Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de van a mostani diagnózis meg van de az értelmi állapot változást vizsgálnom kell huzamosabb ideig Új sorrendet csak márciusban a felülvizsgálat után tudok felállítani Ráadásul a10 listát is fel kell még tölteni Bár ennyi alkalmas alanyból gyorsan meg lesz az a maradék 3-om
Neki pont a balos van meg.
Arra ügyel
neked pont jó lenne, a te jelmondatod csak a balos
nem a pénz a lényeg, hanem az hogy azt el kell vinni
70 kilós csónakot nem tudok a tetőcsomagtartóra egyedül feltenni
Milléért akarsz ótó venni egy szaros csónak meg probléma
Hibátlan?! Hiányzik a jobbos ablaktörlő!
Tudom, de ez közönséges köztörvényes bűncselekmény még akkor is, ha nem magánszemély, hanem kormányok követik el.
hibátlan a verda
van pár mókolmány rajta, meg ugye a 23 év hagyott nyomot, mérsékeltem körbe van törve, de ha oda tennénk a te kocsid mellé és annyit és úgy lenne használva biztos vagyok benne 20 év után is kevesebbet kellene rákölteni mint az (akkor) öreg puncira
azt azért tudod hogy iszonyat mennyiségű hulladékot küld a "nyugat" afrikába indiába kínába stb
persze nem hulladékként hanem többnyire karitatív dologként álcázva
Forditsd fejre a kasztnit....
Eladva? Leadva a bontóba, nem?
Tehát.

Itt az egyik véglet és itt a másik véglet 8városi népség).

A kettő között csak cselekvéskényszer, a szorgalom, a tanulás és a szocializáció különbsége van, tehát egyik SEM teljesíthetetlen, sőt, atomfizikus végzettség sem kell.

Ennyit lenne jó elérni. Azt is tudom, ha valami fantasztikum miatt választanotok kellene a mai eszetekkel, hogy hova akartok kerülni, EGYIKŐTÖK SEM választani az indiai miliőt, mindenki a svájci létet választaná. Meg is értem amúgy, én is ezt választanám.
De tenni érte...
Pedig pont odavalóak vagytok, ami a másik képen jelenik meg.
Hogy hogy nem? Olyan nincs
az astra lassan el lesz adva, ha meglesz az l300 nem kell 2 lom az udvarba
csónak kellene de az olcsóbb műanyagot nem tudom feltenni a tetőre, mert ilyen 70-90 kilók
a gumicsónak meg nem feltétlen nádtorzsa álló, legalábbis a 100 ezerbe beleférők
Dehogy.
De a 20 éves szívódízelt lecseréltem egy korszerűnek mondható euro5-ös autóra. Ezt mondtam: a lehetőségekhez képest.
Nem fűtés, belenőtt a csatlakozó vezetékbe, telefonkábelbe, házfalat elérte.
Látod, rasszista geci vagy, a prejudikálás bűntettét követted el.
Nem.
A magyar, ha átmenőként szállítana, az is vasúton menne.
Belföldre szállító külföldi az meg a közúton. Nincs itt semmi kivételezés.
Mindig saját magamra kell visszautalnom...
Igen, drágább, a jó, a szép, az egészséges MINDIG drágább.
menetközben nem variáljuk a sorrendet márciusban felülvizsgálat és új besorolás
Ha hazaáérek össze is rendezem a listát
Előkelőbb?
Basszus te még nem vagy szerintem a listán Belátom nagyot hibáztam de mátol tied a 7-ik hely
Nekem van egy keresztem a ház mögött ha mégis a megváltásban gondolkodsz, ha érdekel üzenj Pilátus jeligére, szög van.