Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

- Fiam, téged szopatnak!
- Tudom, anya, de jól esik!
Az egy hülye volt Én az ilyen helyekről mindig emelt fővel távozom a hátsó rejtett ajtón keresztül
Oké mi a regény címe, hasonlítsd össze, hogy milyen fikciók vannak abban a regényben ami a napjainkban megvalósulni látszik
Kérek egy kivonatot úgy se sok dolgod van fűtetlen bútorboltba nem jár így karácsony előtt senki csak ücsörögsz a be fűtött irodába
12 f@szt kaptál? meg mindig csak a felét, mint Józsi ... ereszt eléred?
csak kitiltattam magam 3-szor is az archiv elektráról Fasza, hogy az első félévet már archívba rakják annak meg nem ugyanaz a kódja mint az aktívnak
Majd holnap szépen bemegyek generáltatni megint egy új jelszóért Most már felírom valahova Az archiv kell vagy 2x évente max
f.szt 12-őt
Megengedték neki, 10 perc gép időt kapott
Pipi elszabadut.....
Megint
Az 1984 egy regeny fiktiv esemenyekkel,de mostanaban erosen megvalosul globalis szinten.
erről is Soros tehet, hogy ne lehessen belinkelni
"https://hu.wikipedia.org/wiki/1984_(reg%C3%A9ny)"
"Az 1984 (eredeti címén Nineteen Eighty-Four) egy szatirikus politikai regény és szerelmi történet George Orwelltől. Olyan disztópia (negatív utópia), amelyben a felügyelő állam tökéletes alkalmazkodást követel a polgároktól hazugságokkal, félelemkeltéssel és kegyetlen büntetésekkel. Az 1949-ben kiadott mű Orwell legnépszerűbb munkája, és az „orwelli” jelzőt ennek világára használjuk. Sok nyelvre lefordították; magyarul először a „Magyar Október” Szabadsajtó adta ki Antal György fordításában, 1984-ben, majd Szíjgyártó László fordításában az Európa Könyvkiadó 1989-ben. "
de milyen nemes politikai esemény volt 84-ben?????
Mert akkor nem lazsálhatsz a kanapén.
Na bazz...belinkelem a regényt, erre az évet dobja fel. Szar ez a sportmotor fórum.
piros kocka a cigányoknak kell szíp zsiguli
hát most azért nem tudok vele átutalni, mert a sablonból nem teszi be a kedvezményezettet Én meg nem pötyögök majd holnap megint megpróbálom
Istenem havi szinten heftelik azt a fost. Egyre szarabb lesz Már egyszer írtam nekik, hogy rúgják ki az informatikusokat oszt engedjék oda a takarítónőt egy kicsit programozni hátha egyszer sikerülne egy jó rendszert csinálni.
kb. 2 éve nyáron két hónapig nem ment el egy átutalás se holott írta a rendszer, hogy továbbította a bank felé. Na akkor volt egy kis gebasz, mire 2 havi átutalás visszakeresődött
Aztán most az archivot különszedték Az is jó mert 2 havonta kötelez jelszóváltoztatásra a rendszer de az archivnak meg nem változik a kódja Mán honnan a náthás fenéből tudnám a kódját legalább 2-szer voltam generáltatni rá A saját rendszerükön pont azt csinálták a lányok a takarékba mert a sajátjukat is elbaxták
szánalmas az egész. Bár ezen kívül nincs velük más bajom
Hát van akinek elég ez a puritán ösztön szint is Bár az se biztos, hogy nincs igazad
nálunk a dominancián alapul Ma reggeli hírek Bigét megint bevarták Csak úgy döntött a ner, hogy kell neki pét és a szolnoki genezis. és lehetőleg ingyen
na ezér jár inkább pecázni nyugiba
erre szokták azt mondani, hogy a történelem ismétli magát
Most pont ugyanez van a hitelfelvételekkel. 2009-et már majdnem mindenki elfelejtette
Azok még nem akik még mindig az miatt törlesztenek Mint néhány ismerősöm aki 5 milkás hitelből már visszafizetett 15-öt és még néhány év maradt hátra a végéig
na ezt pont az előbb linkeltem és pont ebbe sincs semmi különös
mer már a lapostelefonos idők vannak
Azt hittem az még legalább 2000 év
Megnéztem itt van az egész világesemény 84-ből de nem találtam Magyarországgal kapcsolatos világot megrengető politikai eseményt
Ha csak az nem, hogy akkor lettem 9 éves
De szerintem zotya nem ezért utalt vissza 84-re
https://hu.wikipedia.org/wiki/1984
Kevesebb mint 10%-nyian vagyunk.... a példa pedig pont az ellenkezoje, fel kell ismerni a piacot és igényt kell teremteni a kek csillagra a piros kocka eladása mellett is.... na itt mar gondolkodni sem árt a többiek meg csináljak csak a piros kockát nagy versenyben, kis pénzért....
Gyorssbban olvassa bogyo azindexet?