Én az ilyen helyekről mindig emelt fővel távozom a hátsó rejtett ajtón keresztül
mi a regény címe,
hasonlítsd össze, hogy milyen fikciók vannak abban a regényben ami a napjainkban megvalósulni látszik
úgy se sok dolgod van
fűtetlen bútorboltba nem jár így karácsony előtt senki csak ücsörögsz a be fűtött irodába
Fasza, hogy az első félévet már archívba rakják annak meg nem ugyanaz a kódja mint az aktívnak
Most már felírom valahova
Az archiv kell vagy 2x évente max
Én meg nem pötyögök majd holnap megint megpróbálom
Már egyszer írtam nekik, hogy rúgják ki az informatikusokat oszt engedjék oda a takarítónőt egy kicsit programozni hátha egyszer sikerülne egy jó rendszert csinálni.
Az is jó mert 2 havonta kötelez jelszóváltoztatásra a rendszer de az archivnak meg nem változik a kódja
Mán honnan a náthás fenéből tudnám a kódját legalább 2-szer voltam generáltatni rá
A saját rendszerükön pont azt csinálták a lányok a takarékba mert a sajátjukat is elbaxták
Ma reggeli hírek Bigét megint bevarták
Csak úgy döntött a ner, hogy kell neki pét és a szolnoki genezis. és lehetőleg ingyen
Mint néhány ismerősöm aki 5 milkás hitelből már visszafizetett 15-öt és még néhány év maradt hátra a végéig
de nem találtam Magyarországgal kapcsolatos világot megrengető politikai eseményt
a példa pedig pont az ellenkezoje, fel kell ismerni a piacot és igényt kell teremteni a kek csillagra a piros kocka eladása mellett is.... na itt mar gondolkodni sem árt
a többiek meg csináljak csak a piros kockát nagy versenyben, kis pénzért....
- Tudom, anya, de jól esik!