Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ezt mindenki máshogy látja,
Miért,nem vált be?
Nagy reményeket fűztünk hozzá
"Pedig akkor ott a kerítés.
Az se?"
Ez mit akar jelenteni?
Pedig akkor ott a kerítés.
Az se?
Sajnos még így is elég sok bejut.
Tudtommal még az Igor az.
A határőrségünk és a hadseregünk is helytáll
A szlovákoknál totál hülye picsa lett a miniszterelnök, olyan kb mint amilyenre bogyo is vágyik.
Megnyitni reg nem, de ott van. Ne legyen, mehet minden csak ne ilyen tomenyen ahogy tolja.Fullba.
Mer akkor oszkar bacsi nem jon.
Ja,erről jut eszembe pár napja beszéltem egy szlovák picsával ahol melózok.Gondoltam megkérdezem náluk mi van migráns fronton.
Azt mondja hogy engedik be őket,az új "főnökük" egy fiatal seggnyaló és nyalja az eu seggét.Kérdezem,és az emberek?Azt mondja nagyon nem örülnek,azt mondja hogy hálásak lehetünk az Orbánnak amiért kiáll és küzd a migránsok ellen.Fura,de pont hasonlót mondott itt is valaki,valami olaszországban élő nagymamival kapcsolatban.
Ne nyisd meg!
Válogass hozzászólásaid között!
Én időjárás jelentést régóta nem olvasok.
Majd lesz valahogy.
Végre szabadon vállalhatná a másságát, meg befogadhatna pár migráns családot amit most az O1G miatt nem tehet meg.
Én tavasszal otthagytam őket. Sok volt már nekem meg nincs türelmem. A budapest meg jónak tűnik, csomó minden sokkal jobb, a netbank meg egyértelműen.
A lőtéri kutyát sem érdekli a felfogása. Én csak annyit várok hogy ne tolja az arcomba folyamatosan, az indexes baromságokat.
És akkor mi változna?
Ennyit megeér nekem ha bogyo bekussol.
ez így van, a böszme a király
Bízz jobban a Főniben!
Mit szólna, ha ezt olvasná tőled?
No,kivancsi vagyok az Alzara.
Milyen lehet a garis ugyintezesuk.
De ő iranyitja az egesz osszefogast,es az asszony lesz a miniszterelnok.
A te embered,o lesz a kovetkezo főni.
az mindig is az volt
A Feri már csak egy bohóc.
Nemhinnem.Tul nagy.De azert allj fellabon addig.
Lehet teged tulelnenek.
Feri is ittvan meg.
Látod, tévedtem!
Csak egy emberrel van baj