ami ingyen van az nekem megfelel
f2 nem lenne ekkora geci akkor nekem adta volna az ingyen kapott 12 ájfónt
annak tudtam volna örülni
de inkább nem akart kapni ingyen csak hogy kibasszom velem
Sokan vannak olyanok akik nem is veszik észre, hogy most épp a vírussal találkoztak. Javasolom a többieknek is, szarják le az egészet! Hadd hulljon a férgese!!
Én kb. 6 hónap alatt 33 kg-t fogytam le pár éve.
Semmilyen probléma nem merült fel, mert én azért az eszemet is használtam.
Nem kivagyiságból, de a környezetemben azért megpróbálták páran utánam csinálni, illetve a nők ugye folyamatosan fogyóznak, de eddig egyik sem tudott úgy lefogyni, hogy úgy is maradjon.
Pedig meggyőződésem hogy annak is meg van az ellenszer,csak az nem biznisz ennyire,nem érdek.Bár a múltkor láttam valami műsort ahol valami prof.beszélt,ő azt mondta hogy már de,érdek a gyógyítása mert annyira sok van.mármint rákos.
Ez pár évig hatalmas üzlet lesz, itt nincs humanus gondolkodás meg vészhelyzet. De ez igaz minden más gyógyszerre, gyógyászati eszközre.
Egy nagyon jó ismerősöm (azóta sajnos eltávozott) tavaly felismert rákos megbetegedésére olyan gyógyszert szedett, aminek egy szemje egymillió ft volt, és hatvan szem volt a mennyiség amit ajánlottak a kezelésre. Természetesen támogatott volt, illetve kérni kellett rá, de megkapta igy valami 15 ezerbe volt. És nem csodaszernek mondták, csak egy bizonyos elváltozás esetén lehetséges (!) hogy használ - nála pont az a kór jelent meg. Tehát egy szegmens esetén talán jótékony is lehet hatvanmillióért........sajnos nem segített hosszú távon. Tehát ha ezt zsebből fizeti ki mert mondjuk megtehette volna és ebben bizik akkor kidobott pénz.....
f2 nem lenne ekkora geci akkor nekem adta volna az ingyen kapott 12 ájfónt
annak tudtam volna örülni
de inkább nem akart kapni ingyen csak hogy kibasszom velem
Semmilyen probléma nem merült fel, mert én azért az eszemet is használtam.
Nem kivagyiságból, de a környezetemben azért megpróbálták páran utánam csinálni, illetve a nők ugye folyamatosan fogyóznak, de eddig egyik sem tudott úgy lefogyni, hogy úgy is maradjon.
annyi celeb van hogy mindig lehet majd találni párat aki nagyon szarul volt miatta
Egy nagyon jó ismerősöm (azóta sajnos eltávozott) tavaly felismert rákos megbetegedésére olyan gyógyszert szedett, aminek egy szemje egymillió ft volt, és hatvan szem volt a mennyiség amit ajánlottak a kezelésre. Természetesen támogatott volt, illetve kérni kellett rá, de megkapta igy valami 15 ezerbe volt. És nem csodaszernek mondták, csak egy bizonyos elváltozás esetén lehetséges (!) hogy használ - nála pont az a kór jelent meg. Tehát egy szegmens esetén talán jótékony is lehet hatvanmillióért........sajnos nem segített hosszú távon. Tehát ha ezt zsebből fizeti ki mert mondjuk megtehette volna és ebben bizik akkor kidobott pénz.....
milyen meglepő.