Ez mondjuk tavasz óta így van, nyáron alig tudtunk normális hotel jellegűben megszállni azt is a tavalyelőttihez képest minimum kétszeres áron......amíg nem lehet normálisan külföldre menni addig itthon ez lesz.
Nem a melós fizeti, hanem a cég , amelyik alkalmazza. Ritka már az 5e/ fő/éj alatti szállás, a dunántúlon meg már sztem nincs is. Itt felénk, már a kis 40 m2-s szendvicspanel mobilházak is tele vannak, én is most építek kettőt a telephelyre.
kispajtás a végén már a gúgle mepszből szedegettem a szálláshelyeket azt egyenként hívogattam telefonon őket 18-án délelőtt amikor felhívtam ezeket a szállásadókat a normálisabja sajnálkozva mondta,hogy bizony ezt hamarébb kellett volna leszerveznem, mert 3 hete minden szoba foglalt Volt néhány olyan is amikor mondom, hogy mikor mennénk csak nevetett egyet hangosan azt lerakta a telefont Annyian voltunk azon a hétvégén miskolc környékén, hogy az utcára is úgy tudtunk kilépni, ha előtte valakik bementek egy házba. Aztán ezzel az egy hellyel meg az volt a piszkos nagy szerencsénk, hogy a nagy többség pont olyan marha volt mint te és erre a szálláshelyre nem foglalt, mert az volt kiírva, hogy munkásszállás. Aztán alatta kisbetűvel, hogy hétvégén turistákat is szeretettel várnak. Mondjuk azért 20-ig megtelt a szálló hosszú hétvégés családokkal, mert azok sem találtak már máshol helyet Aztán ez a szálló lehet, hogy igényesebb mint ahol lax ezt konkrétan nem tudom, mindenesetre tiszta volt. Volt szekrény, meg ágy lapostv meg hüttő, meg klíma mija f.szt akartunk volna már még
friss ágyneműket kaptunk Gondolom a hétvégi ágyneműk mások mint a hétköznapiak szerintem az árak is. nem gondolnám,hogy a melósok kifizetnek napi 4 rugót csak az alvásért
A hülye munkásszálóra viszi nyaralni a családot.Azt hittem a szandál zokni kombónál nincs lejjebb.De van.Annyi eszed sincs hogy nem a szállásoldalakat nézed hanem maga a szálláshely oldalát.
Azt postásként nem találtál haza, hogy mindíg más feleséged volt
Volt már amit otthagytam és kerestem másikat délután ötkor..
Cigánygeci volt ott még a plafon is