Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

remélem nem engedtétek vissza
ezek a buzi nagy dögök hihetetlen mennyit zabálnak
A GS es a 3 büdösnagy alukofferer olyan mint a borso meg a héjja. A bótba is ugy kell menni. Tökig bmw földkerülő ruhaban.
Döglött volt már? Ha nem, hogy bírtad kiemelni a vízből?
Azt mondjuk nem vágom, ha kombival-futóval mennek, és csillag túráznak, akkor minek tanktáska+nagykoffer mind2nek... én örülök, ha nem kell cígölni a sok xart...
A hal nagy szűk 60-asnak saccolták a hozzáértők Az a pofámon nem vigyor hanem ordítottam mre fel bírtam emelni azt a bőszme dögöt
Hát nem egy matyóhímzés.
azért egy 5-6 kilós pöcsig érő halacska
pipi kezében nagyobbnak tűnik egy 3 kilós hal mint az enyémben a 15 kilós
Fú, de rusnya egy állat!
Meg igazából a hal se tetszik
Unnepekben szetvideoztam magam, a fotelmotorosban az a ket ipse mondja hogy a GS-t utanfuton vinni, az mar gáz........ erre most jon fel egy video.

http://youtu.be/h6lVByocbZ0
Istenem... legyen akkor igazad, csak hogy boldog legyen a napod
Bakker! A te kezeid között hogy nézne már ki egy "törpeharcsa" a fotón?
Pipinek külön előnye a satnya testfelépítése....
ekkora nem kell
reálisan gondolkodva 5-10 kiló közti példányok érdekelnek, ezeket el lehet adni jó áron
Azt hittem az a hal pofája.
Baszki, meg innen is latszik a tokája.
A hal nagy vagy pipi kicsi?
Kérdezd meg Pipitől hogy hol van az a harcsakölcsönző, ahol egy fotózkodás erejéig lehet bérelni nagy halat!

Csak akkor már ne Nokia C2-vel fotózkodjál!
adok a kinézetre
a rokonság úgy is összedobott karácsonyra 10 ezer pecaboltos utalványt alig kell megtoldani
Minek Seprűnyél és fűnyírózsinór az is bír 20 évet azzal sem fox semmit ugyan úgy mint a boltival
nekem mindegy mert a 200at se vettem meg mert minek, inkább veszek egy harcsázó botot és az 20 év múlva is harcsázó bot lesz
Sajnálom..... ez az enyém lett
az szűken elég lenne mert ha jól emlékszem 1.6 milla volt a föld, de ott is volt már minden összeg
érdekes.... nekem most kínáltak 4000-t középárfolyam alatt..... te ne segíts kérlek....
nem kell megmagyarázni, ismerem a folyamatot.... nem én írtam hülyeséget
pár ismerős robotol kint, akartam tőlük eurót venni de olyan geci nagy jólét van kint hogy nem volt náluk kb semmi
egy ismerős eladott egy földet és eurót akart venni közép áron, gondoltam besegítek hogy jönnek haza a nyugati aranyifjak teli lével
200 eurót tudtam volna venni összesen
Bevonják, ami elhasználódik, és nem adnak ki újat, tehát elvileg csak elfogy egyszer... gyakorlatilag soha, mert ez nem napi használatú címlet, csak pihen a fiókban... mire ezek kikopnak, retina szkenneren fogunk fizetni úgyis
Osztrák-németnél már az a fura, ha 50 juró felett valaki nem kártyával fizet.