Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Két szerelmes ember házasulási szándékát emberöléshez, öngyilkossághoz hasonlítod?
Minden oké?
Az analógia szót logikai értelemben nem biztos, hogy érted.

A tolvaj személy megkárosít valakit, valakiket, eltulajdonít valakitől valamit.

A meleg házasulandó személy kinek okoz hatást az életére?
Mondjuk az sem, ha úgy tennének mint a sáskát, egymást kinyírnak szexi együttlét közben.
Akkor sem sokat (mentálisan mégis) ha leugrálnának a tizedikről. Vagy a vonat elé ugornának. Esetleg agyonvernék az anyjukat, mert ilyenek hozott a világra.

Tudod miben változna a világ?
Elárulom: semmiben.
"A büdös szar buzik meg..."

A gyűlölet rossz tanácsadó.
A meleg emberek házasodása által a te életed miben változna meg?
Elárulom: semmiben.
nem jó a példa
a buzik házassága és az én többnejűségem a jó példa, bár mindkettőt meg lehet oldani de hivatalosan egyiket sem mert a törvény erre nem ad lehetőséget
A törvény.
Nem kell ajvékolnod.
Amit kérdezel, annak tök egyszerű a magyarázata. Történelmi hagyományok alapján a társadalmi normák meghatározásra kerültek.
Ha megbaszod a kecskét az bünti. Ha megeszed a halottak vagy azokat is megbaszod, az is bünti. A pelenkát nem dobálod át a kerítés felett a szomszédba. Azokat az injekciókat, amiket a gyerekeknek be kell adni, mert különben vagy fertőzést visznek a közösségekbe, vagy az általuk előidézett betegségek miatt az ADÓFIZETŐK pénzéből drágán lehet meggyógyítani, azért is megkapod ha nem teszed.
De pl. az autóükon a lámpák min imális magassága is meg van határozva, pedig fél centi elvileg nem sokat számít. Az index helyzete is meghatározott.

Ez egy ilyen ország. Olaszországban ha szökőkútban fürdesz, megkúr a rendőr. Indonéziában megkúrnak a rágóért. Ez egy ilyen dolog.

Ez a társadalom arra van berendezkedve, hogy házasság férfi és nő között történik. A büdös szar buzik meg kúrják egymást fosót egy sötét szobában és ennyi. Elég baj nekem mint adófizetőnek, hogy ha egy forintot is fizetnek a nemváltoztató műtétért, miközben én úgy vittem magammal a wc papírt a kórházba.
"Törvény tiltja. Az nem diszkrimináció."
Azért ez elég vicces, valljuk be. :)

A tolvajok és a házasulandó személyek között mi az analógia?
Dehogyis diszkriminálják... sőt a parlamentben ülnek
Törvény tiltja. Az nem diszkrimináció. Lopást is tiltja a törvény. Szerinted diszkriminálják a tolvajokat? Egyáltalán nem bonyolult ez.

Szajerugy szerint ez nem bizonyit semmit.
Nekem feleségem van, neked meg ott a CLAM.
Libsiknek?
fel amerika nemeleg, kell az sm uzenofal is.
Vígasztaljon, hogy idén utoljára!
Keresd ki, kurvajo vagy benne.
Te se vehetsz el masik pasit, pedig neha elgondolkodom hogy a hajlamod megvan ra.
Nem volt elég a viccek topik? Ezt is szét kell baszni?
"Kulon kovetelte a drogtesztet"
Forrás?
Nem bonyolult: a Zolink a korlátolt.
Kulon kovetelte a drogtesztet meg ott, megtagadtak. A rendorok, nem a hulye homar.
Egy exet találtak nála. Lehet,hogy előtte bevett hármat.
Vélhetően megtagadta a drogtesztet. Ez nem világos számomra.
"Nem diszkriminálja senki a melegeket."

Házasodhatnak? Nem.
Miért nem? Mert két egynemű egyénről van szó.
Vagyis nemi orientáció alapon diszkriminálnak.
Nem olyan bonyolult ez. Vagy mégis?
Nem,helyesen, viszont az elettarsi kapcsolat elfogadott, orokolhetnek is stb.
Es mielott elohozod a gyerek orogbefogadas elvileg lehet de a gyamhatosag a ferfi-no kapcsolatot kell hogy eloterbe helyezte, ezt is jogosan.
Viszont dughat novel es szulethet gyereke, igy mar meg is oldodott.
A szomoru, hogy eljutottunk idáig, hogy ezt törvényben kell rögziteni. Pár évtizede még szükségtelen volt.
Aki meg szereti a sok meleget, költözzön a közelükbe. Aztán magyarázhatja a gyerekeinek hogy ez nem teljesen igy müködik és lehetöleg ne ezt vegyék példának az életüket illetöen.