Nincs. Mind a kettő szabadidejében magánéletében csinálta amit csinált. Az hogy a te értékrendedbe melyik hogy fér bele az a te dolgod. Nekem az nem világos hogy miért csak a Szájer neve került ki. Légyszíves nevezd meg a többi diplomaták is aki ott volt. Ami még nem világos nekem, hogy miért nem tesztelték drogra? Nehezen tudom elhinni valakiről, hogy meztelenül csúszik le a csatornán egy buzi partiról úgy hogy nincs bedrogozva de az extasy meg ott van a batyujában. Minek? Utána akarta bevenni? Esemény utáni tabletta?
A melegeket nálunk jogilag diszkriminálják.
Fejlettebb országokban ezt a kérdést már rendezték.
Mi még nem tartunk ott.
Miért zavar bárkit is, hogy két férfi v két nő összeházasodik? Örülni kellene az ő boldogságuknak.
Miben változik a fanyalgó élete azzal, hogy melegek összeházasodnak?
Egy normális országban Szájer nem kamuházasságban élne, hanem felvállalná magát és ugyanúgy politizálhatna (egy liberális pártban).
Ha elkaptak droggal mutasd mar meg az elfogatoparancsot es a drog miatti buntetőpert.meg drogtesztet sem csinaltak.
Ez a libsi mediahazugsaggyar koholmanya.
Mivel belgiumban buncselekmeny, es a kepviseloi mentesseg nem terjed ki koztorvenyes buntettre.
25 férfi
én nem értek ehhez de ha valakiben 25 farok csak 3-3 percet is van az utána nem fog csatornát mászni, szerintem még menni se nagyon akkor sem ha edzett
a drog meg olyan hogy bárkinél talál a yard ha találni akar
nem tudom elképzelni hogy bárki droggal a zsebében menekülne
szóval ez tény hogy buzi, tény hogy nem kellene, de szerintem erős ferdítések vannak a történetben
pl a másik 25-ről van infó?
Tenyleg nincs, midketto orokos kitiltas a teljes kozletbol. Meg is tortent. Helyesen.
Szereny maganvelemenyem az hogy szajer szexualis vagyai a maganeltere tartoznak, mig nem zaklat senkit a jelenlegi eu normak es torvenyek szerint nem kovetett el bűnt, erkolcsit meg majd isten elott fog megmerettetni.
Ami bűn volt hogy az istrnbarma nem birt magaval es covid zar idejen elment partizni akelyett hogy rault volna barmijere otthon.
A greczy viszont elkuldte a recska kepeit egy nonek. Ez megengedhetetlen a meeto utan.
Ennek ellenere azert csak be akartak nyomni egy igazgatosagi tanacsaba par honap utan jo fizetesert.
Neked lehet ez nem egy emlitesre melto ugy mint korrupcio elleni elharcos?
Lehet megsem tanultal sokat lovastol. Vagy csak szelektiv a memoria.
attól hogy nincs egynemű házasság meg gyerek vállalás, attól zárt ajtók mögött miért ne lehetne egy jót buzulni annak akinek ez bejön?
nem a meleg felvonuláson táncikált meg egyéb többségnek nem tetsző dolgot csinált nyilvánosan
szerintem mindkettő tett egy elfajzott korcs dolog, de a buziság ősidők óta létezik, különböző mértékben elfogadottan, így azt gondolom róla nem lehet kiirtani az emberi jellemből
példaképp a szomszéd öregasszony fiú unokája is homár, de az már 5 évesen is lányként viselkedett, pedig az apja elég nagy kan volt aki megállt azt felpróbálta
és tuti nem a tv-ben látta és megtetszett neki a buziság
bár ez a faszküldözgetés egy jó ideje nagy divat, és a lányok se különbek,lehet ezért gondolja pár ember hogy ez nem olyan gáz dolog
Szájer: keresztény konzervatív, élvonalbeli politikus, az alaptörvény egyik készítője, Orbán közeli barátja; annak a pártnak a tagja, amely megtiltja egynemű párok házasodását és örökbe fogadási lehetőségét.
Ez a Szájer meleg, de a látszat miatt házas, gangbang partykra jár kijárási tilalom idején, ahol gecis bajusszal menekül a rendőrök elöl, akik végül lekapcsolják és még drogot is találnak nála.
Gréczy: liberális politikus, aki szexfotókat készít magáról (csak ő maga szerepel rajtuk) Az állítólagos zaklatás ügye nem tudom hol tart, de gyanítom, soha nem volt zaklatás. Majd dönt a bíróság.
"Mindketto ugyanolyan szegyenletes." - írod.
Tényleg nem érzed a kétnagyságrendbeli különbséget? Vagy csak nem akarod? Én annak idején sokat tanultam Lovas Istvántól a kettős mércéről. Ez a két ügy nagyon nem egy liga...
Gondoltam, benézek már így az év utolsó napján.
Hát, Zoli tudja, hogy nem vagyok egy kifejezetten Fidesz-fan, de ha szavazni kéne, hogy melyik helyében nem mernék többet emberek előtt mutatkozni, akkor az a faszmutogatós kretén lenne. Persze a másik is kínos a maga módján: fél Európa csámcsogott egy pár napig azon, hogy milyen alakokat tartunk hatalomban.
Buék!
pl én se vehetek itt feleségül 3 nőt, hiába veszem fel a mormon hitet
és melyik isten előtt? van pár ezer.
Fejlettebb országokban ezt a kérdést már rendezték.
Mi még nem tartunk ott.
Miért zavar bárkit is, hogy két férfi v két nő összeházasodik? Örülni kellene az ő boldogságuknak.
Miben változik a fanyalgó élete azzal, hogy melegek összeházasodnak?
Egy normális országban Szájer nem kamuházasságban élne, hanem felvállalná magát és ugyanúgy politizálhatna (egy liberális pártban).
Ez a libsi mediahazugsaggyar koholmanya.
Mivel belgiumban buncselekmeny, es a kepviseloi mentesseg nem terjed ki koztorvenyes buntettre.
én nem értek ehhez de ha valakiben 25 farok csak 3-3 percet is van az utána nem fog csatornát mászni, szerintem még menni se nagyon akkor sem ha edzett
a drog meg olyan hogy bárkinél talál a yard ha találni akar
nem tudom elképzelni hogy bárki droggal a zsebében menekülne
szóval ez tény hogy buzi, tény hogy nem kellene, de szerintem erős ferdítések vannak a történetben
pl a másik 25-ről van infó?
Szereny maganvelemenyem az hogy szajer szexualis vagyai a maganeltere tartoznak, mig nem zaklat senkit a jelenlegi eu normak es torvenyek szerint nem kovetett el bűnt, erkolcsit meg majd isten elott fog megmerettetni.
Ami bűn volt hogy az istrnbarma nem birt magaval es covid zar idejen elment partizni akelyett hogy rault volna barmijere otthon.
A greczy viszont elkuldte a recska kepeit egy nonek. Ez megengedhetetlen a meeto utan.
Ennek ellenere azert csak be akartak nyomni egy igazgatosagi tanacsaba par honap utan jo fizetesert.
Neked lehet ez nem egy emlitesre melto ugy mint korrupcio elleni elharcos?
Lehet megsem tanultal sokat lovastol. Vagy csak szelektiv a memoria.
Sajnálom, hogy nem látod.
Gréczy esetén annyi a tény, hogy készültek ilyen képek. A zaklatást a fidesz hazugsággyára találta ki.
https://index.hu/belfold/2020/...
Szájert elkapták droggal egy illlegális szexpartin, ahol 25 férfival megcsalta a feleségét, aztán megpróbált elmenekülni a rendőrök elöl.
nem a meleg felvonuláson táncikált meg egyéb többségnek nem tetsző dolgot csinált nyilvánosan
szerintem mindkettő tett egy elfajzott korcs dolog, de a buziság ősidők óta létezik, különböző mértékben elfogadottan, így azt gondolom róla nem lehet kiirtani az emberi jellemből
példaképp a szomszéd öregasszony fiú unokája is homár, de az már 5 évesen is lányként viselkedett, pedig az apja elég nagy kan volt aki megállt azt felpróbálta
és tuti nem a tv-ben látta és megtetszett neki a buziság
bár ez a faszküldözgetés egy jó ideje nagy divat, és a lányok se különbek,lehet ezért gondolja pár ember hogy ez nem olyan gáz dolog
USA-ban népszerű showműsorokban is téma volt.
Ez a Szájer meleg, de a látszat miatt házas, gangbang partykra jár kijárási tilalom idején, ahol gecis bajusszal menekül a rendőrök elöl, akik végül lekapcsolják és még drogot is találnak nála.
Gréczy: liberális politikus, aki szexfotókat készít magáról (csak ő maga szerepel rajtuk) Az állítólagos zaklatás ügye nem tudom hol tart, de gyanítom, soha nem volt zaklatás. Majd dönt a bíróság.
"Mindketto ugyanolyan szegyenletes." - írod.
Tényleg nem érzed a kétnagyságrendbeli különbséget? Vagy csak nem akarod? Én annak idején sokat tanultam Lovas Istvántól a kettős mércéről. Ez a két ügy nagyon nem egy liga...
Hát, Zoli tudja, hogy nem vagyok egy kifejezetten Fidesz-fan, de ha szavazni kéne, hogy melyik helyében nem mernék többet emberek előtt mutatkozni, akkor az a faszmutogatós kretén lenne. Persze a másik is kínos a maga módján: fél Európa csámcsogott egy pár napig azon, hogy milyen alakokat tartunk hatalomban.
Buék!