Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán jó az etil meg az aroma,a lényeg a keverési arány.
Esetleg kék lángot kell venni.
Nyugodj meg... itt a minoseg elsődleges
Nem,az Boba.
Akiről a klónokat mintázták az a Jango (nem az aki elszabadul) és azt pikpakk lefejezi a Samuel L. Jackson.
Mondja is hogy a páncél családi ezüst,ezé kell.Fateré vót.
Azt meg kell inni, b+... egy 0,7-es bor nem sokáig tart ki. Egészségesebb, mint a pálinka, főleg, ha pálesz nem jó minőségű (mióta szabad a főzés, van sok xar anyag a piacon)
Nem azt írtam, hogy kell a bünti, ha variál a súllyal?
Ebben KÉT halálcsillagról beszélnek!
Keveredés van. Illetve a 15. részben a Boba Fett (egyik?) klónja is megjelenik, keresi a vödröt a fejére.
Túltoltuk.........
Szerinted, szerintem meg de.
Nem, legfeljebb a mérleges elenged, de nincs tűréshatár, engem már büntettek tengelyért és megkaptam a tarifa listát a csekkel együtt, hogy hány % túllépés mennyibe kerül, de ezzel visszaállítják a fix minimumot ( lehet, hogy ez lesz a maximum is) ami régen volt, de a kamionos dolog hidegen hagy mióta nem vagyok vállalkozó mivel a jármű üzembentartója fizet nem a sofőr ( azon legfeljebb a cége megpróbálja behajtan de nem szokott sikerülni ) viszont futóm van saját használatra.
Én kevés birsre meg meggyre tettem még szert utánpótlásnak. A barack meg már elfogyott, ugyhogy az jól fog jönni az ünnepekre.
Na azt hogy utalom
ekáer köteles árut nem adnak ki ekáer nélkül tehát azon a súly megvan. A számlán szereplő összeggel lehet variálni ami alapja az ekáer óvadéknak de a súllyal nem tudnak mit kezdeni. Az helyszínen is egy adott dolog lesz. Megbüntetik a céget is ha variál a súlyokkal
Az bizony....
A kurva pezsgővel vagyok így.
Nem röhög!
Nekem a bakancsok tele van, hogy mindenki azt hiszi pl hogy a bor jó ajándék.... annyit kapok, hogy saját bor pincém lehetne nem győzöm elajandekozni
Jól néz ki remélem kiváló anyag
Csak a héten kaptam eperpálinkát,valami csabai kurvaerős repülőbenzinszerűt,lengyel vodkát és egy ribizlibort.
Ezek az évek alatt gyűlnek,lassan szanálni kéne mert nem fér el.
Kanárin volt olyan, hogy azt mondtuk, ebben az utcaban minden kocsmában iszunk egy sört.... vazze sztem csak vendéglátó helyből állt az utca.... nem értünk végig
Jah,hátttt.
Mivel a sori a régi endori csata után,az új buzis sorozat előtt játszódik minden előfordulhat.
De akkor a buzis soriban hogy nem bukkant fel a kis zöld izé?
nem erről szól
Persze, ha mindenki azt jegyzi be, amit fel is rak.
Én ilyenkor duplán büntetném a szopadék fuvarost, először az okmányok hamisítása miatt, másodszor meg a túlterhelés miatt.
Vettem... saját felhasználásra, mert a gonci barack elfogyott.... van meg itthon kb 60l szilva, alma, körte, kajszi ezen felül...