én most kicsit feladtam a fűtést
konyha projekt az első
ilyen 7-8 ezres nm árban jönnének csempézni, és ez csak a munkabér.....
ennyiért én is megcsinálom, 3x lassabban de nem rosszabbul
aztán lehet nézek vastag takarót és az is elég lesz
van egy itthon egy 200x220 cm nagyon vastag anból 3 db tuti elég lenne
bár eddig nem találtam még igazán vastagot
nem tudom hol nézed a csajokar de less rá a 20 év alattiak milyen képeket posztolnak
olyan higy mit nyertem a matematika cagy az urodalom versenyen egy sincs, pucsítós segges meg akad minden hétre
haver lánya 15 éves és olyan hisztit ver le ha valami szar csak 30 eztes cipőt vesznek neki mintha a 800 forintos gumi papucska kellene járnia, és ez nem egyedi eset
Asszem előbb lesz allofűtesem mint ininek a pecakocsiban.
Kell valami ami csinal 15 fokot a festéshez.
Ossze kell ganyolnom a raktarban egy satrat, azt kéne felfűteni.
Vannak akik azt hiszik, ez még mindig a 90-és évek aki a pénz, látszat alapján ítél meg, az mehet is a qrva anyjába ma már a csajok is elég önállóak. persze vannak ilyen pénzéhes ribancok, de azokra értelmes ember nem költ persze apunal van pénz
Kocsival vannak tapasztalataim, de elég vegyesek (pontosan ugyanahhoz a példány TomTom GPS-hez hasonlítva, egyenes úton, kitartott egyenletes sebességgel):
- Toyota Yaris 2000-es évjárat: 7%-kal mutatott többet, óra sz. 100 km/h = 93 km/h GPS szerint
- Kia Ceed 2008-as évjárat: HALÁLPONTOS: óra sz. 100km/h = 100km/h GPS szerint, és ez 160-nál is igaz volt.
- Renault Clio 2020-as évjárat: FIX 2 km/h csalás a teljes tartományban: óra sz. 100 km/h = 98 km/h GPS szerint, óra sz. 160-nál meg 158 km/h valós.
Az előző, kis Honda 125-ösömnél FIX 5 km/h volt a csalás - mintha lenne egy halálpontos órád, csak a mutató van 5 km/h-val arrébb rakva.
A GS 500 meg csal mint állat.....
Ja és egy kilométeróra se mutatja a valósat. Gyárilag többre vannak állítva. Volt valami per amerikába utána lett így. Pontosan nemtom idézni a dolgot de így van.
En is gyötrelmesen ferek bele, ini meg dupla bálna.
amelyik 15 évesen ribanc az 30 évesen se lesz más
konyha projekt az első
ilyen 7-8 ezres nm árban jönnének csempézni, és ez csak a munkabér.....
ennyiért én is megcsinálom, 3x lassabban de nem rosszabbul
aztán lehet nézek vastag takarót és az is elég lesz
van egy itthon egy 200x220 cm nagyon vastag anból 3 db tuti elég lenne
bár eddig nem találtam még igazán vastagot
olyan higy mit nyertem a matematika cagy az urodalom versenyen egy sincs, pucsítós segges meg akad minden hétre
haver lánya 15 éves és olyan hisztit ver le ha valami szar csak 30 eztes cipőt vesznek neki mintha a 800 forintos gumi papucska kellene járnia, és ez nem egyedi eset
Kell valami ami csinal 15 fokot a festéshez.
Ossze kell ganyolnom a raktarban egy satrat, azt kéne felfűteni.
pl az astrán amikor a /80 gumi volt 80 volt az órán és 88-a gps-en
ha 50 volt az órán akkor 53-54 között
- Toyota Yaris 2000-es évjárat: 7%-kal mutatott többet, óra sz. 100 km/h = 93 km/h GPS szerint
- Kia Ceed 2008-as évjárat: HALÁLPONTOS: óra sz. 100km/h = 100km/h GPS szerint, és ez 160-nál is igaz volt.
- Renault Clio 2020-as évjárat: FIX 2 km/h csalás a teljes tartományban: óra sz. 100 km/h = 98 km/h GPS szerint, óra sz. 160-nál meg 158 km/h valós.
Az előző, kis Honda 125-ösömnél FIX 5 km/h volt a csalás - mintha lenne egy halálpontos órád, csak a mutató van 5 km/h-val arrébb rakva.
A GS 500 meg csal mint állat.....