Mai tanulságos történet.
Rendelőbe telefonál reggel egy roma pár férfi tagja (továbbiakban az egyszerűség kedvéért retek ) hogy neki is meg az asszonynak is nagyon fáj a torka, nehezen kap levegőt, meg lázuk is volt. Szeretnének tesztet kérni. Na, kovid gyanú, erre megvan az eljárás rend, hívni ÁNTSZ, hívni mentő, stb. asszony elintézi.
Pár óra múlva csörög a teló, Járásbíróság Szeged, valami ügyintéző, kérdi. XY pár valóban Kovid gyanús? mert nem jelentek meg a tárgyalásukon, és hát keresik őket...
Szóval: retek kitalálta, hogy kovidos, hogy elnapolják a tárgyalását Ez a kis móka belekerül 4-5 ember munkájába, több 10 vagy 100 ezerbe, de nem számít: egy a lényeg: megkapta az igazolást, nyert pár hónapot szabadlábon, aztán majd csak lesz valami...
hát ennél sokkal jobb helyezést én már nem tudok adni neked ha kib@szol a zsilipen ha nem
Egyébként nem tudom miért mindent erőből kell megoldani ha sérelem ér
Rendelőbe telefonál reggel egy roma pár férfi tagja (továbbiakban az egyszerűség kedvéért retek
Pár óra múlva csörög a teló, Járásbíróság Szeged, valami ügyintéző, kérdi. XY pár valóban Kovid gyanús? mert nem jelentek meg a tárgyalásukon, és hát keresik őket...
Szóval: retek kitalálta, hogy kovidos, hogy elnapolják a tárgyalását
Rajtad tényleg nem segít más, csak egy jó kis rendszerváltás.
Jellemzo a homár clamtól.
Egyébként nem tudom miért mindent erőből kell megoldani ha sérelem ér
http://youtu.be/aUOVRggcmCc