Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugyanazt csináltam kisorosziban Arra volt jó, hogy az új bakancsom halál saras lett
a norbi módszere nem rossz
a szervezetünk különböző időkben eltérően reagál a felvett táplálékokra, ez tény
vannak mindenféle diétás porok azok se rosszak, teljesen használható
az áruk persze mindegyikek túlzó
pl egy hölgy ismerős ezt a szart issza: https://www.aloewebshop.hu/fig...
ennek adagja (amikor vette) 400 forintra jön ki, ,ezt fehérje porral és rost-vitamin kihoznám 200ból
mellé ezt: https://kremmania.hu/kremek/dr...
ezt meg töredékéből ki lehet hozni kilós zselatin meg pár kacatból
de
miután lefogy az ember mindig akkor kezdődik a fő gond, és evvel nem számol senki sem
szerintem mind a 3-an azok vagytok mert csak
pont leszarják. Dolgozni sem nagyon szeretnek. A legjobb elfoglaltságuk az, hogyha bejelent valamit a kormány ami nekik nem tetszik azonnal az utcára volnulnak aztán felgyújtanak mindent Volna mit tanulni tőlük
Azok pont, hogy csórók nem ők európa motorja Nem fussa nekik lefogyni
A legfurcsább az az, hogy aki a mai divatos módszrekkel akar lefogyni annak 3 szor annyiba kerül, mintha zabálna rendesen. A fogyikjaák a fizetett tréningek stb. az ételkiegészítők meg az a rengeteg parasztvakítás ami körítésnek jár. apdét norbinak is meg kellett gazdagodnia vlamiből
Akkor ő révbe ért egy csomót spórolhat a kajával
Zengő - a régi kilátó (amúgy valóban geodéziai torony volt).
ez nem kilátó hanem geodéziai torony Van amiből csináltak kilátót Azért gondoltam,hogy a szadai mert megnéztem már az országban vagy 20-at és csak abban találtam eddig létrát. Van valahol egy gyűjteményem ahol ezeket fotóztam 100 valamennyi van az országban 30 km-es körön belül kell egymáshoz képest lenniük. Valamikor innen méricskéztek a 70-80-90-e években építették őket 16 és 30 méter magassak. Ma már nincs létjogosultságuk
van ezekből a szarokból egész sok, lassan elkezdenek összedőlni olyan rom mind
szadai geodéziai torony
szinte
ki baxmeg
Kapott a gyerek karácsonyra egy földgömböt Úgy meg is nyugodtam, hogy a föld akkor végül is gömbölyű
Aztán most néhány napot pesten sleppeskedtünk haveréknál. Mutatja, a falon a föld térképét hát nekem eléggé laposnak tűnt Azt mondja a mi gömbünk hamisítvány mert az 2020 a ő képük a földről meg legalább 15 éve ott van már
Ma még munkaszüneti nap Holnap elkezdem hívogatni az ügyfélszolgálatot, hogy adják vissza a pénzt a födgömbért azt az ócska hamisítványt meg vigyék ahová akarják legjobb lenne ha a f.szukra húznák
pont most szereztünk be egy kazettásmagnót. Van néhány kazettánk hozzá, találtunk hofit, meg koltai féle illetékes elvtársat . A zenéket eléggé nyújtja már így közel 40 év távlatából Az a kérdés mit lehetne kezdeni 15-20 üres kazettával? Felvenni zenéket a rádióból?
mert mindegyik azt hiszi ha változtat az eredetin az jobb. Az asszony mindíg megsértődik, hogy észre se veszem, ha fodrásznál volt
Mindíg mondja is: - Nem látod, hogy fodrásznál voltam?
- Nem én csak azt látom, hogy nem volt nyitva
én a dunát nézegetem éppen de nem jött a cunami
azok is buzik
nem mindeki akarta bogyót kérdezd csak meg
neki se jó felhagyhatnátok vele csak egymást csapjátok be
És a leszbik?
Gazdag Új esztendőt Motorosok! És akkor majd valahogy csak elboldogulunk!!
buék mindenkinek
a buziknak is meg a nem buziknak is
Boldog új évet és sok kilométert srácok!
Boldog új évet!
Egészségben mindenképpen, az anyagiakat meg megteremtitek, mert ügyesek vagytok.
(Az előző szövegem ezzel a tartalommal valamiért eltűnt, vagy el sem küldtem.)