Az, hogy nem büntetnek csak egy elvi lehetőség, de ha akarják megtehetik és miért ne tennék? Ugyanez volt mikor szóba került a védás bünti, hogy minden járművet büntetnek akár 1 kg túlterhelés miatt is, dbugye a neten elég nagy visszhangja lett így az lett a vége, hogy a védák 20t alatt ugyan mindenkit megmérnek csak nincs bünti, de itt éppen a kisautókra tették lehetővé.
Nálunk 25.-én reggelre,mert ha este megkapja a gyerek az ajándékot,nem lehetne ágyba parancsolni hajnalig.Így reggelre ott a meglepi,nagy a boldogság,lehet egész nap játszani az újdonságokkal.
Kiszámolod köbméter alapján, építési törmelék 1m3~1500kg,aztán az első fordulónál majd látod hogy mehet-e még rá. De biztos vagyok benne hogy ha 1800 helyett 1900 a súlyod nem fognak 500 ezerre megbüntetni.
Hááááát, nyilván nem lessnek rögtön januártól minden sarkon, de elég eleikte ha csak a meglévőket kihasználják 3 műszakban és hát ez már elég jelentős bünti összegnek tűnhet ahhoz, hogy beruházzanak még pár mérlegbe.
Nem is aról beszélek hanem a mozgó mérlegekről, van belőlük bőven csaa ugye eddig kizárólag a nagykocsikat mérték, kíváncsi vagyok, hoy ráállnak-e a népre mert ugye a lehetőségük meg lesz ezután és ugye ha egy kis büntit ki lehet szabni valamiért akkor miért ne tennék? Én itt a túlzott közigtől tartok, én pl. otthon honnan tudjam, hogy túlrakom a futómat sittel mikor a sittelepre viszem? Épp most kell vinnem pár kanyart és arrafelé kint szoktak állni a mérleggel persze eddig a tgk-kat mérték, de simán rávihetnek ezentúl engem is.
Azért azt vedd figyelembe hogy az NKH mérleg ha nem az az útba épített csoda nem fog nekiállni minden autót megmérni.
Még a jelenlegi teherkocsi forgalmat elbírják,de ha csak szúrópróba szerűen elkezdik vegzálni a kisteher/személyautó flottát 2 hét alatt összeomlanak.
Nem? Nem nagyon éltél meg közúti ellenőrzést nkh-s részéről.......majd ha megmérnek párszor és néha az anyag amit beépítesz pár kg-val nehezebb lesz mint a furgonod megengedettje akkor gondolom nem éled meg szívatásnak a fixbüntit. Ez messze nem a románokra lessz érvényes, nyilván néhány nagy hírveréssel belekerül, de inkább az átlag magyart fogják tömegesen mérni szép csendben.
Hát az egy kicsit macerásabb rendőr szempontból, ő nem fogja tudni megállapítani hogy az egyszerű utánfutó netán az autó túl van-e terhelve. Ezeknél a román szerlvényeknél meg egyértelmű.
Ezt majd akkor mond mikor véletlenül mégis vinned kell rajtad kívül még 4db 80kg embert némi csomaggal és túlléped a kiskocsid terhelhetőségét oszt megmérnek, eddig ahogy a cikkben van az nkh-nak ehhez nem volt joga csak a rendőröknek, de nekik meg mérlegük nem volt, ezután majd az összes nkh-s mérleg szgk-kat fog mérni és 500-ra büntetni, de rendben te sosem rakod túl, de mondjuk kéne neked némi sóder vagy bármi és így majd a mester nem fogja kihozni fillérekért hanem szól egy fél köbméter sóder miatt is egy fuvarosnak mert a futójának sok lesz.
A gond pl az hogy kibaszottul könnyű egy szabvány 3,5 tonnás platóst az engedélyezett súly fölé rakodni.
A gépes birja,nem extrém nagy méret.
A fenyősök sima 2,3-as duc-al és fémdobozzal rohangálnak,ha a köbmétert kimaxolja az tuti nem 3,5 tonna összsúly.
De kárpitosból is megvan egy renault master 4,4,5 tonna.
Mondjuk engem nem nagyon érint,ne leszek túlpakolva szinte soha.
- a cél a szándékosan (?) elkövetett "bűn" / szabálytalanság retorziója.
- ha nincs vétkezés, nincs büntetés sem....
Utána is csak a fuvarozókat.
Bunkók vagytok sajnos !
Még a jelenlegi teherkocsi forgalmat elbírják,de ha csak szúrópróba szerűen elkezdik vegzálni a kisteher/személyautó flottát 2 hét alatt összeomlanak.
A gépes birja,nem extrém nagy méret.
A fenyősök sima 2,3-as duc-al és fémdobozzal rohangálnak,ha a köbmétert kimaxolja az tuti nem 3,5 tonna összsúly.
De kárpitosból is megvan egy renault master 4,4,5 tonna.
Mondjuk engem nem nagyon érint,ne leszek túlpakolva szinte soha.