én szerettem, elég minőségi hifi volt itthon aztán ha vettem egy cd-t akkor kicsi pénzért átmásoltam a haveri körnek és visszajött a cd ára, ez ilyen 90es évek közepe-vége
krómos kazettára hallhatóan jobb minőségben tudtam másolni mint a gyári kazettás felvétel, persz enem a kocsi videoton hangfalain volt hallható a különbség
utána jött a cd másolós korszak
Én utáltam is kézzel fogni......vazz, állandóan megnyúlva nyávogott, bekapta, kikapta, tekercseltem a rotringgal amitől persze tovább nyúlta helyenként ha megakadt meg ilyenek......sokkal barátibb ha simán az éterből jön a melódia mint egy vacak szalagról.
Van egy diavetítőm , keretes diaképek kellenek bele, csak éppen az a baj kiégett a vetítőben az izzó-lámpa. Igy meg csak egy pacifütyit ér ,Majd az újévben megnézem tudok-e venni hozzá.
Nezelodo/gyereksétáltató van.
Meg egy-ket vevo.
En meg elkoltottem elore vagy 3 millat.
Visszarendeltem az elvitt cuccokat.
Baj lesz,ki kell fizetni februsar vegen.
Meglátnátok mennyi pénz van rajta, gyorsan utalnátok egy kicsit hogy ne haljak éhen
krómos kazettára hallhatóan jobb minőségben tudtam másolni mint a gyári kazettás felvétel, persz enem a kocsi videoton hangfalain volt hallható a különbség
utána jött a cd másolós korszak
2 IBAN szám van rajta és a sorok nem passzolnak, nem az van a mezőbe írva mint ami kéne legyen
sok a zakkant mindig mindent megvesznek
Meg egy-ket vevo.
En meg elkoltottem elore vagy 3 millat.
Visszarendeltem az elvitt cuccokat.
Baj lesz,ki kell fizetni februsar vegen.