Nincs ilyen gondom. Igaz UV szűrő fenn van folyamatosan, már csak a frontlencse védelme miatt is.
Ami nem tetszik benne, hogy tág blendével kicsit tompa a kép.
Én meg nem tervfezem az FF-re váltást, hanem egy a6400-at szeretnék venni majd egyszer: kisebb a zaja, sokkal-sokkal jobb a követő autofókusza, és porálló, vízálló a kivitele. Csak sajnos az is 300 rugó fölött kezdődik. Én teljesen berendezkedtem APS-C-re.
tényleg
az ájfónnak egy pont mert volt 8 levegős munkahenger és kurva gyorsan nyitott-zárt és nem láttuk melyik hibázik, aztán ájfónos lassításban néztük mikor melyik jeladó világít és meglett a hiba laptop nélkül is
vagy 300 méter gyaloglástól mentett meg a csodatelefon
Igazából én már profi fotós vagyok annak ellenére hogy a nevemet nem írtàk oda de ezt a két képet én csináltam azt hiszem irigylésre méltó hogy jókor voltam jó helyen. Kb 300képből azért lett néhány amit beszúrtak. A RAW képek itt vannak a gépemen
optikában csakis azt szabad megvenni amire még épp van pénzed
ha megveszed a "szarabbat" pedig a "jobbra" is megvan a pénz akkor kb minden használatkor benned lesz hogy a másik biztos jobb lett volna
Ami nem tetszik benne, hogy tág blendével kicsit tompa a kép.
az ájfónnak egy pont mert volt 8 levegős munkahenger és kurva gyorsan nyitott-zárt és nem láttuk melyik hibázik, aztán ájfónos lassításban néztük mikor melyik jeladó világít és meglett a hiba laptop nélkül is
vagy 300 méter gyaloglástól mentett meg a csodatelefon
ja
istenség meg már nem lehetek, minden hely foglalt
ha megveszed a "szarabbat" pedig a "jobbra" is megvan a pénz akkor kb minden használatkor benned lesz hogy a másik biztos jobb lett volna