Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából így kezdődött az egész!
Először házasodnak.Utána nekik gyerek is kell,mert hát házastársak.Utána viszont a gyereknek már nem szabad azt tanítani/mondani,hogy van apu meg anyu,hanem szülő1 meg szülő2,mert ne zavarjuk össze.Mert ugye náluk anyu farbatosssza aput.Tehát akkor ne is legyen férfi meg nő megnevezés sem,ugyan ezért.És el is jutottunk a gendersemlegességhez. Mert szerencsétlen gyerek lenéz a lába közé,és nem tudja a látottak alapján eldönteni hogy ő micsoda.
De szép jövő is ez!
Nekem.
Lehet, de a tapasztalat azt mutatja, hogy az elvek általában csak addig elvek, amíg nem az ő hátán csattog az ostor.
Mint ahogy éppen ez a példa is mutatja.
Idézi a hvg-t, partizán-t, 44-et, meg senkinek nincs baja akkor az jó, de amikor neki kell beáldoznia valamit, ami tulajdonképpen senkinek nem fájHAT, még neki sem, akkor inkább lelép.
ezt a dolgot nem kellene erőltetni
egy valaki kigondolt valami még akkor is ha célszerű akkor is egy ember véleménye
Két azonos nemű házasodik. Ugye nem komoly?
Szerintem komoly. Eddig nálad az az egy kifogás volt, hogy kinek árt. Mondjuk az öt éves az határeset, de tudnék írni olyant, amire nem gondoltak a törvényalkotók, de a társadalom azon nyomban agyonverne.
"Szerinted ha valaki elvesz egy kecskét kinek árt? Ha elvesz egy ötéves gyereket kinek árt?"

Ugye nem komoly...
Az írásodból az jön le hogy te is homár vagy!Másként nem értem miért támadsz ennyire mindent ami nem a buzik érdekeit szolgálja minden téren.Viszont ha ennyire magadénak érzed a buzik érdekeit,akkor a Szájert miért támadod?Csak azért mert fideszes buzi?Tehát akkor ő rosszabb mint a komcsi buzi! És ez nem kettősmérce természetesen!!!!
Világos ez kéremszépen!!!!
mert nekik milyen káruk lesz ha vadházasságban élnek?
Amúgy annak okozol kárt mondjuk, aki hívő:

MÓZES HARMADIK KÖNYVE
20. fejezet
Vallási és erkölcsi vétkek tiltása
..
12. Ha valaki férfival hál úgy, ahogyan asszonnyal szoktak hálni, mivel utálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak, vérük rajtuk.

Nyilván nem konkrétan neked írom, csak a nickednek, de neked mi bajod lenne, ha megismerkednék a feleségeddel? A lányoddal?
Szerintem NEKED semmi bajod nem lenne. Hát erről beszél mindenki, hogy így nem lehet nézni semmit, hogy ha neked nem fáj vagy nem kerül pénzedbe, akkor lehet és szabad.
Ezek szerint a fogyatékosoknak kell meghatározni az élet folyását??! Hülye a hülyével bzi a bzival kretén a kreténnel, és hurrá, most már legalább mindenhol t.kig vagyunk idiótával. MI LESZ A KÖVETKEZŐ FOKOZAT? KÖTELEZŐVÉ TESZIK??
De legalabb nem akarjak hogy az apa margit legyen az anya meg a béla.
Ha már a drogos bulikat emlegeted,mi van a Lackner cimboráddal?Az is lebukott a droggal, a másik szarházi a cigivel,........
Pedig pont azok a haladó szelleműek
Tevedes, a fideszes homárokat tamadja.
...és mi pont egy olyan országban vagyunk a sok közül, ahol a homárság devianciának számít.... és van olyan, ahol meg halálos bűnnek. És van, ahol menőnek
De sztem azt igen - látod, hogy védi a homárokat
Szerinted ha valaki elvesz egy kecskét kinek árt? Ha elvesz egy ötéves gyereket kinek árt? Mindenféle molesztálás nélkül majd kivárja a következő 20 évet. Ez az irány? Normális vagy?
Tág fogalom.
Istentagadásért itthon semmi sem jár, bizonyos országokban pedig halálra ítélnek. Mit is akartál mondani?
Szerintem az aberrációt sem ismeri.
Kinek okoznak kárt azok a melegek, akik megházasodnak?
Mindenkinek. Deviancia fogalma megvan?
A temetkezési vállalkozót?
(De az nem számít.)
Szerinted ha valaki megeszi a halottat kit károsít meg?
Ez lenne neked az analógia?
Én a kérdésedre válaszoltam.