Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem fárasztó sokáig térddel tartani a motort, míg a kép elkészül?
Valamit bökdös egy billentyűzeten, de bottal nem piszkalnam az iromanyait.
Ferde
No es, jol keresel.
Körülményes és még hülyeséget is ír de egyszerűbb ráhagyni, mert látszik hogy komolyan gondolja
Miért? még írogat?
Amúgy persze, 300ért nem egy kategória, csak mint említettem amikor utoljára néztem az a gagyi olcsó kategória volt ami 70-350-et tudott.
Nincs ilyen gondom. Igaz UV szűrő fenn van folyamatosan, már csak a frontlencse védelme miatt is.
Ami nem tetszik benne, hogy tág blendével kicsit tompa a kép.
Én meg nem tervfezem az FF-re váltást, hanem egy a6400-at szeretnék venni majd egyszer: kisebb a zaja, sokkal-sokkal jobb a követő autofókusza, és porálló, vízálló a kivitele. Csak sajnos az is 300 rugó fölött kezdődik. Én teljesen berendezkedtem APS-C-re.
tényleg
az ájfónnak egy pont mert volt 8 levegős munkahenger és kurva gyorsan nyitott-zárt és nem láttuk melyik hibázik, aztán ájfónos lassításban néztük mikor melyik jeladó világít és meglett a hiba laptop nélkül is
vagy 300 méter gyaloglástól mentett meg a csodatelefon
ezt már a hetes ájfón is megcsinálja úgy hogy a másik kézben egy sör van
Igazából én már profi fotós vagyok annak ellenére hogy a nevemet nem írtàk oda de ezt a két képet én csináltam azt hiszem irigylésre méltó hogy jókor voltam jó helyen. Kb 300képből azért lett néhány amit beszúrtak. A RAW képek itt vannak a gépemen
Haladas, en a blődlire gondoltam.
1 szóval?

ja
Én nem szoktam, na meg teleszarja ilyen kicsi sárga izékkel.
Dagályos.
Egy szoval osszegezned?
nem ír rosszakat, csak olyan körülményesen hogy nem egyszerű végigolvasni
sose akartam örökké élni emberként
istenség meg már nem lehetek, minden hely foglalt
Valaki olvasta pipi regenyét?
az örök élet meg téged nem érdekel Legfeljebb csak addig amíg a puska működik
optikában csakis azt szabad megvenni amire még épp van pénzed
ha megveszed a "szarabbat" pedig a "jobbra" is megvan a pénz akkor kb minden használatkor benned lesz hogy a másik biztos jobb lett volna
Azaz