Mondjuk az sem, ha úgy tennének mint a sáskát, egymást kinyírnak szexi együttlét közben.
Akkor sem sokat (mentálisan mégis) ha leugrálnának a tizedikről. Vagy a vonat elé ugornának. Esetleg agyonvernék az anyjukat, mert ilyenek hozott a világra.
nem jó a példa
a buzik házassága és az én többnejűségem a jó példa, bár mindkettőt meg lehet oldani de hivatalosan egyiket sem mert a törvény erre nem ad lehetőséget
Nem kell ajvékolnod.
Amit kérdezel, annak tök egyszerű a magyarázata. Történelmi hagyományok alapján a társadalmi normák meghatározásra kerültek.
Ha megbaszod a kecskét az bünti. Ha megeszed a halottak vagy azokat is megbaszod, az is bünti. A pelenkát nem dobálod át a kerítés felett a szomszédba. Azokat az injekciókat, amiket a gyerekeknek be kell adni, mert különben vagy fertőzést visznek a közösségekbe, vagy az általuk előidézett betegségek miatt az ADÓFIZETŐK pénzéből drágán lehet meggyógyítani, azért is megkapod ha nem teszed.
De pl. az autóükon a lámpák min imális magassága is meg van határozva, pedig fél centi elvileg nem sokat számít. Az index helyzete is meghatározott.
Ez egy ilyen ország. Olaszországban ha szökőkútban fürdesz, megkúr a rendőr. Indonéziában megkúrnak a rágóért. Ez egy ilyen dolog.
Ez a társadalom arra van berendezkedve, hogy házasság férfi és nő között történik. A büdös szar buzik meg kúrják egymást fosót egy sötét szobában és ennyi. Elég baj nekem mint adófizetőnek, hogy ha egy forintot is fizetnek a nemváltoztató műtétért, miközben én úgy vittem magammal a wc papírt a kórházba.
Nem,helyesen, viszont az elettarsi kapcsolat elfogadott, orokolhetnek is stb.
Es mielott elohozod a gyerek orogbefogadas elvileg lehet de a gyamhatosag a ferfi-no kapcsolatot kell hogy eloterbe helyezte, ezt is jogosan.
Viszont dughat novel es szulethet gyereke, igy mar meg is oldodott.
A szomoru, hogy eljutottunk idáig, hogy ezt törvényben kell rögziteni. Pár évtizede még szükségtelen volt.
Aki meg szereti a sok meleget, költözzön a közelükbe. Aztán magyarázhatja a gyerekeinek hogy ez nem teljesen igy müködik és lehetöleg ne ezt vegyék példának az életüket illetöen.
Minden oké?