Most éppen őket gyilkolásszák, de az senkit sem érdekel.
Jelenleg ők vannak leginkább elnyomva rendszerszinten a niggerek rasszizmusa miatt.
Szétcseszik az országot a fekák, mert dolgozni nem akarnak, de persze a fehér a geci mert nem osztja szét a vagyonát.
Az hogy dél afrikában előbb volt ott a fehér ember mint a fekete, az meg nem is zavarja őket.
Nem tudom mit irigykedsz.
Aki itt felsorolta hogy milyen papírja van kizárólag dolgozni megy 8 után szóval kellene a faszomnak ilyen papír, hiába van.
Ha meg nem dolgozni akkor hova mennél? Kocsmába pont nem kell menni.
Ini az aki kizárólagosan megszopta, mert nem mehet horgászni, pedig esetében tökmindegy lenne.
Amúgy a helyébe azt mondanám hajléktalan vagyok, itt lakok, azt reggel 5-ig valahogy elszüttyög a vízparton.