Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ügyes, és mindezt egy nagy hátizsákkal is tudja!
Az mindig adott körülménytől függ mitől sikeres egy egyed. Régen az izomtól, mostanában a pénztől.
Nyilván van még több összetevője, ennek a dolognak, de egy ványadt beteges, csóró, és hülye ürgét soha nem kíván meg egy magasabb kategóriás csaj sem a szép lelke miatt, csak azok amelyeknek szintén nincs esélye a sikeresebb kanoknál.
Persze jól meg tudjuk ideologizálni hogy szerelem, meg romantika, de valójában teljesen észerűen működnek az ösztöneink a természet törvényei alapján.
a kutyaszerű egész jól mozog magától is
pl erdőben lépcsőn stb
kikerüli a fát pedig a programozott irány a fán keresztül vezet átlépi a kidőlt fákat járdaszegélyre fellép , ha megcsúszik korrigál
mindezt magától
azért egyre jobbak
Ja azt hittem szereléshez kell valami fűtött tér.
annyit kihagytál hogy régebben az erős kanok mellett volt esélyesebb a gyermek felnevelése
most a pénzes kanok tudják ezt biztosítani
ebből a szemszögböl nézve nem pénzéhes ribanc csak okosan választ higy a gyermekei számára minél jobb feltételeket tudjon biztosítani
de csak ebből a szemszögből mert amúgy tényleg pénzéhes ribanc
Dizeles lesz.
12v elég.
Ennél nagyobbat nem kapsz 1 fázisra.
https://www.primanet.hu/termek...
Ket dolog ami gond, az akku kapacitas, es a mozgas tudatos kognitiv vezerlese.
Autok onvezetese is problema.
az oszes boston dynamic videon egy ember taviranyitja.
egzoskeleton elobb lesz mint autonom robot belőle.
Ez már millárd éve így van.
Szimplán evolúció, mert annak a nősténynek az utóda maradnak fenn nagyobb eséllyel amelyik a sikeresebb, rátermettebb kant tud kifogni magának.
Szóval ne legyen illúzióid, minden nőnek fontos, hogy megfelelő génállományt kapjon a ritkán érő petesejtje. Nem kell pénzéhes ribancnak lenni ehhez.
Viszont a választás kétoldalú. Bár mi könnyebben szórjuk a magvunkat, de a sikerességünkkel járó előnyök is kellenek neki, akkor ezért mi is többet várunk ribanckodásnál.
De ha csak a discoban kell leszopatni valakit, akkor elég a fux, meg a Jaguáros kulcstartó
Óra szerint 120al mentem a passatommal. 111ről kaptam 30as csekket.
50x20 centis lapok és 3 sor lesz
első sor alapból jól áll mert egy gyalult lécre lesz feltéve alul
mások 2 sor meg csak nem fog annyit elkurvulni hogy látszódna 3mm fugával
a mostanit is szakember tette fel és van benne hiba
amúgy a budiba a csempét én tettem fel nem lett gáz
Ehhez képest a Tesla az egyetlen aminek a pontatlansága 1km/h-nál kevesebb. De a mostani VW-k is csak 2-3km/h-t csalnak.
Japánok szeretik 10%-al átverni az embert.
Pl. tudtad hogy a Priusom is megy 190 felett?
Hol lesz a technika ilyen fejlődés mellett? Mozgatási sebesség, reakció idő, szenzor érzékenység?

http://youtu.be/fn3KWM1kuAw
Az nem biztos, hogy megcsinálod úgy... nem agysebészet, de gyakorlat kell hozzá. Elég kiábrándító, mikor a 6 ezres lapok akadály pályaként vannak fel/lerakva... és mostanában a nagy lap a menő, a 60x30 már kicsinek számít.
Azt most az iphone helyett nekem adja, mert szereny.
Vagy csak elindítha a telefonján a GPS-t, az olcsóbb
Manapság minden óra digitális, még ami nem, az is. Szándékosan tesznek bele kis felfelé csalást.
Ezért a fordulatszám mérőt szoktam nézni, az pontos, és meg lehet feleltetni pontos sebességnek, az utolsó fokozatban.
veszel?
nem ingyen kapod?
Egy belvárosi lakást veszek, mert ha sokáig van meló, vagy buli lesz a városban, akkor lesz hol aludni és a cég is nagyon közel van....
Annyit mondjuk nem ment az enyém. Max 70-et, de 60-at bármikor.
Ja.... csak nem veled....
10 éve nézem, ami nem tetszik, de nem vitt ra a lelek... 2 éve kertem Tibi barátomat, hogy csinálja meg.... most ér ide jó asztalos is van, úgyhogy minden adott
az mindegy dugni alart ájfónért
a hálózsák fasza
de
190 magasnak alapból szar találni ami elég hosszú
gyerekem is ennyi és 70 kiló és alig fér el az elméletileg 210 centis hálózsákban
plusz aki 150 körbe még szarabb
de ha van is akkor ezt nem könnyű levenni 2 másodperc alatt
mert ha szól a kapásjelző futni kell a bothoz
a takaró fasza, múlt tavasszal volt higy 6 db volt rajtam mert nem volt elég hosszú
a 220x 200 nagyon jó méret