Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pipi írt a DAB-ról.
Volt pár. De azokban volt életösztön, hogy azonnal hátrahagyják a szajrét menekülés közben, ahogy a baltás esetnél, vagy magára zárja a WC ajtót tetten ért betörésnél, amíg kiér a rendőr, mert tudta hogy különben nagy verés lenne De ha nem tették volna akkor volt annyi erős felindulás, hogy az odakészített vasrúddal vagy én vagy az apám megcsapkodjuk a fejét, és ezt a retkek is jól tudták.
És tök mindegy milyen következménnyel járt volna ez, mert ilyenkor az ember vészüzemmódba kapcsol és csak az adott helyzetre koncentrál, nem kezd jogi elemzésekbe. Ahogy azt leírtam, pont úgy mint egy balesetnél, csak ugye a gúnyolódás jobban megy mint az gondolkodás, neked is.

Amúgy viccesek voltak. Rendszeresen próbáltak lopni a kertünkből, de volt amikor keresztapám nagyhangú tacskójától megijedtek és menekülőre fogták, én már csak álmosan néztem ki az ablakon és láttam hogy ugranak ki a kerítésen nyomukban a parketta rakétával
Persze nem hagytunk kint értékes dolgokat, de volt hogy a kiteregetett szakad alsógatyát lopták el.
Sóher Lisztes legény
Jah,kiengedtek az allatkert majomreszlegeből,figyelmeztetes az embereknek hogy bottal se piszkaljak,harap,es elejuk szarik.
Sok Lejárt Liszt?
A warburtgomba simán cseréltem az izzót a helyszínen amikor a rendőr megállított, hogy nem ég valamelyik. Most már vannak autók, hogy laptop is kell hozzá meg obd
Hiába az izzó a farzsebembe
Az nem kell, csak Pipi szeret flancolni....
Rád már rendszám is kell?
a rendszámom csütörtöktől SLL-el kezdődik ettől függetlenül nem kell,hogy legyen bármi fogalmam az ilyen dab rádiókról Ilyenről nem is hallottam, mióta gyárt a sörgyár rádiót????
... kinézem ...
Igen
Megint udvarolsz mondjuk azt ki ezen belőled, hogy több ötleted nincs
Manapság?
na így már értem a többi csak hablatyol
Látod ha te így fojtatod nem fox felkerülni a listámra, döntsd el mit akarsz
Két variáció van !
Vagy a F@sz2 ,mert a jellemed alapján illik rád !
Vagy pedig csak egyszerűen a billentyű F2 !
Mert az egyszerű és sötét mint egy faék !
Mint te...
Sok autóban feláras a DAB
Téma: Kötelező DAB rádió.

2022-től a GYÁRTÓK számára kötelező az újonnan eladott autóikba DAB-képes rádiót szerelni az EU-ban. Ennyi.... (Jellemzően amelyikben van rádió, az évek óta DAB-képes. Még a Suzuki Swift és a Dacia Sandero is.)
De egyébként ha nem lenne témaváltás az engedélyed nélkül, olvashatnánk a villanyos autókról és a maszk használatáról.
Ezen azért töprengj el egy pillanatra!
Nem a te eszedhez való ez Több élet is kevés lenne számodra, hogy kitaláld
Csak találgatom a neved !
Ne udvarolj
Én egy izzókészlet hozzászólásra reagáltam zseni, nem a rádióra
A cseh kettőt nézed?
Nem írtam a DAB-rol itt a fejegységről volt szó
Nem értenek ezek meg Laci téged !
Egy infektológushoz kevesek !