Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert nincs rá személyzet
ha ez az állapot a legszarabb akkor nekem jó Én 1 koronavírusossal sem találkoztam még olyanról sem nagyon tudok aki megbetegedet volna, olyat már hallottam aki igen
Motorfék üzemmódban.....
hogyhogy mi vagyunk európa motorja nem?
azt El Qró nem engedi
De az meg 1,5 ev agyszibbaszto baszakodas index, 24.hu,ezalenyeg linkelesekkel. ,
Nemlehetne valahogy gyorsabban?
Én Hadházyt akarom, nem a Klárikát.
22ben jön Klárika és az mszmp, elérkezik a kánaán, csak addig bírd ki!
Kb 2 hete
Az Auchan parkolóban hely is alig volt a malomban is egy rakat ember
Egyedül a kaja szinten volt pangás
Mert mikor jártál plázába?
Felénk pangás van.
Ezt még nem halllottam, de tetszik
A liberálfasisztak olyanok mint a varosi galamb, mindenre szarnak csak nekik legyen jó.
Na, az részedről pont meg is lesz ha bezárkózol
Postás se dobhat be levelet ám
Én is így látom A balosok mások sanyargatásában látják a megoldást mindig, miközben rettegnek hogy elvesztik a hatalmukat
A reprodukciós számot kell 1 alá csökkenteni. Pont.
Nem ugy tűnik......mindenkit bezárnál, pedig csask magadat kéne, és hipp hopp problem solved a részedről.....:)
Dehogy, elvezed a rettegest, es hogy o1g-re kenheted.
Amugy meg nem vagyok biztos benne, hogy arra az egy napra is mondjuk este tizig lehetne kóricálni. Bár az értelmesebbje megoldja ottalvással ahogy hallom ismerős körökben.
Én már rohadtul unom.
"Az éjszaka havazott.

Reggel 8 óra: építettem egy hóembert.
8:10 Egy feminista arra járt és kérdőre vont, miért nem egy hónőt építettem?
8:15 Építettem egy hónőt.
8:17 Feminista szomszédom szememre hányta, hogy a hónőnek nagy mellei vannak és ez másutt is tárgyiasítja a hónőket.
8:20 A szomszédban élő meleg pár kiborult és rágta a fülemet, építsek ehelyett két hóembert.
8:22 A transznemű férfi...nő...személy kérdőre vont, miért nem építek egyetlen hóembert, levehető részekkel.
8:26 Az utca végén lakó vegánok panaszkodtak, hogy a répaorrt nem lehet hóemberek dekorálására használni.
8:28 Rasszistának neveztek, mert a hóemberek fehérek voltak.
8:30 A szemben lakó muszlim úr követelte, hogy a hónő viseljem burkát
8:40 Kiérkezett a rendőrség, amiatt, hogy valakit megsértettek
8:42 A feminista szomszéd ezúttal a hónő kezében lévő partvis eltávolítását követelte, mert ez a nők háziasszonyi szerepét jelképezte.
8:43 Megjelent az önkormányzat emberi méltóságért felelős tisztviselője és megfenyegetett, hogy kilakoltatnak.
8:45 Előkerült az ABC tévé stábja és megkérdezte, tudom-e a különbséget hóférfi és hónő között? Azt feleltem, hogy a hógolyók, és most már szexista is vagyok.
9:00 Szerepeltem a hírekben, mint terroristagyanús, rasszista, homofób, érzékenységeket sértő személy, aki a zavarosban halászik kedvezőtlen időjárás esetén.
9:10 Faggattak, van-e tettestársam. Gyerekeimet állami
gondozásba vették.
9:29 Szélsőbaloldali tüntetők, akik az égvilágon minden miatt sértettnek érezték magukat, felvonultak az utcánkban és lefejezésemet követelték.

Tanulság: nincs. Hacsak az nem, hogy Ilyenekké váltunk"
Nem kivetelezem.
Esetleg johet a zsilip.
Az én vakcinámat bogyónak adom......a papirt meg elteszem róla hogy kaptam.....
Bazmeg zárd magardra az ajtót. kibaszott nagy szétengedés, hogy nem kell a családnak már hétkor szétrebbennie. Remélem még vagy harmincévig kitart ez az állapot addig hátha megunod te is.
Hala az egnek, vegigjarok vagy 8 plazat fullba, utana megyek hozzad megnezni a menő fideszes rallikocsit.
Ők legalább komolyan veszik - bennünket meg a Führerünk szét fog engedni Karácsonykor....