Mi van, te meg felébredsz fél 1-kor, és az én seggem jár az eszedben? Most mondom, én nem vagyok olyan, erről ne is ábrándozz Verd ki szépen, és aludj tovább!
Van, de venni csak neten lehet, gyógyszertárban nem árulják. Amiket láttunk, kínaiak, mind min. 20assával vannak csomagolva, mert rendelőknek szánják, és így 100 rugó felett az ára
Sajna nem 100% a pontossága, szóval ha + akkor biztos az, de ha - attól még fordult elő olyan, hogy a PCR-el + lett.
Annyi előnye lehet még, ha kideríted magadról hogy + vagy, elbújsz 10 napra, és nem kell a hivatalos teszt meg herce-hurca meg piros cetli az ajtódra.
na először is o1g. Másodszor kéri radar antennát mos szappanos vízzel, télen annyi a különbség, hogy fagyállót is tesz bele. Mamlas, meg olyan hülye , hogy a saját seggét nem találja meg Lehet , nem a két legalkalmasabb személyt kérdezted
Legjobb tudásom szerint kérdezd Gödényt ha kiengedik
Üdv!
Első sorban Kéri Lacinak és/mlas -nak szól a kerdesem, de ha bárki PONTOS információval bír, ne tartsa magában.
Letezik-e jelenleg Magyarországon olyan koronavírus-teszt, amit bárki emberfia gyógyszertárban, hasonló helyen megvásárolhat, ezáltal letesztelheti saját magát/családtagjait?
Köszi a választ előre is.
Aki reagál legyen szíves az adott kérdésre legjobb tudomása szerint válaszolva tegye!
O1G, stb. nem érdekel.
Köszönöm
Sajna nem 100% a pontossága, szóval ha + akkor biztos az, de ha - attól még fordult elő olyan, hogy a PCR-el + lett.
Annyi előnye lehet még, ha kideríted magadról hogy + vagy, elbújsz 10 napra, és nem kell a hivatalos teszt meg herce-hurca meg piros cetli az ajtódra.
Legjobb tudásom szerint kérdezd Gödényt ha kiengedik
Tiltsátok le egymást !
Úgy is ez megy nektek....butáknak !
Első sorban Kéri Lacinak és/mlas -nak szól a kerdesem, de ha bárki PONTOS információval bír, ne tartsa magában.
Letezik-e jelenleg Magyarországon olyan koronavírus-teszt, amit bárki emberfia gyógyszertárban, hasonló helyen megvásárolhat, ezáltal letesztelheti saját magát/családtagjait?
Köszi a választ előre is.
Aki reagál legyen szíves az adott kérdésre legjobb tudomása szerint válaszolva tegye!
O1G, stb. nem érdekel.
Köszönöm
Te nekiallnal a helyukben?
Vagy csak hobbi?
Esetleg banyamunka?
Huuu,
Akkor no problem
Ha valaki több ezer kilométert jön idáig, az kikerüli az a 175km-ert sajnos.