Drága értelmi fogyatékos fórumtársaim !
Látom nem okoztatok csalódás most sem !
Egy egyértelműen és érthetően leírt cikket ,nem sikerült itt megérteni senkinek !
Nekem nő létemre elsőre sikerült ,nektek meg ismét csak gratulálni tudod idióták !
Téma: Kötelező DAB rádió.
Mondom pipinek, hogy majd ezt is ellenőrzi a rendőr, mint az izzókészletet, ami ugye régen kötelező volt és előszeretettel baszogattak a rendőrök vele, miközben pont annyi értelme van mint a DAB rádiónak.
Erre az egyik zseni: Nem is kötelező.
Másik zseni: De én nem azért hordok magammal mert kötelező.
Nagyon megfogtátok a lényeget, van miért vezekelnetek
Jah mint jogos onbiraskodas elharcosakent te hanyadik szemet funyirotolvajt nyirtad mar ki eleted soran.
Az elhibazott balta nem er,mert nem hibbem hogy eltalaltad.
KI mondta, hogy bármit vigyél magaddal?
Én csak annyit írtam, hogy saját érdekemben tartok az autóban tartalék izzókat.
Remélem te felfogtad, mert már többször nincskedvem leírni?!
Plusz a számítógépben az új izzót is rá kell programozni, különben nem világít ha nem egyezik a gyári kóddal
Céges autón kicseréltük az izzót, lebasztak minket hogy merészeltük, na gondolhatod hogy minden szarral baszogatjuk azóta a járműosztályt, szerintem már bánják
Remélem a hiánytalan DAB rádió is benne van a kocsidban, mert úgy szabályos csak.
Azért ezt egy tűzoltó is megértheti hogy régen a hiánytalan szabályos izzókészlet volt a követelmény egy igazoltatásnál. És az sem volt mentség hogy most cseréltem ki, mert hiánytalannak kellett lennie. Volt egy szabvány bontatlan készletem erre a célra, meg voltak izzók amit használtam.
Amúgy most nem hordok magammal izzót, Xenont meg pláne nem, ahogy LED-et és forrasztó pákát sem
Azért van rajta annyi lámpa hogy ne legyen gond ha kiég, nem fogom cserélgetni az út szélén, jó pár autónál meg nem is lehet.
Meg azért, mert a mai autokon nem.egyszerü hozzáférni a lámpákhoz hogy izzot lehessen cserélni. Sok esetben mást is bontani kell hozzá, az meg az átlag felhasználótol nem.elvárható.
Látom nem okoztatok csalódás most sem !
Egy egyértelműen és érthetően leírt cikket ,nem sikerült itt megérteni senkinek !
Nekem nő létemre elsőre sikerült ,nektek meg ismét csak gratulálni tudod idióták !