Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad lehet....
na ez lesz az

"Na összerendeztem a sorrendet.
Szóval egy kicsit trehányan ment az elején ez egyértelműen aznén hanyagságom de megszületett az első 6-os lista A nagy siettségben van aki számot sem kapott most pótolom Ez a hivatalos
Tehát a hülyék numero
uno-ja gino (1)
due zoli32 (2)
tre fireblade (3)
quattro F2 (4)
cinque mlas (5)
sei kawa 70 (6)
sette F2 (7)
Nos eddig itt tartunk ez a lista minden bizonnyal bővülni fog, mert hüje van itt még rengeteg

Ja ja, valahol én is ott vagyok.
Na jó de azon lebuksz a helyesírás miatt.
már egy ilyet találtam de tovább kutatok

"Na megérkezett a másik agyhalott Eszed annyi van neked is mint egy marék pillangónak
Hátha gino a hülyék numero unója te érezd magad megtiszteltve, hogy te csak a numero quattro vagy mert a köztes helyeket már kiosztottam
Persze ez nem azt jelenti, hogy erre büszkének kellene lenned, hogy kb. 10 emberből a 4-ik leghülyébb vagy Esetleg arra felvághatsz, hogy épp lecsúsztál a dobogóról "
alfa sosem volt benne a körben kizárólag a buták kerültek bele A pontos listára nem emléxem de mindjárt előkerítem
Azért 3 dollárért jobb lenne, nem?
Minek kínából? Itthon 10-esért adnak negatív PCR igazolást
Kínából lehet rendelni egy csomó hamis tesztet
Karácsony ajándék lesz?
Lehet kapni, de ami megbízható, olyan nincs.
PCR meg antigénteszt jó, de ahhoz meg szakértelem kell.
bogyó meglátja szerintem ki is veri rá
Eddig sem érdekelt
aki a szakállas gyógyszerészre kíváncsi rab ruhában az nézze meg a valami amerika3 filmet abban benne van
Ti vagytok trutyik mind !
Alfa egy igazi férfi ,akinek van annyi esze ,hogy ne pocsékolja ilyen nyomorultakra az idejét !
A buzi barátod meg nem tudná feloldani semmiben ,mert egy életképtelen lény !
Az.
A mutyi a drámai, a feloldás csak egy gyors ( na jó, a feloldottnak hosszúnak tűnhet) és tiszta megoldás gond nélkül.
....és trutyi lett....
Nem ennyire dramai.Mutyi volt.
Az Alfát a Zoli tüntette el lefolyótisztítóban.... ....igaz: közérdekből.
Lehet, hogy engem.
Múltkor még kb. 5-ös voltam, javulok? Alfát kivetted előlem, mert eltűnt, azt értem, de kit előztem még be?
dehogy nem olyan vagy te Én nem vagyok olyan csak utaltam rá, hogy semmi eszed sincs 3-as
Ady vérbajos volt szerintem az csajozni szeretett
Költői? ........a költők ratyik?
Most mar csak az a költői kérdés, honnan ismeri a seggedet, hogy az jár az eszében.... mondom költői