Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Franciákokhoz nem jutok el ebben az evtizedben, amugyis csigaevők, van egy olcso szar melleny a taskaban, azt szoktam hurcibálni, de meg senki nem kerte, igy ott fog megrohadni.
Nekem a shoei sisak ilyen, meg van berakva rendes mellény, mert pl franciában elo van írva mekkora %-ban kell ilyennek lenni az öltözéknek... de pl itthon nem veszem fel a mellényt, úgyse látszik hátulról a doboz miatt minek....
Így van!
Az a lényeg nem lett baj... minden más pótolható, javítható
Faszt fogok teniszlabdának oltozni, meg a sisakban is rühellem.
Ilyen ez a játék
Mondtam fiamnak amíg itt van fater addig klappol minden is.
Vagy 5/4
Van egy motoros srac, ilyen láthatósági fetisiszta... ahogy megvette a motort láthatósági zöldre lett fújva, fényvisszaverő a minden, festés, ruha, sisak....
Úgy ütöttek el oldalrol, miközben 30-al ment a sorban, hogy stop táblája volt a nőnek.... azt mondta nem látta
Olyan butuska vagy látod ?
Azt mondod hogy letiltottál ,miközben állandóan kukkolsz !
Elolvasod amiket írok ,de nem tudsz reagálni ,mert nem akarod meghazudtolni magad !
Innen is látszik hogy imádsz szopni !
Ja, közben már lattam, csak a körülményeket nem tudtam.
Így van köszi! https://www.sportmotor.hu/foru... ide tettem be pár képet akkor közvetlen a baleset után készítettem őket.
Fasza... az a lenyeg, hogy nektek nincs bajotok. A vasat ki lehet kalapálni
Velünk oké. Vitt az öreg nácibárkáért kész lett a műszaki, valahogy még sikerült átrugdalni. De sajna nem értünk oda mert balról telibe baszott minket egy vörös rihonya oktáviás.
Mondta először túl gyorsan jöttünk szemből! Mentünk kocsisort követve vagy kb 30-40 el.
Na, basszus... mi a fene történt? Fiaddal minden ok?
Gtk de fizetnek.
Nem inkább fordítva?
Téged esz a fene a 2/3 miatt
Eleve rossz a lista.
Se én, se Pipi nem szerepel rajta
De ugye nem nagy a baj? Jobbulást neki!
Fiaméval de megoljdjuk.
Mi történt a kocsiddal?! Melyikkel? Lemaradtam valamiről?
Holnap érkezik még a bal első pilács délelőtt hívott az eladó, hogy feladta. Jan 4-én kell hívjam a lakatost időpontért.
Imkább lapátold őssze a nőikocsit.
Nem érdekel. Engem ismertek személyesen én meg titeket aminek nagyon örülök.
Szerintem csak egy tudathasadásos,felűnési viszketeg ratyedli a pasinő.