Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt olvastad ki belőle, cumizhatnék meg drágám?Pedig én csak ide írtam pár betűt.
Lassan olyan leszel, mint Orbán Viktor az EU-s "jogállamisággal":

- a cél a szándékosan (?) elkövetett "bűn" / szabálytalanság retorziója.
- ha nincs vétkezés, nincs büntetés sem....
Lehet, igazából rég nem szoktam túlterhelni semmit vsak hár bármikor becsúszhat és a bünti túl sok, majd meglátjuk.
Az, hogy nem büntetnek csak egy elvi lehetőség, de ha akarják megtehetik és miért ne tennék? Ugyanez volt mikor szóba került a védás bünti, hogy minden járművet büntetnek akár 1 kg túlterhelés miatt is, dbugye a neten elég nagy visszhangja lett így az lett a vége, hogy a védák 20t alatt ugyan mindenkit megmérnek csak nincs bünti, de itt éppen a kisautókra tették lehetővé.
Cumikázhatnék vagy drágám ?
Nálunk 25.-én reggelre,mert ha este megkapja a gyerek az ajándékot,nem lehetne ágyba parancsolni hajnalig.Így reggelre ott a meglepi,nagy a boldogság,lehet egész nap játszani az újdonságokkal.
22-ig tuti csak a szemmel kirívó horrorkaravánokat fogják basztatni.
Utána is csak a fuvarozókat.
Akkor a volánbuszokra kiváncsi leszek.....
Akkor a volánbuszokra kiváncsi leszek.....
Szerintem meg nem.....
Kiszámolod köbméter alapján, építési törmelék 1m3~1500kg,aztán az első fordulónál majd látod hogy mehet-e még rá. De biztos vagyok benne hogy ha 1800 helyett 1900 a súlyod nem fognak 500 ezerre megbüntetni.
Hááááát, nyilván nem lessnek rögtön januártól minden sarkon, de elég eleikte ha csak a meglévőket kihasználják 3 műszakban és hát ez már elég jelentős bünti összegnek tűnhet ahhoz, hogy beruházzanak még pár mérlegbe.
Nem is aról beszélek hanem a mozgó mérlegekről, van belőlük bőven csaa ugye eddig kizárólag a nagykocsikat mérték, kíváncsi vagyok, hoy ráállnak-e a népre mert ugye a lehetőségük meg lesz ezután és ugye ha egy kis büntit ki lehet szabni valamiért akkor miért ne tennék? Én itt a túlzott közigtől tartok, én pl. otthon honnan tudjam, hogy túlrakom a futómat sittel mikor a sittelepre viszem? Épp most kell vinnem pár kanyart és arrafelé kint szoktak állni a mérleggel persze eddig a tgk-kat mérték, de simán rávihetnek ezentúl engem is.
Röf-röf
Így van, ez eddig is így volt, csak erre nincs kapacitás. Nincs kapacitás hogy minden igazoltatási helyszínen ott legyen an nkh is.
Senki nem kér bocsánatot ???
Bunkók vagytok sajnos !
Erről szól a cikk, hogy ezentúl az nkh-t rászabadították a népre.
Azért azt vedd figyelembe hogy az NKH mérleg ha nem az az útba épített csoda nem fog nekiállni minden autót megmérni.
Még a jelenlegi teherkocsi forgalmat elbírják,de ha csak szúrópróba szerűen elkezdik vegzálni a kisteher/személyautó flottát 2 hét alatt összeomlanak.
Eddig is meg volt a lehetőség a mérésre, ez nem az egyszerű emberre van kihegyezve.
Nem? Nem nagyon éltél meg közúti ellenőrzést nkh-s részéről.......majd ha megmérnek párszor és néha az anyag amit beépítesz pár kg-val nehezebb lesz mint a furgonod megengedettje akkor gondolom nem éled meg szívatásnak a fixbüntit. Ez messze nem a románokra lessz érvényes, nyilván néhány nagy hírveréssel belekerül, de inkább az átlag magyart fogják tömegesen mérni szép csendben.
Hát az egy kicsit macerásabb rendőr szempontból, ő nem fogja tudni megállapítani hogy az egyszerű utánfutó netán az autó túl van-e terhelve. Ezeknél a román szerlvényeknél meg egyértelmű.
Ezt majd akkor mond mikor véletlenül mégis vinned kell rajtad kívül még 4db 80kg embert némi csomaggal és túlléped a kiskocsid terhelhetőségét oszt megmérnek, eddig ahogy a cikkben van az nkh-nak ehhez nem volt joga csak a rendőröknek, de nekik meg mérlegük nem volt, ezután majd az összes nkh-s mérleg szgk-kat fog mérni és 500-ra büntetni, de rendben te sosem rakod túl, de mondjuk kéne neked némi sóder vagy bármi és így majd a mester nem fogja kihozni fillérekért hanem szól egy fél köbméter sóder miatt is egy fuvarosnak mert a futójának sok lesz.
Már rég lejjebb vagy emse.
A gond pl az hogy kibaszottul könnyű egy szabvány 3,5 tonnás platóst az engedélyezett súly fölé rakodni.
A gépes birja,nem extrém nagy méret.
A fenyősök sima 2,3-as duc-al és fémdobozzal rohangálnak,ha a köbmétert kimaxolja az tuti nem 3,5 tonna összsúly.
De kárpitosból is megvan egy renault master 4,4,5 tonna.
Mondjuk engem nem nagyon érint,ne leszek túlpakolva szinte soha.