Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A meleg párok mindig is mások voltak !
Többek közt ezért is ellenzem hogy melegek örökbe fogadhassanak ,mert te vagy rá a példa hogy hatalmas hiba !
Ahogy láttam a kinézeted ,az arcodon cseppnyi értelemre utaló jelet nem fedeztem fel !
Buta tekintet ,autista kinézet picike dankorral keverve !
Kizárt hogy te tulajdonos vagy !
Nálunk is 24 este,az asszonnyal ez egy állandó "civakodás",mert náluk mindig 24 reggelre jött meg.Mondjuk náluk a mikulás is ötödikén este jött meg.
December 24-én este van , akkor ünnep a "kis Jézus születése" aki az istállóban , a jászolban, a legenda szerint......! Ezért ekkor van a "Karácsonyi éjféli mise" a katolikusoknál.
A csúcsdísz egy vörös csillag fogadjunk !
Közöd ???
Nálunk mindig 24-én este. Gyerekkorunkban is így volt, meg most, fél évszázaddal később is.
A legnagyobb ajándék hogy úgy döntöttem 24.-én nem nyitok ki.
Így egyértelmű hogy reggel.
Motorozzunk!
Egy kis közvélemény kutatás.Kinél mikor jön/jött a jézuska,24. reggel,este vagy 25 reggel?
Pedig azok a jók, még a NAV-ba sem kell bekötni a kasszákat...
Hát ezek a szarok nyugodtan bezárhatnak tőlem. Egy fillért se húznak ki a zsebemből.
ja jöttetek a kaszinóból látom A biztosítási pénzből akarjátok fedezni a buktát amit elvitt a félkarú rabló
nem vagyok én se jobbos, se balos A balos elvtársaid igazi idióták, 10 éve nem jutottak a húsosfazékhoz baromira éheznek már Aztán geri csak odakeveredett a gulyásbogrács széléhez dobálgatja is ki belőle a húst hátrafelé a többieknek azok meg összemarakodnak rajta De hát ezzel nem fognak jó lakni így marad az acsarkodás.
A jobbos banda meg konkrétan napi szintű köztörvényes bűnöket követ el, konkrétan kilopja a szemünket aztán, ha nagyon ixet kell húzni mégis odamén a strigula hiába bicskanyitogató az amit csinálnak de legalább a kecskeb@szókat nem engedik ránk. Biztos hülyén hangzik de a fejlett tőkés nyugati világ lassan élhetetlen tőlük. Osztrákiába és olaszba van családi kontakt hallani is rossz amit mesélnek. Amikor az ember a saját hazájában a saját városában sötétedés után az utcára sem mer menni azt hívják félelemnek. Én meg nem szeretném az életemet félelembe letölteni Inkább fizetek védelmi pénzt A skandináv országok elestek. Anglia, németország, franciaország, olaszország elesett. Az osztrákok a határon billegnek a 24 órában vannak. Néhány évtized és európa nyugati része megszűnik európának lenni. Persze angoloknál, franciáknál nem újdonság ez, Ők már 100 éve is térdig gázoltak a négerekben Azért a baromi nagy különbség az, hogy azok a generációk beilleszkedtek és hasznos tagjai lettek a társadalomnak addig az az elmúló évtized bevándorlói kisérletet sem akarnak tenni a beilleszkedésre a szociális hálóra támaszkodva jönnek és az alanyi jogaikat követelik
Na,fogyatékkal élő embert nem bántuk!
Meg is van a véleményem akkor rólad..... .....jobbos, horgász, kizsákmányoló maszek, nem motoros, meggyes sört iszik,.,., Broáf.
Mongyuk aki ilyen listákat irogat miközben c2-s is meghaladja az értelmi képességeit, nem biztos, hogy mérvadó mégha néprajzos diplomát vett is neki a családja
Az csak.porhintés lesz.... majd benyögik hogy mégse jó annyira, most a népet ezzel hülyitik hogy kussba legyen. Majd nyáron kiváncsi leszek mot fognak mondani.....
legalább megvan a magához való esze Ő nem is kerülne fel a listámra veled ellentétben
én többnyire meggyes sört iszom, ha már muszáj sört innom
Vakcina, az usákost meg a honapban jovahaggyak, kell a lovetta annyit elszortak mar hogy a demokratak nyerjek a valadztast hogy azt vissza kell fizetni.
de minek a víz????
Hát ha igy folytatják szerintem pár évig nemhogy az országbol de az ajtón se jutunk ki.......
Gyanitom abban sem.
Hát ebben már biztos nem, pár nap van belőle csak gyúrj a következőre:)