Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már volt az oldalon többször regisztrálva de kirakták mindig. Jó galériákat töltött fel, de érdekes személyiség volt. Nagyon megosztó.
A főoldalon látom,jól sejtem hogy a sértődős ribi berágott?
Most már tényleg elmondhatná valaki ki az a Clam !
Mert egy primitív paraszt !
Sokan mondták már hogy a jövő pinája a segg - de ebben a témában én nagyon konzervatív vagyok. Próbálj szerencsét CLAM-nél!
Neked is csak a segg jár az eszedben, mint Pipinek? Egy húron pendültök... Kezd elég gyanús lenni ez
Mai tanulságos történet.
Rendelőbe telefonál reggel egy roma pár férfi tagja (továbbiakban az egyszerűség kedvéért retek ) hogy neki is meg az asszonynak is nagyon fáj a torka, nehezen kap levegőt, meg lázuk is volt. Szeretnének tesztet kérni. Na, kovid gyanú, erre megvan az eljárás rend, hívni ÁNTSZ, hívni mentő, stb. asszony elintézi.
Pár óra múlva csörög a teló, Járásbíróság Szeged, valami ügyintéző, kérdi. XY pár valóban Kovid gyanús? mert nem jelentek meg a tárgyalásukon, és hát keresik őket...
Szóval: retek kitalálta, hogy kovidos, hogy elnapolják a tárgyalását Ez a kis móka belekerül 4-5 ember munkájába, több 10 vagy 100 ezerbe, de nem számít: egy a lényeg: megkapta az igazolást, nyert pár hónapot szabadlábon, aztán majd csak lesz valami...
Mi csak libsik vagyunk. A buzik azok, akik a meggyes meg a citromos söröket isszák.
Nyasgem....
Akkor kezdhetsz tartani tőle, mert másképp hülye, mint te, de abszolút értéken simán ott van
Rohadt buzi libsik vagytok, azoknak semmi nem jó.
Erre nincs mentség
Csakis ini miatt.
Meggyes sört iszol?!

Rajtad tényleg nem segít más, csak egy jó kis rendszerváltás.
Van az 4/5 is.
Csak a 2/3-ot......
Míg eszitek egymást a semmiért mindenér, addig igyatok is mert kiszáradtok.

Jellemzo a homár clamtól.
Ja és te egy beteg meleg vagy
Miután nem látod, így segítek: mindent cáfolt, kivéve a transzgender-t.....
Én úgy gondolom, hogy egy agyhalottnak a hülye listáján lenni a kettős tagadás értelmében kifejezetten előnyös dolog.....
hát ennél sokkal jobb helyezést én már nem tudok adni neked ha kib@szol a zsilipen ha nem
Egyébként nem tudom miért mindent erőből kell megoldani ha sérelem ér
igazából bogyót azért szeretem mert a 99%-ot bosszantja