Ja, en se szeretnem.Nem veletlen hogy o1g sem akar leallni, mar igyis 3-4e milliardba kerult nekunk hogy Biden legyen az elnok az usakban.
En siman adnek valasztasi lehetoseget a nepnek.
Vakcina vagy tarkoloves, utana takarodas dolgozni ha jol valasztasz.De en despota lennek vagy miaszosz.
Annyiban pontatlan a cikk, hogy a végzős osztalyok sem tantermi, hanem online oktatasban töltik a hátralévő 3 napot a téli szünetig. Januarban majd kiderül, hogyan tovább.
Értem hogy mit nem értesz rajta,de nem értem hogy miért nem érted!
A plázában a többszáz ember nincs egymás seggében egész nap.Ha a találkozási időt 10-ről sikerül 5 óra hosszára korlátozni ezekkel a korlátozásokkal,akkor a terjedés kockázata 50%-al csökken.Az a 8 utáni is adhat akár 10%-ot is,mivel a 8 óra nem egy extra kései időpont. Az a 10% meg pont 10%-al csökkenti a fertőzés,és az elhalálozás esélyét is.
Viszont ha a korlátozást mindenre is kiterjesztenék, akkor tényleg leállna a gazdaság, ahogy Bogyó vizionálja.
én csak azt nem értem meg hogy
a kocsmában nem lehet 10 ember
éteremben nem lehet a vendég külön asztaloknál
plázában lehet többszáz ember egymás seggében.....
az este 8 órás tilalom meg olyan hogy szavak sincsenek rá
Az a baj,hogy az ilyen birkák,semmit nem hisznek el,amíg nem velük történik.Feriék is most fasza gyerekek nála,majd mikor(remélem soha nem kerülnek hatalomra)megszopatják,akkor talán elhiszi hogy nem O1G.
Az egyik kollega aki eddig nagypofával hirdette hogy O1G,mert nincs is vírus,meg dögöljön meg mindenki,mert maszk kell,meg nehogymár ne mehessen ahova és amikor akar,ma benyögi hogy a mamának asztmája volt,péntek délután még sétálgatott az udvaron,szombat reggel hőemelkedése lett->mentő/kórház-> hétfő hajnalban elvitte a vírus. Már elhiszi hogy ez nem nátha.
Azok ott fognak becsomagolva szétrohadni a nekik épített raktárban. Sebaj, 5 év múlva majd valaki 500 millióért megsemmisíti, így megyen ez.
Most a következőre leszek kíváncsi: vajon 25 vagy 35 millió adag oltóanyagot veszünk? Áááá, legyen 100 millió, az egészségen nem lehet filléreskedni
Fog egy zoom objektívet, és elkezdi távolítani a zoomot, miközben közelít fizikailag a törpéhez. Ha jól találja el az ütemet, akkor a törpe mérete nem változik, de a környezet perspektívája igen.
A mostani villany autók, tudják távolról indítani a fűtés-hűtést vagy legalábbis előre programozhatóak indulásra kész a beállított fülke hőfok.
(És még a kormányt is fűti meg az ülés-t is )
En siman adnek valasztasi lehetoseget a nepnek.
Vakcina vagy tarkoloves, utana takarodas dolgozni ha jol valasztasz.De en despota lennek vagy miaszosz.