Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kaptam lengyel vodkát,attol meg egyfolytában kurwa meg dumában.

http://youtu.be/CW-2cz8bieE
Ittál valamit?
Nincs értele,az esőt és a hideget is utálom,de azért ma is esik és hideg van,és így lesz márciusig.
Szeress mindenkit love is love ahogy a nagy lmbt összeállás vagy fasztudja mi mondja.
Igazad van, nem kételkedik a szavaidban senki.
Nem vetted észre, hogy utálom mindegyiket?
Nálam nincs kettős mérce mint egyeseknél.
Még ha összekapom magam, fel részegen vmit tudok gugyogni
Más nemagyon.
Nekem is megy még...
Azért mert Soros elnézi nekik.
Engedékeny nagyon, cincoghatnak az egerek
De azért mindig próbálkozol.
Egyszerűbb ha csak egy O1G-vel beköszönsz mint bogyó.
Itt van a Főni.... pontosan érti és érzi, hogy hol van az a határ, aminél nem mond nagyobbat, vhogy érzi a kés élét.... ezért ő a Főni.... majd jönnek a balfaszok, akik úgy gondolják, hogy nagyobbat kell mondani, mert a Főni ezt az utat nyomja és most jól benyalnak neki... Demeter Szili, D Tomika..... de nem véletlenül a Főni a nagymester.... sztem fogja a fejét néha, ezek meg csodálkoznak hogy simogatás helyett egy nagy pofont kapnak tőle....
látod Főni mit csináltunk?
Látom
ugye büszke vagy ránk?
Hülye vagy? Ki a faszom engedte meg ezt nektek?
de Főni, mi csak.....
Kussolsz és szépen bocsánatot kérsz.... mi a faszt képzeltek magatokrol? Ki a faszom vagytok ti?
oooooo sajnálom Főni.....
na tipli van csicskák..... mentek és bocsánatot kértek.....
Igenis

Nagyjából így nézhetett ki, és azt kell mondjam, ezek az idióták nem értik a Főni játékát.... ezért a Főni a mester
soha nem értettem, hogy az argus sör mellé miért iszol mindíg egy kávéspohár csapvizet
Ha ennyire nem szereted a sört igyál bort baszki
de csak az időjárásról az osztálylétszámról és, hogy ki hiányzik
mondjuk az eu parlamentben sorolhatnád egy darabig
A kb. 700 emberből ücsörögnek bent vagy 20-an
Te vagy politikai elemzö
Én nem értek a lovakhoz
Csak tippelek a Lé meg a Lola megvan,azt kimalmozta belőlük O1G.A többi meg púder.
Mint a huzat.
Mást nem is tudnék mert max oroszul tudok jelenteni,de az minden 40 felettinek megy.
Lónak is négy lába van, mégis megbotlik.
Nincs ebbe semmi.
Csak most kicsit rájuk jár a rúd.
Azért a pár milláért azért te is eluldogelnel csendben
Lehet tippelni, hányszor kell térden bocsánatot kérnie, hogy előre köszönhessen?
Na ha már végre mindent megoldottatok, akkor egy kis vírusírtás egy gigás kapcsolattal.
Te nagyon hülye.
Kár olvasnom.
Nem a parlamentből nem zárják ki,csak a néppárti frakcióból.
Ez KB olyan mint amikor dúró dórát a jobbikból túrták ki.
Vagy a zokniházit az LMP-ből.
jó kibaxnak vele biztos most nagyon zokog
ha lenne még ilyen állás én feléért is vállalnám
Gyerekek ez a dajcs mekkora pali
Nem zárják ki csak megvonják az összes jogosultságát. Nem szólalhat fel meg ilyesmi.
Azért gondolom a sok millás tisztelet díjától nem fosszák meg hiszen ha képviselő marad az jár neki
Olvasatomba ez azt jelenti még csak be se kell sétálnia a parlamentbe, hisz minek mert fel sem szólalhat hozzá sem szólhat semmihez véleményt sem alkothat.
Annyi a dolga, hogy várja a hó elején a csippanást a telefonjára amiből kokszolhat újra
https://www.szeretlekmagyarors...
a légdeszka meg van már a bek tu dö fjúcsörből?
nyugi
erre írtam hogy annyi képzeletbeli jövőről készült könyv-film hogy az egyik biztos eltalál több mindent
mint anno nostradamus, írt egy csomó mindent teli féligazságokkal meg sejtető dolgokkal aztán mindent bele lehet magyarázni
állítólag még a koronavírust is megjósolta, de ugye ez csak akkor jutott az emberek eszébe amikor itt volt a vírus
mert ugye a sárga veszedelem bármi lehet, az izzadós susogós melegítő is az, hiszen a sárgák csinálták
Nyugodtan kimehetnél a főbejáraton... aki téged ismer, az azt úgyis letagadná