Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy pendrive........
A lónak a f@szát, nekem még mínuszban van a folyószámlán legalább egy hétig....

Meglátnátok mennyi pénz van rajta, gyorsan utalnátok egy kicsit hogy ne haljak éhen
Én régimódi vagyok, legyenek csak meg azok a flac-ok, lehetőleg 96/24-ben... netről zene? hogy még azért is fizessek havidíjat? Lófaxt...
micro SD kártya
...meg a jelszót is, ide a fórumra
én szerettem, elég minőségi hifi volt itthon aztán ha vettem egy cd-t akkor kicsi pénzért átmásoltam a haveri körnek és visszajött a cd ára, ez ilyen 90es évek közepe-vége
krómos kazettára hallhatóan jobb minőségben tudtam másolni mint a gyári kazettás felvétel, persz enem a kocsi videoton hangfalain volt hallható a különbség
utána jött a cd másolós korszak
Én utáltam is kézzel fogni......vazz, állandóan megnyúlva nyávogott, bekapta, kikapta, tekercseltem a rotringgal amitől persze tovább nyúlta helyenként ha megakadt meg ilyenek......sokkal barátibb ha simán az éterből jön a melódia mint egy vacak szalagról.
lassan semmi kézzelfoható nem lesz már a netről hallgat zenét szinte mindenki
szerintem a sütőkhöz kapható izzók közül valamelyik jó lesz bele
KIderül hogy tényleg lapos a föld?
Tényleg, megtudná valaki AKI TÁJÉKOZOTT, mondani, mi van jelenleg a magnókazetta helyett, ha van valami egyáltalán?
Van egy diavetítőm , keretes diaképek kellenek bele, csak éppen az a baj kiégett a vetítőben az izzó-lámpa. Igy meg csak egy pacifütyit ér ,Majd az újévben megnézem tudok-e venni hozzá.
Tegyél fel egy képet a számokról... csak megfejtjük
Olcsón nem adnám el, akkor inkább kidobom mint szarakodjak velük. .........bár van még valahol kazettás magnónk.
Hát itt el van csúszva valami
2 IBAN szám van rajta és a sorok nem passzolnak, nem az van a mezőbe írva mint ami kéne legyen
olcsón mindent el lehet adni
sok a zakkant mindig mindent megvesznek
Egy diavetítő csak kijön belőle.
Találtam 15-20 db különböző márkájú ( TDK, FUJI, SONY stb) bontatlan, fóliás magnókazettát, érnek ezek valamit?
Nálam az a baj, hogy a kiadásaimat nem én fogadom.
Én is így vagyok vele.... idén meg jöhet a bevétel, kiadást mar nem fogadok
Az elejét szeretem.
Ahol bevétel van, ott kiadás is
Nezelodo/gyereksétáltató van.
Meg egy-ket vevo.
En meg elkoltottem elore vagy 3 millat.
Visszarendeltem az elvitt cuccokat.
Baj lesz,ki kell fizetni februsar vegen.
Én itthonról nyomom.... év végén mindig sok a hülye most kapnak észbe