Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyszerű,kemény mint a kád széle,milyen érzés?
Még a Kia CEED Clubban sokan vettk mindenféle olcsóbb-drágább androidos cuccokat a gyári rádió helyére az Ali-ról. Beépítve (kormánytávvezérléssel stb.) 150-200 ezres móka volt az eksön. Ugyan mindenféle csillivilli multimédiás vackokat tudtak online, de a hangja MINDEGYIKNEK rosszabb volt, mint a gyári, kőbaltás Siemens rádiónak.
Hogyne.
Többször.
Ez csak melléduma.
Láttad megüvegesedni a szemét miközben kiszorítottad a szuszt belőle?
Egy mai auto elől hátul LED-es..... azt cserelgesse valaki az ut szélén
cserélnél oldalsó irányjelző izzót egy megánban majd megtudnád, hol lakik az úristen
Érdekes.... a cégem a 6 kerben van, amit csak rezervátumnak hívok, de meg egy sem kötött belém... miért lehet ez? Pedig bakancsot sem hordok... lehet mert annyira kedves vagyok?
azokon az autóknál aminél könnyűszerrel ki birom cserélni saját magam is én is tartok magamnál tartalék izzót. A hátsó lámpák izzóit szinte bármin ki lehet cserélni tehát abból is van.
pl. a feleségem autójának első lámpa izzójának a cseréje már nem útszéli mutatvány korom sötétben szakadó esőben, oda nincs is tartalék meg vagy 12 ezer ft/db
Ez kőbánya volt.
Szemben pedig a tízemeletes lakótelep, ahova vidékről betelepítették a cigányokat, meg adtak nekik munkát.
Volt köztük rendes is, páran éltek a kapott lehetőséggel és asszimilálódtak, de a rendszerváltás után elszabadultak, azok akik nem.
Akkoriban nagyon rövid hajjal és munkavédelmi bakancsban jártam, mert így nem kötöttek belém. Voltak szkinhedjeink is, akik kordában tartották őket, azoktól féltek, és nem kockáztattak.
Azért mert neked még nem volt tisztességes “gyári” fejegységed.... bár mint tudjuk, az auto gyártók nem gyártanak fejegyseget
rendes autóba lehet kérni, igaz feláras.... az 50e Ft-s androidos fejegység meg olyan is
És honnan veszel "rendes" androidosat? Mert az Aliexpresses 50-100 ezer forintos kínai kacat nem az.
úgy hogy itt sem volt
Amúgy ez teljesen jogos lenne. Én is üresen kérném az autót ha lehetne, mert a gyári fejegységek kivétel nélkül vackok.
Raknék bele egy rendes Androidosat, azok kb. 1 millió forintnyi extrát megoldanak 50ezerből, és azokban is van DAB rádió
asztmába olyan nem kell
Amúgy lehetséges hogy ezekben a proli autókba azért teszik bele mert amúgy egy 500forintos kínai chip, de az autógyártók sok pénzt elkérhetnek érte.
Hyundainál pl. 50ezer forint, bár az igaz hogy a navi csomagban alapból benne van.
Hiacet má nem kapni, mit vettél
Kezdödik
Teslába pl. egyáltalán nincs rádió egyszerűen elavult, nincs rá szükség. Online bármit el lehet érni belőle.
Picsába...pedig nagyon teperek
Milyen környezetben laksz te, hogy rendszeresen akarnak meglopni?
Jó lörnyék
Neked van, az a lényeg
Tehát beleszóltál egy olyan beszélgetésbe amiről fingod nincs miről van szó
Mert a Pipi már csak ilyen: azt sem tudja mi az, de írkál.
Majd arról, hogy ne kelljen mar fejegységet vennie egy új autóhoz.... érthető amúgy, úgysem tudja kezelni