Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van, te meg felébredsz fél 1-kor, és az én seggem jár az eszedben? Most mondom, én nem vagyok olyan, erről ne is ábrándozz Verd ki szépen, és aludj tovább!
Van, de venni csak neten lehet, gyógyszertárban nem árulják. Amiket láttunk, kínaiak, mind min. 20assával vannak csomagolva, mert rendelőknek szánják, és így 100 rugó felett az ára
Sajna nem 100% a pontossága, szóval ha + akkor biztos az, de ha - attól még fordult elő olyan, hogy a PCR-el + lett.
Annyi előnye lehet még, ha kideríted magadról hogy + vagy, elbújsz 10 napra, és nem kell a hivatalos teszt meg herce-hurca meg piros cetli az ajtódra.
Be se zartak, felvettek a vallomast oszt csá.
Már kiengedték pár napja....
na először is o1g. Másodszor kéri radar antennát mos szappanos vízzel, télen annyi a különbség, hogy fagyállót is tesz bele. Mamlas, meg olyan hülye , hogy a saját seggét nem találja meg Lehet , nem a két legalkalmasabb személyt kérdezted
Legjobb tudásom szerint kérdezd Gödényt ha kiengedik
Mérhetetlenül buták és primitívek vagytok !
Tiltsátok le egymást !
Úgy is ez megy nektek....butáknak !
Gyorsteszt nincs, ami hiteles, csak olyan terhessegi teszt, a pcr amit elfogadnak, az meg laboros.
Úgy tudom olyan nincs,ami az illetékes hatóság szerint megbízható lenne.Valami teszt van egyébként,de lehet az csak arra jó,hogy voltál-e covidos.
Üdv!
Első sorban Kéri Lacinak és/mlas -nak szól a kerdesem, de ha bárki PONTOS információval bír, ne tartsa magában.
Letezik-e jelenleg Magyarországon olyan koronavírus-teszt, amit bárki emberfia gyógyszertárban, hasonló helyen megvásárolhat, ezáltal letesztelheti saját magát/családtagjait?
Köszi a választ előre is.
Aki reagál legyen szíves az adott kérdésre legjobb tudomása szerint válaszolva tegye!
O1G, stb. nem érdekel.
Köszönöm
Az akarnak, jonnek helyett inkabb ásnak?
Te nekiallnal a helyukben?
Vagy csak hobbi?
Esetleg banyamunka?
Sőt a vasúti síneknél úgy jöttek, ahogy akartak.... ott nyitott volt a drága kerítés
Nem be... csak átengedtük az összeset sőt busszal és vonattal vittük őket nyugatra
Valami van, mert ha akarnak, jönnek.
Talan foldrajzi okai lehetnek vagy hatargondok a horvatoknal hogy azon a 175 km en kerules helyett meg alagutakat is asnak.
Ő a köztársasági elnök.
Attól függetlenül én szívesen összemocskolnám
naugye

Huuu, ez eszembe se jutott
és akkor honnan a fenéből tudod, hogy milyen az idő tatán
Az az alkamelnokuk lehet, Liberalis tamogatottsaggal caputova.
Akkor csak nem szoktad megnyitni.
Akkor no problem
Ha én tudok válogatni, akkor más is.
igaz.
Ha valaki több ezer kilométert jön idáig, az kikerüli az a 175km-ert sajnos.
Ha nem lenne még többen jönnének és.akadálytalanul. igy legalább meg kell küzdeniük a bejutással, és igy nagyobb a lebukás esélye ha be is jut.
Akkor lehet hogy az ep-s képviselöjükkel keverem. De van egy csaj aki igencsak kilóg a V4ek eszmeiségéböl